Blog

Ceas Festina dama

Un ceas Festina dama valoreaza cat o mie de momente, iar stilul personal este ascutit de ticaitul simandicos al fiecarui exemplar. Festina nu si-a dorit sa grabeasca timpul, ci sa-l comprime in dovezi ale unui stil luxos, dar minimalist, care sa vina in intampinarea celor mai inspirate alegeri vestimentare. Gama de ceasuri Festina dama se afla in atentia unei nise actuale, ale carei gusturi se reflecta in alegerea de piese statement care nu palesc in fata trecerii anilor, ci devin mai pretioase.

Compania Festina are o traditie de peste 100 de ani, fiind infiintata in anul 1902 la Chaux-de-Fonds, Elvetia. Ca producator de ceasuri spaniole, Festina a dovedit o atitudine de emancipare a publicului consumator de lux si opulenta, focusandu-se in principal pe productia de ceasuri de dama care sa sfideze trecerea timpului printr-o estetica atemporala. Din acest motiv, paleta de ceasuri Festina dama este preferata de reprezentantele sexului frumos, promovand un stil usor de abordat, insa schitat intr-o maniera extrem de eleganta si feminina.

In timpul celui de-al doilea razboi mondial, marca a fost infiintata in Barcelona, Spania. In 1984, antreprenorul Miguel Rodriguez, deja proprietar al ceasurilor Lotus, a creat grupul Festina Lotus S.A. De la aceasta preluare, sediul companiei a fost situat in Barcelona, Spania. Festina detine acum compania Candino Watch din Bienne, Elvetia, sediul distributiei lor elvetiene.

Top 10 ceasuri Festina de dama

Ceas Festina Mademoiselle F203361

Ceas Festina Mademoiselle F20336/1

Ceas Festina Ceramic F16699 1

Ceas Festina Ceramic F16699/1

Ceas Festina Classic F16377 4

Ceas Festina Classic F16377/4

Ceas Festina F16868 2

Ceas Festina F16868/2

Ceas Festina F16702 2

Ceas Festina F16702/2

Ceas Festina 16813 2

Ceas Festina 16813/2

Ceas Festina Ceramic F16641 2

Ceas Festina Ceramic F16641/2

Ceas Festina Mademoiselle F16717 1

Ceas Festina Mademoiselle F16717-1

Ceas Festina Classic F16479 3

Ceas Festina Classic F16479/3

Ceas Festina F16932 2

Ceas Festina F16932-2

Un ceas Festina de dama pentru tinute pret-a-porter

Eticheta nu surclaseaza calitatea, iar in cazul Festina, traditia longeviva reflecta o atitudine desavarsita a producatorului fata de publicul feminin. Atunci cand vine vorba despre un ceas Festina dama, se vorbeste fara doar si poate despre accesorii pentru femei puternice, stilate, care dobandesc un excelent simt estetic ce nu poate fi trecut superficial cu vederea. Indiferent de natura stilului, un ceas Festina de dama reuseste sa satisfaca in aceeasi masura atat pasiunea pentru eleganta, cat si dragostea pentru confort, lansand piese care devin automat statement odata ce iau contact cu publicul select.

Paleta de ceasuri Festina dama beneficiaza de cele mai precise mecanisme japoneze quartz, intrucat compania dorit abordarea varietatii de noi modele. Materialele de inalta calitate care au atins cele mai standardizate performante, cum ar fi cromul si titanul, au asigurat progresul rapid al marcii de ceasuri Festina pentru femei. Datorita valorilor sale, prezente in peste 65 de tari, Festina este unul dintre cele mai importante branduri din Europa si, de asemenea, un best seller in Spania, avand la activ o gama extinsa de ceasuri Festina dama elegante, echipate si foarte precise, insa editiile sportive ale companiei Festina au facut ca renumele sau sa fie purtat in intreaga lume. Editiile unice Cronograph de la Festina, produse din otel, titan sau materiale combinate, ofera o gama larga de functii, printre care cronometru, alarma, al doilea fus orar, timer si multe altele.

In egala masura, gamele variate de ceasuri Festina dama ofera un exemplar periplu in drumul catre o tinuta de succes, intrucat modelele Festina sunt accesorizate intr-o maniera distincta si deloc evidenta, pentru a sublinia cutumele feminitatii si a oferi o alta definitie utilizarii unui ceas Festina. De fapt, un ceas Festina este mai mult decat un accesoriu cu ajutorul caruia puteti monitoriza succesele si esecurile trecute printr-o clepsidra ceva mai actuala; este un statement al stilului si bunului gust, tradus prin eleganta customizata a prezentului.

Paseste cu stil in noua etapa a vietii tale cu un ceas Festina dama

Amprenta brandului Festina potenteaza senzualitatea actuala a femeilor, gratie proiectiilor iscusite care accesorizeaza cu precizie incheieturile fine. Un ceas Festina dama are puterea de a te invalui in stil si rafinament, dincolo de faptul ca modelele impacteaza prin combinatiile unice de materiale durabile si linii fine. Mecanismul quartz si geamul din cristal mineral ofera un confort vizual independent de natura tinutei careia i se alatura un ceas Festina de dama, in timp ce carcasa rotunda subliniaza formele pline ale feminitatii in cea mai evidenta maniera cu putinta.

Festina promoveaza dinamismul si stilul activ, insa nu este doar un brand producator de ceasuri sport, ci s-a bucurat de notorietate prin productia de ceasuri Festina dama pentru aproape fiecare ocazie. In 1996, Festina a produs Mecaquartz, un ceas cu o combinatie de miscare mecanica si quartz. Trei ani mai tarziu, compania si-a creat o linie de ceasuri de aur, Festina Oro, care a uimit lumea cu un design la moda si o performanta deosebita. Festina a obtinut un mare succes comercial in intreaga lume odata cu lansarea colectiei numarul 9 si Milano, precum si a ceasurilor pline de farmec, caracterizate prin inovatie si gama larga a designului.

Stilul casual este pus excelent in valoare de modelele cuprinde in colectia de ceasuri Festina dama Boyfriend, in timp ce cea mai perfecta combinatie de materiale care a caracterizat colectia Festina Ceramic a rotunjit o mare crestere a notorietatii brandului Festina. Stilul boem este subliniat cu delicatete de fiecare ceas Festina de dama din colectiile Classic, Dream sau Mademoiselle, iar pentru femeile usor nonconformiste, modelele Extra, Fashion, Junior sau Trend se vor adapta manusa independent de tinuta aleasa. Recunoscut pentru dinamismul expus in colectiile sale, Festina ofera o colectie independenta de ceasuri dama Sport, in care regasiti modele potrivite unui stil activ si efervescent.

1 Comentariu
  1. Raspunde
    antonia 2 august 2018 la 15:44

    Mi am luat de curand un ceas Festina si vreau sa va spun ca il iubesc la nebunie. Am unul care are bratra din piele. Este asa clasic si sic. Pielea este foarte fina si usoara si nu se zagrie foarte usor, iar acest lucru pentru mie prezinta un avantaj si pare foarte rezistenta. Cadranul e asa senzual si feminin, tinde spre eleganta si rafinamentul secolului trecut. Este potrivit pentru o tinuta lejera, casual. Pe mine ma scoate efectiv din anonimat si este un accesoriu de care nu ma mai pot sa ma despart.

Lasa un raspuns