Blog

Ceas Festina barbati

Cand spui ceas Festina barbati spui eleganta, stil si lux, deoarece acestea sunt cuvintele care definesc in totalitate ceasurile Festina barbati. Festina inchide timpul in cadrane construite cu grija si atentie, prin taieturi simple, minimaliste, dand fiecarui ceas o poveste in care purtatorul acestuia devine actorul principal.

In anul 1902, Brandul Festina isi pune temeliile pe strazile localitatii Le Chaux-de-Fonds, Elvetia, localitatea devenind astfel orologeria din inima muntilor Jura. Brandul Festina s-a impus usor prin stil si clasa, oferind ceasurilor o calitate inalta de ireprosat si un design universal care depaseste usor orice grantia a modei.

1984 este anul in care ceasurile elvetiene Festina devin ceasuri spaniole, compania fiind cumparata de proprietatrul companiei Lotus, Miguel Rodriguez, care doreste sa duc brandul Festina in atentia intregului glob, facand din ceasurile Festina adevarate bijuterii orologice.

Top 10 ceasuri Festina barbati

Ceas Festina - 16573/3

Ceas Festina - 16573/3

Ceas Festina - F16875/4

Ceas Festina - F16875/4

Ceas Festina - 16887/1

Ceas Festina - F16887/1

Ceas Festina - F16874/1

Ceas Festina - F16874/1

Ceas Festina - F20248/4

Ceas Festina - F20248/4

Ceas Festina - F16745/1

Ceas Festina - F16745/1

296

Ceas Festina - F16806/1

Ceas Festina - F16971/2

Ceas Festina - F16971/2

Ceas Festina - F16775/4

Ceas Festina - F16775/4

Un ceas Festina barbati, o bijuterie nepretuita

Un ceas Festina barabati este o bijuterie slefuita cu grija, unde longevitatea este intocmai precum timpul nesfarsit, iar calitatea se poate vedea si simti cu fiecare atingere, cu fiecare privire. Ceasurile Festina pentru barbati sunt construite astfel incat stilul, rafinamentul si luxul sa iasa in evidenta intr-o forma naturala, fara opulenta si strigat dupa atentie. Festina barbati sunt exact acel accesoriu gata sa inchida armonios o imagine a unui barbat puternic, stilat, rafinat si sgur pe el.

Din grija pentru barbati, Festina a adoptat un stil inedit, astfel incat sa poata da mereu startul unei noi tendinte, facand ca noile tranduri sa para invechite si monotone, fiind concepute penru a putea satisafce orice nevoi, orice gusturi. Pentru iubitorii acestor ceasuri, Festina lasa cale deschisa pentru ca orice iubitor de frumos sa se poata bucura de timpul inchis estetic intr-un cadran revolutionar dand ceasurilor preturi care sa sublinieze grija pe care brandul Festina o are fata de acestia.

Principiile puternic inradacinate ale companiei Festina definesc valori general valabile pentru orice stat, orice cultura, orice religie precum: dragoste, libertate, pasiune, vointa, drauinta.

Calitate, tehnologie, design, cuvinte definitorii pentru ceasurile Festina barbati

Ceasurile pentru barbati Festina sunt confectionate cu grija prin tehnologii avansate care garanteaza calitate si rezistenta. Tehnologia isi spune cuvantul atunci cand vine vorba de mecanismul produs de aceasta companie numit Mecaquartz care imbina armonios miscarea mecanica si quartz si prin ceasul care indica fazele lunii fiind facut din otel inoxidabil. Mecanismele ceasurilor barbati Festina inglobeaza atat mecansimul japonez Miyota cat si cel elvetial oferind ceasurilor rezistenta si durabilitate.

Calitatea se poate observa si prin materialele din care ceasurile sunt confectionate care dau ceasului un adevarat design veritabil. Gama de ceasuri barbati Festina este confectionata din materiale precum otel inoxidabil, titan, placaj auriu, ceramica, ceramica-otel, aur de 18 caracte care au o durabilitate greu egalabila, facand trecerea timpului sa se dilate.

Ceasurile Festina pentru barbati devin portivite pentru orice stil

Stilul tau este cel care te defineste in fiecare moment al zilei si pentru al contrua cat mai clar ceasurile reprezinta cel mai bun accesoriu. Festina intelege grija pe care barbatii moderni si stilati o acorda tinutei, asa ca au venit cu mdoele care sa contureze cat mai bine orice stil.

Pentru un stil sportiv, Festin aduce in atentia barbatilor ceasurile care au bratara din silicon. Siliconul are o compozitie astfel incat sa ii confere intregului ceas o greutate redusa si rezistenta inalta.

Cureaua din piele defineste cu exactitate un stil casul, versatil, stilat dand note de eleganta si rafinament, specifice unui barbat feroce, puternic, modern pentru care stilul si luxul devin cuvinte cheie.

Metalul este asociat mereu cu putere si siguranta, astfel ca ceasurile Festina aduc in atentia barbatilor curele metalice specifice unui stil office pentru a acetua acea putere si masculinitate care zace in barabtii adevarati.

Pentru stilul nonconfrmist, care iesie din barierele normalitatii curelele din ceramica devin alegeri potrivite, impunand o tinuta eleganta si stilata, usor versatila si minimalista.

Aurul a devenit etalon pentru lux, bogatie si opulenta, iar ceasurile Festina inglobeaza luxul in colectia de ceasuri Festina Oro barbati, pentru a accentua modestina si simplitatea unui stil luxuriant puternic si binedefinit.

1 Comentariu
  1. Raspunde
    MihneaD 13 august 2018 la 10:14

    Un ceas Festina barbati este o adevarat bijuterie care se diferentiaza prin calitate si durabilitate. Nu am vazut multi barbati care sa poarte acest brand, multi sunt cu Fossil, Casio, dar cred ca aceste ceasuri sunt mult mai speciale ca acelea. Au mecansime de calitate superioara, sunt rezistente in timp si au modele masculine si foarte pretentioase care acopera orice stil si orice gust, de la clasic, la modern la extravagant. Nu cred ca iti poti dori mai mult de la un ceas.

Lasa un raspuns