Blog

Ceas Daniel Wellington

Ceasurile Daniel Wellington ofera o experienta traditionala care se concentreze pe tehnologii moderne si inovatii in industrie. Puteti gasi un ceas care vorbeste despre sofisticare care sa nu va afecteze bugetul.

Top 5 modele ale unui ceas Daniel Wellington pentru barbati

Ceas Daniel Wellington - DW1100

Ceas Daniel Wellington - DW1100

Ceas Daniel Wellington -DW0107

Ceas Daniel Wellington -DW0107

Ceas Daniel Wellington - DW0103

Ceas Daniel Wellington - DW0103

Ceas Daniel Wellington - DW00100137

Ceas Daniel Wellington - DW00100137

Top 5 modele ale unui ceas Daniel Wellington pentru femei

Ceas Daniel Wellington - DW00100201

Ceas Daniel Wellington - DW00100201

Ceas Daniel Wellington - DW0610

Ceas Daniel Wellington - DW0610

Ceas Daniel Wellington - DW 0961

Ceas Daniel Wellington - DW0961

Ceas Daniel Wellington - DW00100161

Ceas Daniel Wellington - DW00100161

Ceas Daniel Wellington - DW0502

Ceas Daniel Wellington - DW0502

Istoria ceasurilor Daniel Wellington

Ceasurile Daniel Wellington au o istorie extrem de interesanta si neobisnuita. Totul incepe cand Filip Tysander s-a intalnit intamplator cu u om total neobisnuit. Acesta avea o curea de epoca NATO, vintage si invechita, dar foarte iubita. Numele acestuia se intampla sa fie Daniel Wellington. Astfel, Filips Tysander, impresionat de acesta hotaraste sa isi denumeasca compania Daniel Wellington. Aceasta intalnire l-a inspirat pe Tysander sa-si creeze o linie minimalista de ceasuri rafinate cu un design clasic. Multe dintre ceasurile din aceasta marca au curele interschimbabile, care le ofera un nivel suplimentar de atractie pentru multi.

Primele ceasuri fabricate sub marca DW au inceput sa apara pe piata in 2009.

Veti descoperi ca ceasurile Daniel Wellington ofera un design clar care se imbina perfect cu o curea NATO sau o curea din piele, astfel incat sa poata atrage un public larg. Aceste ceasuri sunt rafinate, subtiri si perfect rotunde, cu functiile de care aveti nevoie.

Compania Daniel Wellington si originile ei

Daniel Wellington se inscrie drept o companie suedeza prin intermediul extinderii sale mass-media sociale si prezenta in retea. Fiecare ceas produs de aceasta marca prezinta miscari interne de cuart, astfel incat o baterie si un cristal ajuta la mentinerea timpului. Tehnologia care provine din Japonia a fost adaptata la gusturile si esteticile moderne din Suedia si apoi a fost externalizata pentru a fi construita regiunea APAC.

Primele ceasuri sub marca Daniel Wellington au fost vandute in Suedia si, initial, au fost disponibile numai magazinelor locale. In 2010, Tysander si-a adus marca in New York City si a format parteneriate cu magazinele americane precum Bloomingdale’s. Cu peste 5.800 de parteneri din intreaga lume care sunt distribuitori autorizati pentru ceasurile Daniel Wellington, oricine poate deveni promotor al acestui brand.

Cum? Datorita faptului ca Daniel Wellington prefera sa evite publicitatea traditionala. Mii de celebritati, bloggeri si influentatori online sunt angajati pentru a promova brandul. Luati primul dvs. orolog astazi, incepeti sa postati despre el si puteti gasi un e-mail intr-o zi in cadrul caruia vi se ofera un ceas gratuit.

Aceasta este puterea reala a marcii de ceasuri Daniel Wellington.

Unde sunt produse ceasurile Daniel Wellington?

Majoritatea ceasurilor Daniel Wellington sunt fabricate in Chinei. Dintr-o investitie initiala de 15.000 de dolari pentru a stabili primele modele de ceasuri pentru acest brand, se crede ca marca Daniel Wellington are in prezent valoarea de peste 200 milioane de dolari. In 2014, acest brand de ceasuri a vandut mai mult de 1 milion de ceasuri si a castigat venituri estimate la 70 milioane de dolari.

Acest lucru face fie una dintre cele mai populare branduri individuale din lume de astazi.

Componentele de miscare sunt fabricate pentru Daniel Wellington in Japonia de catre Miyota. Acest lucru este un rezultat al istoriei Miyota de a produce produse de incredere la preturi accesibile pentru producatorii de ceasuri in regiunea APAC.

Restul componentelor de ceasuri sunt fabricate si asamblate in Shenzhen, un centru de fabricare din China pe care multe branduri il folosesc prin outsourcing pentru produsele lor.

Caracteristicile unui ceas Daniel Wellington

Veti gasi un set de opinii amestecate atunci cand faceti referiere la un ceas Daniel Wellington. Deoarece acesta este considerat un brand al unui ceas de moda, iar cei mai grabi colectionari vor avea in mod automat o parere temperata a acestui brand. Compararea unui ceas Daniel Wellington cu un brand de varf precum Rolex ar fi pur si simplu nepotrivit. Pentru a stabiliti daca acesta este un brand bun de purtat, trebuie comparat cu alte marci de ceasuri de moda, cum ar fi Emporio Armani, Fossil sau chiar Tissot. Iata observatiile cheie pe care le avem atunci cand facem o astfel de comparatie.

E un ceas practic. Ceasurile lui Daniel Wellington sunt despre oferirea unui nivel subtil de eleganta. Este o modalitate de a imbratisa stilul tau personal, fara a tipa: „Hei! Tocmai am cumparat acest ceas ridicol de scump si trebuie sa-l vezi! ”

Este remarcabil de subtire. Comparativ cu cele mai multe marci de moda, un ceas Daniel Wellington este foarte subtire si usor. Adaugati cureaua NATO si aproape ca nu va aduceti aminte ca purtati un ceas cand il aveti.

Are miscari de cuart in aproape fiecare model. Daca doriti un ceas de moda care ofera o miscare mecanica complexa, atunci Daniel Wellington nu produce un ceas care sa va para interesant … dar nu sunteti, de asemenea, piata lor tinta. Ceasurile lui Daniel Wellington ofera stil si substanta cu o miscare de cuart fiabila.

Ne dorim sa iti citim parerea

Lasa un raspuns