Blog

Ceas Alfex

Un ceas Cluse nu doar indica timpul, ci defineste momentele cele mai bune si capteaza atentia in toata simplitatea designului sau. Aduce tot ce e mai bun din aspectul dvs. si va completeaza tinuta. Cu aceasta mentalitate de simplitate, dar originalitate, s-au angajat sa creeze ceasuri Cluse care reprezinta eleganta si minimalism pentru cele care sunt constiente de stilul lor.

Top 5 modele ale unui ceas Alfex

Ceas Alfex - 5680 782

Ceas Alfex - 5680 782

Ceas Alfex - 5629 791

Ceas Alfex - 5629 791

Ceas Alfex - 5648 695

Ceas Alfex - 5648 695

Ceas Alfex - 5680 805

Ceas Alfex - 5680 805

Istoria incontestabila a unor orologii de exceptie

Anul 1948 aduce in fata publicului iubitor de ceasuri infiintare brandului Alfex, o adevarat companie de orologii durabile si calitative. Fiind singurul producator din cantonul Ticino, brandul Alfex s-a diferentiat prin crearea unor ceasuri ghidate dupa criteriul “Swiss Quality”, propulsand astfel ceasurile la o calitate superioara.

Anul 2001 aduce un mare plus in companie in cadrul pozitiei manageriale si celei de design cand George Plum, unul dintre cei mai buni designeri din lumea intreaga, se alatura brandului Alfex.

Alfex este brandul care s-a infiintat prin premisa “very good value for money”, premisa ce i-a adus succesul si recunostinta in toata lumea. Calitatea la preturi accesibile a facut ca brandul Alfex sa le ofere clientilor ceasuri fabricate din cele mai bune materiale, astfel ca Alfex a reusit sa reziste pe piata ca brand independent.

Alfex este brandul care doreste sa fie mai aproape de clienti, de sufletul lor. Astfel, sub sloganul “Dare to be different”, Alfex le ofera oamenilor orologii menite sa evoce amintiri, un cumult de emotii si atitudini prin modele unice, pasionale, avangardiste, modeste, conservatoare, provocatoare, clasice, etc.

Conceptul brandului Alfex merge pe o filosofie clasica, dar sigura: varietatea nu cunoaste limite, astfel ca prin multitudinea si diversificarea ornamentelor, al designului care transcede normalul, clasicul sau modernul, fiecare ceas Alfex reuseste sa se plieze dupa un anumit tip de personalitate.
Colectiile de ceasuri sunt reprezentative, astfel ca nu exista persoane care sa nu se regaseasca in una dintre colectiile brandului: Diamond Collection, Modern Classic, Big Line, New Structures, Mechanical, Flat Line.

Alfex, calitate, pret si desing incadrate intr-o carcasa inovatoare

Afex este brandul care nu face rabat de la calitate. Astfel, conceptul “very good value for money” este cel care propulseaza ceasurile Alfex in topurile celor mai bune ceasuri din punct de vedere al raportului calitate-pret.

In ziua de astazi, brandul Alfex este cea mai premiat brand de ceasuri de pe mapamond, fiind recunoscut pentru design si calitate. Red Dot Design Award este unul dintre premiile cu rasunet pe care Alfex le-a castigat in Germania si ii ofera brandului o semnatura clara. Good Design este alt premiu acordat de catre Chicago Athenaeum Museum of Architecture and Design, premiu ce atesta conceptul de sentimente transmise, de reflectare a spiritualitaii.

Constructia solida a ceasurilor Alfex

Ceasurile Alfex sunt facute pentru si despre oameni. Astfel, fiecare ceas Alfex are cadran fabricat din otel inoxidabil, testat chimic pentru a nu produce pielii reacti adverse, fiind astfel specific oricarui tip de pH. Pentru a mari rezistenta si pentru a oferi purtatorului un aer cat mai puternic, exista modele placate cu PVD testat antialergic.

Aerul masculin, puternic, clasic, modern, este subliniat prin bratari din otel inoxidabil testat antialergic, placate in cazul anumitor modele cu PVD. Curelele sunt in culori marimi, forme diverse, fiind disponibile in piele naturala de vitel, cu un pH neutru.

Ronda, ETA, doua mecanisme mult auzit, mult laudate pe aceasta piata care fac cinste ceasurilor Alfex. Mecanismele sunt fie automatice, manuale sau quartz, pentru a satisface cat mai bine orice tip de cumparator.

Ne dorim sa iti citim parerea

Lasa un raspuns