Casio

Casio G-SHOCK GSTB300S-1AER

Casio G-SHOCK GST-B300S-1AER Tip afisaj: analog si digital

Carcasa: otel inoxidabil

Curea: otel inoxidabil

Rezistenta la apa: 20 ATM

Mecanism: cuart

Casio G-SHOCK GSTB300S-1AER, un nou model din linia G-STEEL de la Casio, care prezinta carcase din otel. Linia G-STEEL tinde sa zboare usor sub radar comparativ cu unele dintre cele mai populare linii din catalogul Casio, dar pentru cei care cauta un G-SHOCK analogic putin mai matur si nu au nevoie de toate caracteristicile (sau pret ) modelelor emblematice MT-G sau MR-G, linia G-STEEL ofera cateva optiuni interesante si accesibile.

Gasesti ceasul Casio G-SHOCK GSTB300S-1AER la un pret accesibil in urmatoarele magazine:

watchshop-2-2-2-3-3-3-5-2-3-2-2-2-2-2-2-3-2-2-2

Casio G-SHOCK GSTB300S-1AER

Toate modelele G-STEEL sunt echipate cu protectia de baza G-SHOCK din carbon. Motivul pentru acest lucru este simplu: G-SHOCK-urile sunt menite sa reziste la lovituri si zgarieturi si cam orice altceva. Problema este ca otelul este o alegere materiala slaba atunci cand vine vorba de disiparea energiei – socul trece direct prin carcasa in miscare. Carbon Core Guard, o carcasa din rasina armata cu fibra de carbon, este o solutie ideala: este usoara, rezistenta la socuri, rigida si rezista la degradare.

Mecanismul

Ceasul Casio G-SHOCK GSTB300S-1AER cu display analog si digital, surprinde printr-un mecanism cuart, de sorginte japoneza. Cu o baterie CTL1616, acest ceas se incarca de la soare, avand o baterie cu o durata de 6 luni cu o incarcare completa si utilizare normala fara a mai fi expus sub razele soarelui sau de 19 luni in conditiile in care se va efectua o incarcare completa si apoi lasat in intuneric cu functia de economisire energie activata.
Mecanismul are o precizie de +/- 15 secunde / luna.

Carcasa

Carcasa ceasului Casio G-SHOCK GSTB300S-1AER este rotunda, argintie, fiind creata exclusiv din otel inoxidabil. Dimensiunea acesteia este de 50 x51 cm, avand o grosime de 15,50 mm. Geamul acestuia este construit din cristal mineral.

 

Cadran

Cadranul ceasului este negru cu tip de citire prin linii si cifre arabe pentru a facilitata citirea.

 

 

Curea

Dintr-un cauciuc negru, cureaua ceasului are un sistem de inchidere standard prin catarama, avand finisaje mate.

 

 

Caracteristici speciale: La fel ca restul liniei G-SHOCK, GSTB300S-1AER gazduieste partea sa de functionalitati, inclusiv incarcare solara dura, conectivitate Bluetooth, maini Neobrite, iluminare dubla cu LED-uri, ora mondiala in format 12/24, cronometru 1/1000, numaratoare inversa, auto -calendar, data, ziua saptamanii, 5 alarme, antisoc, localizare telefon.

Avantaje:

Design:

Designul ceasului Casio G-SHOCK GSTB300S-1AER este sportiv, extrem de masculin si masiv. Surprinde prin duritate si finisaje extrem de atent create.

Rezistenta la apa:

Rezistenta la apa a acestui model este de 20 atm. Acest lucru vă permite să faceti dus, inot și scufundari neprofeionale in timp ce il aveti la mana. Cu toate acestea retineti: nu aveti voie sa apasati butoanele sau sa folositi remontorul sub apa.

NOTA ACORDATA
9.4 Rating final
Rezistenta la apa a acestui model este de 20 atm. Acest lucru vă permite să faceti dus, inot și scufundari neprofeionale in timp ce il aveti la mana. Cu toate acestea retineti: nu aveti voie sa apasati butoanele sau sa folositi remontorul sub apa. Ceasul barbatului modern

Ceasul Casio G-SHOCK GSTB300S-1AER este o adevarata bijuterie care va ofera nenumarate beneficii datorita cumului de tehnologie moderna pe care il poseda. Cu ajutorului acestuia nu doar ca veti stii ora exacta, dar va puteti gasi cu usurinta telefonul si chiar va puteti seta alarma. In plus, detine un design extrem de atractiv si sofisticat.

10Ratingul editorului
Design
10
Performanta
10
Rezistenta
10
Functii
10
8.7Ratingul vizitatorilor
Design
7
Performanta
9
Rezistenta
9
Functii
10
Adauga un review  |  Citeste review-uri si comentarii
Ne dorim sa iti citim parerea

Lasa un raspuns

Nota finala