Blog

Ceas Fossil Boyfriend

Gama de ceasuri Fossil Boyfriend este inspirata din laitmotivul stilului masculin, dar plina de detalii feminine. Sunt ceasuri special create pentru doamne, ale caror cadrane sunt mai mari fata de cele traditionale pentru a crea femeilor un stil puternic, impunator masculin, ameliorat de notele feminine date prin culori si taieturi fine potrivite pentru femeile versatile si mereu in pas cu moda.

De ce un ceas Fossil Boyfriend? Deoarece ceasurile Fossil Boyfriend reprezinta antiteza armonioasa dintre femei si barbati.

Top 5 ceasuri Fossil Boyfriend

Fossil Boyfriend - ES4284

Fossil Boyfriend - ES4284

Fossil Boyfriend - ES4135

Fossil Boyfriend - ES4135

Fossil Boyfriend - ES4110

Fossil Boyfriend - ES4110

Fossil Boyfriend - ES3838

Fossil Boyfriend - ES3838

Ceasurile Fossil Boyfried uimesc prin stilul autentic si designul armonios presarate cu note moderne si masculine. Create special pentru femei, ceasurile Fossil Boyfriend variaza de la cele mecanice, automate la cele cronograf, de la bratari din piele la cele dn metal pentru a se putea plia pe fiecare tip de stil.

Realizate cu atentie la detalii, ceasurile Fossil Boyfriend sunt realizate din materiale de inalta calitate, astfel ca inoxul, principalul material din componenta acestora, le face rezistente la apa de mari adancimi.

Ceasurile Fossil Boyfriend vin sub trei forme, si anume: Original Boyfreind, the Boyfreind, Perfect Boyfriend, toate stilurile intruchipand esenta ceasurilor Boyfriend prin stil si culori.

Ceasuri Fossil Boyfriend pentru femei moderne si mereu grabite

Ceasurile Fossil Boyfriend sunt inspirate din desenele vintage ale anilor 95 cu note moderne, create in diverse culori si forme pentru a multumi orice femeie. Bratara ceasului Fossil Boyfriend este fie cea din piele regasita in diverse culori perfecta pentru un stil casual, fie cea din metal cu tonuri de aur galben, sau de culoarea trandafiriului pana la tonuri argintii perfecte pentru un stil office.

Fossil Boyfriend care prezinta bratari din piele, sunt ceasuri care intruchipeaza perfect stilul anilor 95, avand un design clasic si totodata modern. Cu un ecran plat, ceasurile din piele, au curele subtiri pentru a evidentia foarte bine finetea manii unei doamne si pentru a da acea nota de eleganta si naturalete.

Bratarile metalice, se afla sub forma de zale sau sub forma de mici striatii. Stilul boyfreid se observa tocmai prin acentul pus pe bratarile din zale metalice, iar feminismul se poate vedea prin pietrele batute minutios in cadran, prin liniile fine realizate la fiecare ceas in parte care dau voluptate si noblete ceasului si prin culorile fine si delicate imbibate usor in tonuri puternice, masculine.

Mecanismul ceasurilor Fossil Boyfriend

Ceasurile Fossil Boyfriend prezinta diversitate atunci cand vine vorba de mecansim, iar acesta este facut in asa fel inca sa se plieze pe fiecare preferinta. Fossil Boyfriend prezinta trei mecansime: mecanic, automat si cornograf

Mecanismul mecanic este o reprezentare a unei doamne care prefera clasicul, care inca pune pret pe lucrurile si nu doreste ca acestea sa piara.

Mecansimul auomat este perfect pentru o doamna pentru care timpul conteaza si, astfel un ceas este nelipsit de la mana.

Mecanismul cornograf a fost mecanismul creat pentru barbatii din lumea aviatiei, dar usor a fost preluat de catre toti oamenii. Ceasurile Fossil Boyfriend pentru femeie au mecanismul cornograf creat din grija pentru doamnele pentru care timpul este esential.

Astfel, mecansimele ceasurilor Fossil Boyfriend sunt o intruchipare a femilor mereu in pas cu moda, pentru care ceasul nu este numai un accesoriu ci devine parte a lor intr-o lume in care fiecare secunda conteaza.

1 Comentariu
  1. Raspunde
    Mara 30 iulie 2018 la 16:40

    Mereu ii furam ceasul prietenului meu pentru ca doream acel stil masculin care sa imi completeze tinutele si sa impuna acel aer puternic si babrbatesc atunci cand sunt intr-o intalnire de afacere. Este perfect pentru orice fel de tinuta daca doresti sa impui atat eleganta, feminitate, dar si putere si masculinitate. Il recomanda cu caldura doamnelor care doresc sa aiba un stil office barbatesc cu accente feminine.

Lasa un raspuns