Blog

Ceas Citizen dama

Un ceas Citizen, o bijuternie nepretuita ce se face remarcata in orice incapere, completand de exceptie stiluri versatile, elegante, calsice. Modelele de ceasuri Citizen dama definesc un bun gust asupra unei tinute si vorbesc despre personalitatea unei dame.

Top 10 modele ale unui ceas Citizen dama

Ceas Citizen dama - EW2440-88A

Ceas Citizen dama - EW2440-88A

Ceas Citizen dama - FE1081-59B

Ceas Citizen dama - FE1081-59B

Ceas Citizen dama - EP6050-17E

Ceas Citizen dama - EP6050-17E

Ceas Citizen dama - EM0578-17A

Ceas Citizen dama - EM0578-17A

Ceas Citizen dama - EW0650-51L

Ceas Citizen dama - EW0650-51L

Ceas Citizen dama - EM0502-86P

Ceas Citizen dama - EM0502-86P

Ceas Citizen dama - EM0528-82H

Ceas Citizen dama - EM0528-82H

Ceas Citizen dama - EW3196-81E

Ceas Citizen dama - EW3196-81E

Ceas Citizen dama - EM0420-89D

Ceas Citizen dama - EM0420-89D

Istoria consacrata a unui ceas Citizen

Institutul de Cercetare Orologer Shokosha este fondat in anul 1918 in Japonia si este premergatorul companiei Citizen Watch Co. Brandul Citizen ia fiinta in anul 1924 prin primul ceas de buzunar „Citizen” care a ajuns rapid la inimile oamenilor cu un mecanism bine pus la punct, fiind adevarate ceasuri de lux ale acelor timpuri. Shimpei Goto, primarul orasului  Tokyo, a denumit ceasurile Citizen deoarece scopul acestor ceasuri era sa se extinda pe tot mapamondul si sa fie accesibile publicului larg avand ca motto „Aproape de inimile oamenilor de pretutindeni”. Anul 1986 este an de glorie pentru compania Citizen deoarece devine cel mai mare producator de ceasuri de pe mapamond, astfel indeplindu-si obiectivul .

Ceasurile Citizen sunt adevarati pionieri in aceasta mare industrie, iar istoria ii consacreaza si le ofera putere. Anul 1956, compania Citizen aduce in lumina puternica a reflectoarelor ceasul Citzen Parashock, primul ceas rezistent la socuri fabricat de catre o companie japoneza. Trei ani mai tarziu, tehnologia la cele mai inalte standarde ale ceasurilor Citizen isi spune iar cuvantul si astfel apare primul ceas japonez rezisten la apa. 1976, compania Citizen ofera un alt soc pietei de ceasuri din lume si comercializeaza primul ceas analog cu baterie solara.

De asemenea, compania Citizen este cea care a conceput modelul de ceas profesional special pentru scufundari, avand senzor de adancime electronic. Stiletto, 4.4 mm grosime, cel mai subtire ceas din lume LCD si cel mai subtire ceas din lume Solar. Pentru ca lista nu se opreste aici Citizen produce primul ceas din lume cu recunoastere vocala. Lista este lunga, iar acest lucru aduce compania Citizen aproape de inimile oamenilor.

Ceas Citizen dama, pentru vestimentatii alese

Modelele de ceasuri Citizen dama sunt concepute astfel incat sa se poata plia pe diverse stiluri, gusturi si personalitati, astfel ca un ceas Citizen aduce un plus oricarei tinute.

Din grija pentru femei, ceasurile Citizen dama au carcasa din otel inoxidabil si titan pentru ca trecerea nemiloasa si fulgerotoare a timpului sa nu isi puna amprenta pe aceste bijuterii. Curelele din diverse materiale sunt cele care prin culorile si designul lor dau viata unui tinute si spun povestea purtatorului.

Pielea din vitel este intalnita la ceasurile Citizen, caracterizand o tinuta clasica, eleganta si puternica. Pielea tine mai aproape purtatorul de anii trecuti de altadata si ii ofera eleganta pliata pe un stil de viata linistit si formal.

Otelul inoxidabil este un material intalnit la bratarile de dama Citizen, acoperind atat o tinuta casual cat si una office sau eleganta. Bratarile din otel inoxidabil dau un plus tinutei, venind in modele diverse care reflecta mai multe tipuri de personalitate precum: femeia puternica, femeia joviala, femeia senzuala, femeia eleganta, etc, devenind astfel mai mult decat un accesoriu.

Pentru a surprinde si femeile sportive, pline de energie, ceasurile Citizen dama au si bratara din silicon. Siliconul este cel care il transforma intr-un ceas foarte usor si maleabil si completeaza un stil de viata mereu pe fuga si foarte activ.

Ceasurile Citizen pentru femei au fost create astfel incat sa se modeleze pe stilul lor de viata, pe atitudinea pe care doresc sa o adopte zilnic, fiind o oglindire a caracterului acestora.

1 Comentariu
  1. Raspunde
    Violeta Surdu 30 octombrie 2018 la 13:12

    Ceasurile Citizen se fac remarcate si indragite de multi oameni deoarece nu au preturi exorbitante, dar au o calitate remarcanta si un design modern. Sunt ceasuri cunoscute in lumea intreaga pentru descoperirile si inovatiile pe care le-au adus acestei industrii atat de vechi si de placute pentru oameni. Am vazut pe cineva care purta un astfel de ceas si pot spune ca designul este foarte frumos, exista finete si precizie pentru detalii, au taieturi fine. Cred ca sunt ceasuri fiabile si extrem de eficiente.

Lasa un raspuns