Blog

Ceas Detomaso

Cand spui ceas Detomaso spui inevitabil calitate si precizie germana. Sunt ceasurile care se fac remarcate prin modele ce imbina intr-un mod exceptional designul in note italienesti moderne cu calitatea germana impecabila.

Top 10 modele ale unui ceas Detomaso

Ceas Detomaso - DT1052-G

Ceas Detomaso barbati - DT1052-G

Ceas Detomaso - DT1062-B

Ceas Detomaso barbati - DT1062-B

Ceas Detomaso barbati - DT1072-F

Ceas Detomaso barbati - DT1072-F

Ceas Detomaso barbati - DT-W1003-C

Ceas Detomaso barbati - DT-W1003-C

Ceas Detomaso unisex - DT3006-O

Ceas Detomaso unisex - DT3006-O

Ceas Detomaso femei - DT2051-C

Ceas Detomaso femei - DT2051-C

Ceas Detomaso femei

Ceas Detomaso femei - DT3010-A

Ceas Detomaso femei - DT3018-C

Ceas Detomaso femei - DT3018-C

Ceas Detomaso femei - DT3018-E

Ceas Detomaso femei - DT3018-E

Detomaso, o companie cu istorie

Ceasurile facute cu iscusinta de mestesugari germani au rezonanta mondial pentru precizie si design care transcend cu desavarsire limitele impuse de un ceas obisnuit. Pornind de la aceasta premisa ceasurile Detomaso au luat fiinta, fiind adevarate orologii menite sa exprime cu exactitate maiestria germana.

Compania Detomaso a aparut in anul 1993 in Ruhr, Germania, avand drept scop confectionarea unor ceasuri durabile si rezistente, care sa faca fata timpului nemilos. Sunt ceasuri care arata ora exact, avand in componenta mecansime confectionate din cele mai bune materiale.

Indiferent de model, un ceas Detomaso o sa va caracterizeze cu exactitate stilul si personalitate

Timpul nu poate sa fie controlat, dar poate sa fie masurat, astfel au aparut ceasurile. Dar de ce sa aiba doar utilitate cand pot sa aiba si un design modern care sa se plieze in functie de personalitatea purtatorului? Astfel au aparut ceasurile cu design inovator, capabile sa faca o radiografie clara si exacta a purtatorului.

Ceasurile Detomaso sunt cele fac radiografia indeaproape a purtatorului, de la design, gama, bratara, material pana la mecansimul ales. Contopind intr-un mod armonios iscusinta germana cu pasiunea pentru moda a italienilor, fiecare ceas Detomaso are un aer aparte, capabil sa imbratiseze stilurile diferite ale oamenilor de pretutindeni.

Moda este cea care caracterizeaza purtatorul si il plaseaza in grupul la care el a aderat si in care se simte confortabil, aducand unicitate grupului in societate. Astfel, designul unui ceas Detomaso are un fler unic ce urmareste cu exactitate linia clara a ultimelor trenduri. In culori diverse, ceasurile exprima masculinitate si putere chiar si prin acele modele care sunt dedicate femeilor.

Stilul este cel care ne diferentiaza si face o caracterizare scurta despre noi in fata celorlalti. Devenim vulnerabil de foarte multe ori prin modul acesta de a ne lasa dezvalui personalitatea in fata lumii, dar unicitatea pe care o avem ne ofera putere. Astfel, Detomaso are in portofoliul sau ceasuri versatile, care sa se adapteze stilului purtatorului.

Aceste modele de ceasuri va ofera o gama variata de stiluri si tinute pe care sa le adoptati si evenimente la care sa luati parte. Spre exemplu, daca aveti un eveniment special care necesita o vestimentati la patru ace, ceasurile Detomaso negre, cu bratari metalice o sa fie varianta cea mai buna, daca iesiti cu prietenii in oras, atunci optati pentru modele in culori si tonuri vii care sa va caracterizeze pe deplin. Anonimatul nu mai este un atribut al purtatorului atunci cand vine vorba de acest brand.

Calitate germana in cadrane stilizate

Vorbind despre ceasuri fabricate in Germania, ne asteptam desigur la o calitate ireprosabila, lucru care se intampla. Detomaso aduce ceasuri care intrec asteptarile atunci cand vine vorba de durabilitate si rezistenta impotriva socurilor. Avand in compozite geam din cristal de safir, si functionalitati diversificate si complexe, aceste ceasuri nu fac rabat de la calitate superioara.

Desi sunt fabricate in Germania, mecanismele sunt elvetiene, formate din materiale testate din punct de vedere al calitatii. De asemenea, materiale sunt trate chimic pentru a proteja pielea purtatorului si pentru a-i da siguranta de care are nevoie.

Ne dorim sa iti citim parerea

Lasa un raspuns