Bulova

Bulova Precisionist 96B183 Wilton Cronograf

Bulova Precisionist 96B183 Wilton Cronograf Tip afisaj: analog

Carcasa: otel inoxidabil

Curea: otel inoxidabil

Rezistenta la apa: 5 ATM

Mecanism: cuart

Cand Bulova a lansat prima data colectia Precisionist, aceasta a fost conceputa pentru un ceas sport ultramodern. De atunci, Bulova si-a extins foarte mult diversitatea ceasurilor cu miscarile mult-admirate Precisionist catre Cronograful Bulova Precisionist, precum si catre mai multe colectii de ceasuri sport si ceasuri de imbracaminte mai simple, cum ar fi acest Bulova Precisionist 96B183 Wilton Cronograf.

Gasesti ceasul Bulova Precisionist 96B183 Wilton Cronograf la un pret accesibil in urmatoarele magazine:

watchshop-2-2-2-3-3-3-5-2-3-2-2-2-2-2-2-3-2-2-2

Bulova Precisionist 96B183 Wilton Cronograf

Mecanismul

Bulova Precisionist 96B183 Wilton Cronograf mecanismț

Miscarea cuart Precisionist ofera o precizie distincta, fara egal. Nu veti putea atinge acest nivel de fiabilitate cu orice miscare mecanica sau cuart de pe piata, cu exceptia miscarilor sincronizate cu ceas atomic. Miscarea Precisionist utilizata in interiorul Wilton este precisa cu o eroare de 10 secunde pe an. Acest lucru se datoreaza diapazonului cu trei directii utilizat in miscare, care permite miscarii sa ruleze la 262.144 kHz, cea mai mare dintre toate ceasurile din lume. Aceasta miscare de rezonanta torsionala interna este de trei ori mai precisa decat cuartul tipic si ofera rezistenta la erori gravitationale, facandu-l superior oricarui ceas mecanic sau cuart.

Carcasa

carcasa Ceas Bulova Precisionist 96B183 Wilton Cronograf

Bulova Precisionist Wilton Chronograph este un ceas mare, cu o latime completa de 45 mm si o carcasa groasa de 15 mm. Dimensiunea carcasei este direct legata de miscarea din interiorul ceasului – o dimensiunea mai mica vine cu sacrificiul minor in ceea ce priveste precizia generala. Carcasa este cea care sustine un geam din cristal mineral. Pacat ca sticla de protectie nu este cristal de safir, ci mai degraba mineral cu cupola. Acest lucru va reduce semnificativ impactul ceasului si rezistenta la zgarieturi.

Cadran

cadran Ceas Bulova Precisionist 96B183 Wilton CronografBulova Precisionist 96B183 Wilton Cronograf cu display analogic vine cu un cadran ghiosat alb si argintiu cu o dimensiune de 40 mm. Acest cadran are tip de citire prin cifre arabe in nuante puternice de negru pentru o citire facila, iesind usor in contrast. Tot negre sunt si aratatoarele si indicatoarele de ora.

Bratara

Bulova Precisionist 96B183 Wilton Cronograf brataraBratara din otel inoxidabil se potriveste cu carcasa si este surprinzator de confortabila, cu sistemul de inchidere catarama tip fluture cu butoane laterale care il tine ferm in pozitie. Bratara argintie cu finisaje mate are o latime de 24 mm si o circumferinta de 23 cm.

 

 

Caracteristici speciale: Ceasul Bulova Precisionist 96B183 Wilton Cronograf are 4 FUNCTII: CRONOGRAF; CRONOMETRU; DATA; TAHOMETRU. Nu veti experimenta pe deplin farmecul Precisionistului pana cand nu il veti schimba in modul Chrono. Acesta este momentul in care cadranul prinde cu adevarat viata. La apasarea butonului la ora 8, ceasul va intra in modul de sincronizare. Aratatorul secundelor se va seta la zero, gata pentru urmatoarea apasare. Odata ce l-ati dat din nou, va incepe, impreuna cu registrul de la ora 12, sincronizarea. Retineti ca exista doua inele la ora 12, unul pentru 1/10 din secunda si celalalt pentru 1/100 din secunda. Poate va intrebati de ce 1/1000 de secunda nu trage? Ei bine, pur si simplu ar merge inainte si inapoi prea repede. In schimb, aratatorul de registru revine la pozitia sa imediat ce opriti cronograful, marcand punctul zecimal.

Avantaje:

Design:

Simetria aspectului fetei este foarte atragatoare si lizibila, in ciuda numeroaselor elemente de pe fata. Ati putea sustine ca designul cadranului este putin plictisitor, dar fuzioneaza bine cu caracterul veridic al ceasului. La urma urmei, Precisionistul este menit sa sincronizeze lucrurile si sa va ofere informatii, prin urmare designul sau construit special lasa putin spatiu pentru improvizatia estetica. Cele doua sub-cadrane de la 3 si 9 prezinta ambele un model de inele de argint pe care le veti gasi si pe sub-cadranul de la ora 12 si in jurul cifrelor orare. Observati ca modelul distorsioneaza putin numerele, ceea ce este o atingere placuta. De asemenea, aveti scara tahometrica in jurul marginii cadranului si cadranul pentru data intre orele 4 si 5. Din punct de vedere al designului, nimic fantezist, cu siguranta, dar din nou, Precisionist este aici pentru a masura, nu pentru a uimi.

Rezistenta la apa:

Rezistenta la apa a ceasului Bulova Precisionist 96B183 Wilton Cronograf este de doar 5 ATM. VA sfatuim sa il feriti cat mai mult de apa daca doriti sa va bucurati de el pentru o perioada indelungata.

NOTA ACORDATA
9.4 Rating final
Ceasul care prinde timpul

Pentru unii oameni, principalul punct de achizitionare al unui ceas va fi designul, pentru altii, va fi confortul sau caracterul practic al unui ceas. Cu colectia Bulova Precisionist, indiciul este in nume. Modelele din aceasta linie prezinta o miscare de cuart, asa cum nu ati mai vazut pana acum. Capabil sa pastreze timpul cu doar 10 secunde de pierdere pe an, Bulova Precisionist 96B183 Wilton Cronograf este cel mai precis ceas din lume.

10Ratingul editorului
Design
10
Performanta
10
Rezistenta
10
Functii
10
8.7Ratingul vizitatorilor
Design
7
Performanta
9
Rezistenta
9
Functii
10
Adauga un review  |  Citeste review-uri si comentarii
Ne dorim sa iti citim parerea

Lasa un raspuns

Nota finala