Blog

Ceas Cluse dama

Un ceas Cluse nu doar indica timpul, ci defineste momentele cele mai bune si capteaza atentia in toata simplitatea designului sau. Aduce tot ce e mai bun din aspectul dvs. si va completeaza tinuta. Cu aceasta mentalitate de simplitate, dar originalitate, s-au angajat sa creeze ceasuri Cluse care reprezinta eleganta si minimalism pentru cele care sunt constiente de stilul lor.

Top 10 modele ale unui ceas Cluse dama

Ceas Cluse Minuit cu o curea de piele argintie

Ceas Cluse Minuit cu o curea de piele argintie

Ceas Cluse La Bohème cu o curea de piele mint

Ceas Cluse La Bohème cu o curea de piele mint

Ceas Cluse La Roche cu cadran marmorat rose

Ceas Cluse La Roche cu cadran marmorat rose

Ceas Cluse Minuit - CL30012

Ceas Cluse Minuit - CL30012

Ceas Cluse Pavane CL18302

Ceas Cluse Pavane - CL18302

Ceas Cluse La Vedette CL50024

Ceas Cluse La Vedette CL50024

Ceas Cluse La Vedette CL50020

Ceas Cluse La Vedette - CL50020

Ceas Cluse La Boheme CL18112

Ceas Cluse La Boheme - CL18112

Ceas Cluse La Roche Petite CL40106 Dalmatian

Ceas Cluse La Roche Petite - CL40106 Dalmatian

Un ceas Cluse – un ceas pentru cei care gasesc frumusetea intr-o simplitate eleganta

Heart & Grace este specializata in distributia exclusiva a celui mai important brand de ceasuri olandez CLUSE din Australia, Noua Zeelanda si Insulele Pacificului de Sud. Afacerea este construita pe o cunoastere profunda si experienta in piata australiana de ceasuri si bijuterii de peste 25 de ani.
Au ajuns un brand de succes peste tot in lume datorita strategiilor puternice de marketing.

Povestea brandului Cluse este despre oameni care gasesc frumusete in simplitate. Pentru ei, simplu nu inseamna a fi simplu, ci de a fi sofisticat si cu incredere in sine, departe de orice distragere si concentrat asupra lucrurilor care sunt cu adevarat importante in viata.

Ceasurile si bijuteriile Cluse sunt produse cu atentie, cu un accent puternic pe materiale, calitate si stil. In Amsterdam au un atelier cu ceasornicari specializati pentru controlul calitatii si reparatii, pentru a asigura calitatea fiecarui model nou lansat.

Un ceas Cluse este pentru cei care gasesc frumusetea in simplitate. Concepute atat cu eleganta, cat si cu minimalism, ceasurile Cluse sunt sofisticate si vor satisface orice aspect. Aceste ceasuri sunt create cu mare detaliu, materiale de calitate si ingrijire intr-o gama de stiluri si culori pentru toate ocaziile.

Un ceas Cluse se potriveste oricarui stil, prin curele interschimbabile

Un ceas Cluse este disponibil in opt colectii distinctive care pot fi amestecate si potrivite cu bijuteriile lor si curelele interschimbabile, pentru a crea stiluri personale unice.

Colectia La Bohme include ceasuri cu cadran supradimensionat, cu detalii feminine si finisaje ultra subtiri. Minutele sunt indicate prin linii mici, ceea ce le face niste ceasuri foarte gratioase si elegante. Ceasurile din aceasta colectie dispun de o carcasa de 38 mm si o curea de 18 mm si pot fi personalizata cu usurinta cu orice curea din piele La Boheme sau La Roche sau curea de plasa.

Colectia Minuit cuprinde ceasuri minimalistice pentru o atitudine moderna. Ora doisprezece este marcata printr-o cifra romana, pentru a da stralucire acestor modele. Sunt mai mici ca cele din colectia Bohme, avand carcasa de 33 mm si curea de 16 mm, putand fi si acestea personalizate.

Colectia Vedette se exprima prin ceasuri elegante, feminine, cu o atingere a minimalismului contemporan. Surprinde poezia unui star de cinema cu o carcasa de 24 mm si o curea de 12 mm. Sunt disponibile curele din piele sau din otel inoxidabil, pentru un stil unic.

Colectia La Roche este foarte expresiva si originala. Cadranul ceasurilor din aceasta colectie este realizat din marmura si piatra artizanala, pentru un aspect minimalistic. Dimensiunea acestor ceasuri este la fel ca cele din colectia La Bohme.

Colectia La Roche Petite este putin mai mica decat colectia La Roche, avand diametrul carcasei de 33 mm si latimea bratarii de 16 mm. Acest detaliu nu face ceasurile mai putin uimitoare, cadranele lor fiind realizate din marmura alba unica si de cea mai inalta calitate.

Colectia Pavane se diferentiaza prin lux si eleganta. Ceasurile captivante din aceasta colectie dispun de un cadran alb cu 12 cristale, cu o carcasa de 38 mm si o curea de 18 mm, perfecte pentru incheietura oricarei doamne stilate si sigura pe ea.

Colectia La Garconne ne prezinta ceasuri cu cadrane patrate, muschii rotunjite si un aspect curat, care combina androginia si eleganta clasica cu usurinta si splendoare. Cu o carcasa de 28,5 mm si o curea de 16 mm, ceasurile din aceasta colectie nu se vor demoda niciodata.

Colectia Triomphe dispune de o eleganta care echilibreaza elemntele si redefineste regulile de amestec si de potrivire. Curea acestor ceasuri este unica, prin dungi in combinatie de auriu-argintiu si trandafir auriu-argintiu, care subliniaza eleganta si stralucirea persoanei care il poarta. Creeaza o silueta eleganta – cu un cadran delicat din metal, care capteaza lumina si atrage toate privirile. Un ceas Cluse din colectia Triomphe dispune de o carcasa de 33 mm si o curea de 16 mm care poate fi personalizata cu usurinta cu orice curea de piele sau otel inoxidabil.

Ne dorim sa iti citim parerea

Lasa un raspuns