Blog

Ceas August Steiner

Un ceas August Steiner este o adevarata bijuterie atemporala care reuseste sa transpuna luxul, eleganta si rafinamentul intr-o carcasa de calitate superioara la un pret extrem de accesibil.

Top 10 modele ale unui ceas August Steiner

Ceas August Steiner - dama - AS8191YGW

Ceas August Steiner - dama - AS8191YGW

Ceas August Steiner - dama - AS8186SS

Ceas August Steiner - dama - AS8186SS

Ceas August Steiner - dama - AS8234BK

Ceas August Steiner - dama - AS8234BK

Ceas August Steiner - dama - AS8110TN

Ceas August Steiner - dama - AS8110TN

Ceas August Steiner - barbati - AS8059RG

Ceas August Steiner - barbati - AS8059RG

Ceas August Steiner - barbati - AS8161BK

Ceas August Steiner - barbati - AS8161BK

Ceas August Steiner - barbati - AS8146BK

Ceas August Steiner - barbati - AS8146BK

Ceas August Steiner - barbati - AS8115BK

Ceas August Steiner - barbati - AS8115BK

Ceas August Steiner - barbati - AS8230BK

Ceas August Steiner - barbati - AS8230BK

Ceasurile August Steiner, adevarate orologii inconfundabile

Istoria ceasurilor August Steiner porneste de acum 12 ani cand fondatorul sau a dorit sa le ofere oamenilor ceasuri care sa transceada limitele impuse de trecerea timpului si sa le ofere opere de arta la preturi accesibile. Brandul a ajuns usor la inimile oamenilor, avand parte de o crestere spectaculoasa datorita imbinarii desavarsite a materialelor si a puterii de a acoperi usor toate stilurile, fiind ceasuri versatile si fiabile.

Detaliile desavarsite ale unui ceas August Steiner

Taieturile fine diferentiaza brandul August Steiner de celelalte marci, oferind atat doamnelor cat si domnilor ceasuri fiabile cu design unic.

Ceasurile August Steiner se diferentiaza prin perelele si diamantele incrustate in carase si in bratari din metal care dau farmec, eleganta si rafinament purtatorului. De asemenea, prezenta monedelor vechi propulseaza ceasurile in stilul clasic si autentic, oferind versalitate si autenticitate inconfundabila.

Decupajele scheletice dau acel plus inegalabil ceasurilor care ofera purtatorului un stil unic si extrem de atractiv, oferind elemente distinctive care intra usor in gratiile modei.

Calitatea este un atribut al ceasurilor August Steiner

Atunci cand vine vorba de modelele ceasurilor August Steiner calitatea face diferenta. Calitatea este atributul care ofera fundatia solida a fiecarui ceas prin fiecare element in parte.

Materialele sunt propulsate in topul standardelor de calitate fiind atent testate si supravegheate de standardele stricte QC, avand inclusa o garantie de 2 ani.

Mecanismul unui ceas August Steiner variaza si astfel poate sa fie automat, mecanic si Swiss.

Bratarile, adevarate elemente inconice pentru un stil versatil

Ceasurile August Steiner pulseaza prin fiecare detaliu eleganta si rafinament. Pentru a se mula cu desavarsire pe fiecare stil in parte, bratarile sunt confectionate din otel inoxidabil sau piele.

Fie ca sunt din piele, fie ca sunt din otel inoxidabil ceasurile care stau sub marca acestui brand sunt tratate chimic pentru a nu exista vreo reactie adversa cu pielea purtatorului, aratand totodata si grija pe care brandul o acorda clientilor sai.

1 Comentariu
  1. Raspunde
    Ganea 16 octombrie 2018 la 19:29

    As spune ca un ceas August Steiner este un mic ceas Fossil. Ce e drep nu se diferentiaza foarte mult la mecanism, dar aceste ceasuri au unele preturi mai accesibile. Ce este cu adevarat de remarcat la aceste ceasuri August Steiner este designul lor. Au un rafinament aparte si ofera purtatorului eleganta. Durata lor de viata este cam de 10 ani asa ca pretul este cu adevarat unul reusit.

Lasa un raspuns