Blog

Ceas Apple Seria 3

Cand primul Apple Watch a iesit, una dintre murmurarile de dezamagire a fost incapacitatea dispozitivului de a folosi instrumente conectate la internet fara un smartphone in preajma. Fantezia unui comunicator pe incheietura mainii a fost atenuata de necesitatea de a se conecta la un iPhone pentru a face lucruri precum trimiterea de mesaje sau verificarea hartilor. Cu toate acestea, doi ani mai tarziu, Apple Watch 3 a sosit si a indeplinit tocmai acele ambitii plus incorporat conectare 4G

Ceasul Apple 3 este un stelar purtator, fiind capabil sa acceseze internetul fara iPhone conectat.

Ceas Apple Seria 3

Ceas Apple Seria 3 arigintiu 38 mm

Ceas Apple Seria 3 arigintiu 38 mm

Ceas Apple 3 arigintiu 42mm

Ceas Apple Seria 3 argintiu 42 mm

Imbunatatirile aduse ceasului Apple Seria 3

In primul rand, Apple Watch 3 s-a imbunatatit fata de Watch 2 oferind un model cu conectivitate 4G incorporata. In afara de 4G, Apple 3 a adus imbunatatiri pentru Siri si urmarirea exercitiilor. Acestea includ urmarirea mai profunda a ritmului cardiac, mai multe exercitii in aplicatia antrenament si un asistent digital cu voce.

In special, Apple a pus un accent deosebit pe urmarirea antrenamentului in watchOS 5: precum si o serie intreaga de noi antrenamente la alegere- ceasul va detecta automat cand faceti un antrenament si va va aminti, de asemenea, sa incheiati antrenamentul atunci cand simte ca nu ati inceput sa va stabilizati ritmul cardiac. Apoi, exista modul de competitie, in care entuziastii de fitness isi pot provoca prietenii la o lupta de o saptamana pentru a castiga cele mai multe puncte de fitness.

Designul ceasului Apple Seria 3

Seria 3 este aproape identica in ceea ce priveste designul cu Seria 2, iar Apple exploateaza aceeasi estetica, mini-iPhone estetica pentru corpul ceasului. In functie de dimensiune, exista modele de 38 mm si 42 mm. Are o lumina pe incheietura mainii, iar ecranul AMOLED – are o rezolutie de 272 x 340 pentru modelul de 38 mm si 312 x 390 pentru 42 mm – este suficient de mare pentru a asigura ca fiecare comanda de pe ecran poate sa fie data de catre orice om cu usurinta.

Apple si-a pastrat dimensiunea ceasului consistent, chiar daca adauga un nou procesor dual-core si conectivitate LTE, folosind inteligent ecranul principal ca antena. Ramele de pe ecran se simt receptive, la fel ca si ticlurile si presele pe coroana digitala si pe butonul lateral.

Diferenta principala la ceasul Apple 3, cel putin vizual, este prezenta unui punct rosu mare in Digital Crown, care este o greseala de design pentru Apple deoarece punctul rosu de la LTE nu se integreaza in designul minimalist.

Cumparati ceas Apple 3 cu 4G sau optati pentru seria 3 cu GPS?

Configurarea conectivitatii 4G pe ceas este o chestiune simpla de activare a unui add-on EE e-SIM prin intermediul aplicatiei Watch de pe iPhone (veti avea nevoie de un iPhone 6 sau un model mai nou pentru a utiliza conectivitatea 4G).  Vestea buna este ca 4G pare sa functioneze bine. Cand a aparut pentru prima oara smartwatch Aplle 3, au existat critici asupra blocarii dispozitivului prin trecerea semnalelor Wi-Fi si, in consecinta, scaderea conectivitatii.

Ceasul Apple 3 poate sa difuzeze melodii si sa notifice despre primirea e-mailuri si a notificarilor de pe diverse retele sociale. Poate sa efectuez apeluri telefonice printr-un set cu casca Bluetooth conectat, cu toate ca utilizarea extensiva a functiei 4G va reduce considerabil durata de viata a bateriei.

In timp ce LTE este un plus frumos si ofera posibilitatea de a efectua si primi apeluri prin intermediul castilor fara fir este o modalitate buna de a pastra legatura cu telefonul.

In ceea ce priveste durata de viata a bateriei, analistii au dezvaluit ca ceasul Apple 3 are o capacitate de 279mAh, marcand o crestere de 4% fata de Seria 2. Apple spune ca acest lucru ar trebui sa ofere 18 ore de utilizare fara probleme.

Apple Watch Series 3: Sanatate si fitness

Smartwatch-ul Apple 3 continua sa se concentreze pe seria 2 asupra sanatatii si fitness-ului, oferind o gama larga de instrumente de exercitii. Dispozitivul de urmarire a activitatii este inca acolo, monitorizeaza pasii si miscarea. Aplicatia Workout este de asemenea prezenta si corecta, dar a fost extinsa pentru a cuprinde o serie de exercitii noi, cum ar fi Intervalul de Inalta Interventie (HIIT). In plus, acum ca ceasul are un altimetru, este capabil sa monitorizeze numarul de trepte urcate pe parcursul zilei si sa furnizezi date exacte in timpul si dupa exercitii.

Smartwatch ul Apple 3 poate fi folosit in piscina. Odata ce ati depasit temerea de a scufunda un dispozitiv scump in apa, acesta realizeaza o treaba excelenta in a tine cont de ture si lungimi si acum va poate spune chiar si ce accident vascular cerebral ati facut. De asemenea, este posibil sa combinati o serie de antrenamente diferite daca, de exemplu, va deplasati de la un aparat la altu in sala de gimnastica. Si toate acestea sunt date mai exacte si detaliate despre ritmul cardiac. Aplicatia pentru ritmul cardiac de pe Apple 3 masoara BPM-ul dvs., ca si in trecut, dar acum va plaseaza, de asemenea, ratele medii de mers si repaus, precum si timpul de recuperare dupa antrenamente. Exista chiar si o optiune de salvare a vietii pentru a activa avertismente in cazul in care ritmul cardiac sare peste un anumit prag in timp ce sunteti inactiv.

In total, Seria 3 ofera cea mai puternica cantitatea de date de urmarire si de sanatate pentru un Apple ceas pana in prezent, ceea ce inseamna ca pentru majoritatea oamenilor este singurul ceas de fitness de care vor avea nevoie vreodata.

Apple Watch Series 3, Software, Siri si performanta

Smartwatch-ul Apple 3 functioneaza pe watchOS 4, iar aceasta vine cu o versiune revizuita a lui Siri. Acum exista  Siri care arata „informatiile de care utilizatorii au nevoie cel mai mult pe parcursul zilei”, iar asistentul digital poate raspunde acum cu sunet direct pe ceas, precum si text. Acest lucru face ca Siri sa fie mult mai utila ca ajutor pentru incheietura mainii si este un mare avantaj pentru momentele in care nu va puteti folosi de maini, de la setarea cronometrelor la oprirea muzicii. Si acest lucru este posibil prin noul procesor S3 al ceasului, care Apple spune ca este cu 70% mai rapid decat procesorul vechi S2.

Ne dorim sa iti citim parerea

Lasa un raspuns