Blog

Ceas Akribos XXIV

Un ceas Akribos XXIV descrie cu desavarsire un stil elegant, rafinat, care da tonul modei, fiind dedicat atat barbatilor cat si femeilor din orice colt al lumii.

Top 5 modele barbatesti ale unui ceas Akribos XXIV

Ceas Akribos - AK800SSW

Ceas Akribos - AK800SSW

Ceas Akribos - AK935RGBU

Ceas Akribos - AK935RGBU

Ceas Akribos - AK901BK

Ceas Akribos - AK901BK

Ceas Akribos - AK845SSB

Ceas Akribos - AK845SSB

Top 5 modele dama ale unui ceas Akribos XXIV

Ceas Akribos - AK954SS

Ceas Akribos - AK954SS

Ceas Akribos - AK645TRI

Ceas Akribos - AK645TRI

Ceas Akribos - AK749PK

Ceas Akribos - AK749PK

Ceas Akribos - AK687YG

Ceas Akribos - AK687YG

Ceas Akribos - AK876GY

Ceas Akribos - AK876GY

Stilul desavarsit al unor ceasuri Akribos XXIV

Ceasurile Akribos sunt recunoscute ca fiind semnificative pentru un stil impunator, rafinat si extrem de modern. Designul unui ceas Akribos se diferentiaza prin linii fine si printr-un model extrem de atragator care exprima lux si opulenta. Avand taieturi fine, ceasurile Akribos XXIV fac inconjurul lumii, scotand in evidenta atat tinutele barbatilor cat si femeilor.

Bratarile metalice pun in evidenta stilul office, avand menirea sa ofere acel plus tinutei. Daca in cadranul ceasului sunt incrustate pietricele, atunci ceasul este potrivit pentru o seara afara, oferind sclipire si rafinament purtatorului.

In cazul barbatilor, ceasurile Akribos XXIV au prezente bratari metalice in forme si impletiri diferite care ofera purtatorului un stil unic si extravagant.

Daca optati pentru bratarile care au curea din piele atunci aceste ceasuri cu siguranta o sa va ofere cea mai buna incrucisare a modernului cu clasicul. Pentru barbati, atat cureaua din piele cat si cadranul prezent la aceste tipuri de ceasuri duc spre eleganta si rafinament clasic masculin si impunator, in cazul femeilor cadranul scoate in evidenta imaginatia creatorului, avand, forme si modele diverse.

Deoarece femeile si diamantele sunt cele mai bune prietene, diverse modele de ceasuri au prezente diamante incrustate in cadran care dau farmecul intregului ceas. De asemenea, exista si cateva modele de ceasuri pentru barbati care au diamante incrustate intr-un mod elegant in cadran.

Pentru a oferi mai multa eleganta si rafinament ceasurilor, brandul Akribos a facut un parteneriat cu brandul care ofera femilor bijuterii de lux, Swarovski, oferind astfel un mare plus atat aspectului fiecarui model in parte cat si brandului in sine.

Caracteristicile unui ceas Akribos XXIV

Atuci cand vorbim de caracteristici, ceasurile Akribos XXIV nu se evidentiaza atat de tare pe cat se diferentiaza prin aspect, dar functiile lor simple si minimaliste ii ofera brandului Akribos fiabilitate. Astfel, mecansimele prezente in aceste ceasuri sunt elvetiene, chinezesti sau japoneze, ridicat astfel longevitatea acestor ceasuri. Cadranul fiecarui ceas este confectionat din mineral care creste gradul de rezistenta impotriva socurilor.

Ne dorim sa iti citim parerea

Lasa un raspuns