Blog

Ceas Citizen barbati

Completeaza-ti look-ul cu un ceas Citizen barbati. Indiferent daca esti un barbat iubitor de aventura, un tanar modern sau un domn elegant, ceasurile Citizen sunt potrivite pentru tine. Un ceas Citizen barbati se diferentiaza de celelalte branduri prin tehnologia inovatoare si prin design-ul unic si masculin adaptat fiecarei colectii in parte.

Top 10 modele ale unui ceas Citizen barbati

Ceas Citizen Barbati BI1050-81F

Ceas Citizen Barbati - BI1050-81F

Ceas Citizen Barbati BD0043-83P

Ceas Citizen Barbati - BD0043-83P

Ceas Citizen Barbati AN3623-02A

Ceas Citizen Barbati - AN3623-02A

Ceas Citizen Barbati BM7393-16H

Ceas Citizen Barbati - BM7393-16H

Ceas Citizen Barbati AT2141-52L

Ceas Citizen Barbati - AT2141-52L

Ceas Citizen Barbati AW7013-05H

Ceas Citizen Barbati - AW7013-05H

Ceas Citizen Barbati BJ7080-53E

Ceas Citizen Barbati - BJ7080-53E

Ceas Citizen Barbati NH8383-17EE

Ceas Citizen Barbati - NH8383-17EE

Ceas Citizen Barbati AT2396-86E

Ceas Citizen Barbati - AT2396-86E

Citizen, un brand cu istorie

Citizen este compania de baza a unui grup japonez de corporatii globale cu sediul in Tokyo. Sarbatorind 100 de ani, Citizen, un pionier in ceasornicarie si tehnologie inovatoare, promoveaza excelenta si creativitatea, cu un respect profund inradacinat pentru nevoile clientilor. Logo-ul brandului „Better Starts Now” subliniaza faptul ca singurul lor obiectiv este sa ne imbunatateasca viata.
Transmit ideea ca indiferent cine sunteti sau ce faceti, este intotdeauna posibil sa faceti ceva mai bun – si acum este momentul sa incepeti sa faceti acest lucru. Este clar ca sunt dedicati prezentului, ci nu trecutului si ca fac tot ce pot pentru a isi imbunatati produsele.

In calitate de „brand al lumii”, Citizen poarta responsabilitatea de a contribui la cultivarea schimbarii pozitive si a evolutiei continue a societatii noastre.

Numele lor se refera la convingerea de a crea ceasuri ce pot fi pe placul cetatenilor din intreaga lume. Citizen integreaza un proces de fabricatie cuprinzator, de la crearea componentelor individuale la ansamblul final de ceasuri. Este o abordare a artizanatului de a urmari realizarea bazata pe impingerea limitelor tehnologiei si folosirea experientei lor pentru a explora noi posibilitati.

Brandul aduce inovatii in creatiile lor, an de an si se adapteaza nevoilor clientilor. In acest an, Citizen a consolidat un parteneriat de alianta cu Disney, un alt brand de putere cu valori si ideologii similare. Cu un parteneriat pe termen lung, Citizen si Disney planifica sa se alinieze la activitatile din jurul Disney Parks, Marvel, Star Wars si multe altele. Colectiile vor fi vizionate atat in Walt Disney World, cat si in Disneyland, cu ceasuri de marca din ambele parcuri tematice.

Colectii ceasuri Citizen barbati

Timp de peste 40 de ani, colectia Citizen Eco-Drive a servit drept prim exemplu de brand dedicat transformarii lumii si a mediului inconjurator intr-un loc mai bun. Un concept simplu, dar revolutionar, Eco-Drive utilizeaza puterea luminii de la orice sursa de lumina naturala sau artificiala si o converteste in energie. Foloseste o resursa naturala regenerabila, in loc sa ne umplem depozitele de deseuri cu baterii de ceasuri descarcate.

Impartasind ingrijorarea cu privire la impactul omului asupra mediului, Citizen este mandru sa il sponsorizeze pe Eric Larsen, un aventurier polar, cu expeditii catre Polul Nord si Sud. De asemenea un ghid si educator, Larsen a petrecut ultimii 20 de ani calatorind in unele din cele mai indepartate si extreme medii de pe planeta. Altfel a luat nastere colectia Eric Larsen, care pastreaza orice aventurier in aer liber pe drumul cel bun, ceea ce este esential pentru supravietuirea lui. Ceasurile din aceasta colectie sunt concepute din echipamente durabile, adaptate pentru a rezista in conditii meteo extreme. Incorporeaza tehnologia ecologica, care este alimentata de lumina, dotate cu busola si rezistente la apa.

Colectia satelit wave este o alta colectie inovatoare din gama Citizen. In doar 3 secunde, ceasurile cu tehnologie de unda prin satelit primesc un semnal GPS care se adapteaza la noile fusuri orare cu o viteza si o usurinta uimitoare. Cu acoperire in 40 de zone de fus orar standard UTC, ceasurile cu tehnologie de unda prin satelit asigura timpul cel mai precis in orice ceas conventional. Fie ca treceti prin desert, calatoriti in oceane sau va urcati pe un munte inzapezit, nu trebuie sa va faceti griji deoarece veti avea mereu timpul potrivit.

Citizen produce si linia Independent Watches, care are un design mai modern, contemporan decat eticheta traditionala Citizen. In functie de piata, aceste ceasuri pot fi marcate, printre altele, de marcile „Secret”si „Lighthouse”.

Daca esti acel gen de persoana care crede cu tarie ca nu exista limite in a face lucrurile mai bune si care nu inceteaza niciodata din a isi imbunatati fiecare succes si fiecare esec, atunci un ceas Citizen barbati este potrivit pentru tine. Acea persoana puternica, increzatoare, care lupta pentru idealurile lui si care isi duce planurile la bun sfarsit.

1 Comentariu
  1. Raspunde
    Vlad 11 septembrie 2018 la 17:54

    Modelele de ceasuri Citizen sunt pline de istorie, sunt incantatore. Citizen e prima companie care a creat ceasuri profesionale pentru scufundari si primul ceas cu recunoastere vocala. Surprinde publicul an de an cu proiecte marete si rezultate excelente. Modele sunt mai mult clasice si au o eleganta aparte. Designul vorbeste de la sine si preturile in comparatie cu calitatea lor sunt foarte mici. Citizen e o marca de ceasuri care chiar trebuie cumparata.

Lasa un raspuns