Blog

Ceas Casio Edifice

Un ceas Casio Edifice devine cel mai important accesoriu pentru barbatul modern. Un design unic, cu forme si detalii indraznete, dar, totodata, un stil simplu dau esenta metalului si pun in evidenta caracterul puternic si rafinat al barbatului din spatele ceasului. Intr-un design de inalta calitate, ceasul Casio Edifice este potrivit pentru orice tinuta si orice gust.

De ce un ceas Casio? Deoarece Casio se remarca prin ceasuri de calitate si inalta tehnologie, care evidentiaza tinuta barbatului Alfa.

Top 10 ceasuri Casio Edifice pentru barbati

Ceas Casio Edifice EF-527D-1A

Ceas Casio Edifice EF-527D-1A

Ceas-Casio-Edifice-EQB-500L-1A

Ceas Casio Edifice EQB-500L-1A

Ceas Casio Edifice EFB-530L-2A

Ceas Casio Edifice EFB-530L-2A

Ceas Casio Edifice EFR-549L-7A

Ceas Casio Edifice EFR-549L-7A

Ceas Casio EdificeEF-126D-7A

Ceas Casio Edifice EF-126D-7A

Ceas Casio Edifice EFR-557BL-2A

Ceas Casio Edifice EFR-557BL-2A

Ceas-Casio-Edifice-EF-500D-1A

Ceas Casio Edifice EF-500D-1A

Ceas-Casio-Edifice-EF-121D-1A

Ceas Casio Edifice EF-121D-1A

Ceas-Casio-Edifice-EF-316D-1A

Ceas Casio Edifice EF-316D-1A

Ceas Casio Edifice EFR-550L-1A

Ceas Casio Edifice EFR-550L-1A

Brandul Casio a fost conceput in anul 1946 de Tadao Kashio in Tokyo, Japonia. Pentru a putea intelege de ce ceasurile Casio se bucura de o asa tehnologie si calitate este important de stiut faptul ca aceasta companie a creat, in prima instanta, calculatoare, camere digitale, telefoane mobile, camere de marcat si multe alte device-uri din aria tehnologiei. Astfel, compania Casio a fost mereu focusata pe inovatie, pozitionandu-se ca o campanie puternica, ce tine pasul de trendurile din piata si schimbarile in moda.

Anii ’70 sunt cei care dau contur primelor ceasuri Casio. Dovedind calitate inalta si grija pentru clienti, primele ceasuri Casio au fost create din otel indoxidabil. Tot din grija pentru clienti, compania Casio lanseaza pe piata dictionare care beneficiau de display colo si proiectoare cu luminozitate inalta fara mercur.

De la inceputul companiei pana in prezent, ceasurile Casio au reusit sa surprinda lumea intreaga prin tehnologie si calitate la un pret accesibil. Astfel, ele se bucura de o mare notorietate pe intreg mapamondul, indeosebi in randul barbatilor, carora le-a inchinat cea mai populara editie, ce ii oferteaza cu un ceas Casio Edifice ideal pentru stilul lor plin de efervescenta.

Atunci cand spunem “Casio” ne gandim la ceas Casio Edifice ce poarta amprenta bunului gust cronologic

Rezistent durabil, cu traditie si popular indeosebi in tarile europene, ceasul Casio Edifice este un ceas cu notorietate pe piata, resusind sa surprinda si cele mai rafinate si moderne gusturi. Rafinamentul ceasului Casio Edifice porneste de la liniile fine si drepte care contureaza un caracter puternic si bine definit al celui care il poarta iar prin formele 3D prezente in cadran, realizate cu ajutorul matritelor prin tehnologia fina de procesare YAMAGATA CASIO se pune accentul pe barbatii atenti la detalii.

Ceasul Casio Edifice este un accesoriu demn de un barbat dedicat obiectivelor sale de a performa in viata si societate. Un ceas Casio Edifice este creat special pentru un barbat modern, puternic, rafinat si pe graba. Este pentru si despre barbatii de afaceri care pun pret de aspect si tinuta si doresc sa poarte la mana mai mult decat un ceas; doresc un accesoriu rafinat si impunator, capabil sa tina cont de schimbarile de fus orar dintr-un stat la altul. Prin conectare la telefonul mobil inteligent, timpul se coreleaza automat la fusele orare a peste 300 de orase. Corectia automata a timpului se face de patru ori pe zi ajustandu-se atat ora curenta, precisa, cat si ora mondiala.

Graba nu mai strica treaba atunci cand vine vorba de ceasul Casio Edifice. Facut mereu din grija pentru clienti, un ceas Casio Edifice este cel care il ajuta pe barbatul de azi sa nu isi mai faca nicio grija in privinta tinutei si prezentei lui in ochii partenerilor de afaceri. Printr-o tehnologie de inalta calitate, ceasul Casio Edifice are functia de incarcare solara rapida. Acesta se poate incarca pornind de la o simpla lampa cu lumina slaba sau fluorescenta in cantitatea necesara pentru a putea realiza diverse functii.

Indiferent de ocazie, ceasul Casio Edifice se pliaza pe orice ocazie si orice stil. Atat cureaua metalica, precum si cea din piele ofera incredere si rezistenta celui care il poarta. De asemenea, ceasul este conceput astfel incat sa fie rezistent la apa. Astfel ca, domnii care adopta un stil de viata dinamic, pentru care ziua ar trebui sa aiba 25 de ore, pot oricand sa uite ca au ceasul la mana si sa se bucure de moment, datorita siguranteti anti-deschidere.
Design modern, bratari moderne, linii fine si drepte, atentie la detalii, tehnologie de inalta calitate, toate acestea fac din ceasul Casio Edifice un accesoriu conceput pentru tine: barbatul puternic, atent la detalii, rafinat, in pas cu moda si mereu grabit.

1 Comentariu
  1. Raspunde
    Vlad 30 iulie 2018 la 11:44

    Eu am un ceas Casio Edifice de 2 ani si sunt foarte multumit de el. L-am luat la un pret foarte ok si nu necesita schimbarea baterie, deoarece se incarca la soare. De asemenea nici setarea orei, pentru acele momente cand plec in concediu, pentru ca receptioneaza semnal radio si se seteaza ora automat. Arata foarte ok pe mana si nu-l dau jos nici cand merg la sala. Au o tehnologie de inalta calitate si nu pot spune ca preturile nu sunt accesibile.

Lasa un raspuns