Blog

Ceas French Connection

Un ceas French Connection a fost conceput pentru a reflecta filozofia marcii – o calitate buna, desene contemporane, cu o amprenta asupra individualitatii. Aratand o maiestrie inovatoare in cele mai rafinate materiale, gama de ceasuri complimenteaza brandurile indraznete si personalitate in modelare. French Connection ofera o gama de ceasuri elegante si sofisticate pentru barbati si femei, la cel mai bun raport calitate – pret.

Top 5 modele barbatesti ale unui ceas French Connection

Ceas French Connection FC1222UA

Ceas French Connection - FC1222UA

Ceas French Connection FC1259BM

Ceas French Connection - FC1259BM

Ceas French Connection FC1309TT

Ceas French Connection - FC1309TT

ceas french Connection FC1306BM

Ceas french Connection - FC1306BM

Top 5 modele dama ale unui ceas French Connection

Ceas French Connection Devon Classic

Ceas French Connection - Devon Classic

ceas french connection daisy grand

Ceas French Connection - Daisy Grand

Ceas french Connection Ladies Lila

Ceas french Connection - Ladies Lila

Ceas French Connection Harper Petite Crystal

Ceas French Connection - Harper Petite Crystal

Ceas French Connection Shade Station

Ceas French Connection - Shade Station

French Connection – pasiune pentru moda

Fondata in 1972 de catre Stephen Marks, French Connection si-a propus sa creeze imbracaminte de moda bine conceputa, care sa faca apel la o piata larga. Brandul ofera o gama de imbracaminte de moda cu un design quirky, la preturi accesibile si la o calitate foarte buna.

Dupa ce a stabilit o afacere puternica de imbracaminte, prin designul unic si un adevarat stil, compania a extins, in ultimii ani, portofoliul sau in noi domenii interesante, inclusiv ochelari de soare si optica, ceasuri si pantofi. Sustinuta de inovatie si schimbare, puterea marcilor consta in echilibrarea ideilor noi si interesante cu promisiunea de baza a calitatii si accesibilitatii, stabilita la infiintarea companiei. Pe parcursul acestei extinderi si diversificari principiile au ramas aceleasi; produse de design prezentate intr-un mod unic si inovator.

Intreaga afacere se naste dintr-o dorinta de a fi originala, distincta si accesibila. French Connection a dat personalitate brandului sau intr-un mod inteligent, transformandu-se intr-un nume de brand cu o identitate proprie. Pentru a iesi din anonimat, atat creativitatea, cat si optiunile media sunt tot mai importante. Publicitatea puternica a cladirilor de brand combina creativitatea puternica si inovatoare cu o combinatie de materiale conventionale, cum ar fi revistele de moda si panourile cu medii neconventionale de mare impact, cum ar fi proiectiile in miscare, posturile de radio si, mai recent, ambalarea panourilor de exterior cu banda de gafa si bannere usoare .

Un ceas French Connections este un ceas cu personalitate

Cheia succesului in French Connections continua sa fie combinatia de produse de exceptie in fruntea designului, a preturilor accesibile, a merchandising-ului inteligent si a bunei practici de afaceri. Publicitatea lor va continua sa fie inovatoare si creativa; cu un aspect distinctiv, care este in mod unic asociata cu French Connections.

Un ceas French Connection este o marca de moda credibila si concentrata, pentru persoane indraznete, care isi doresc sa se evidentieze printr-un ceas unic. Este un brand care sarbatoreste stilul personal. In lumea non-stop a modei, este nevoie de dinamism si de intuitie pentru a continua sa isi dezvolte in mod constant produsele, iar viziunea lor asupra viitorului continua sa creasca.

Sunt disponibile ceasuri cu detalii modeste si elemente colorate, cu bratari din piele sau otel inoxidabil, cu functii multiple precum cronometru sau afisarea zile saptamanii. Au un design simplu, dar elegant care se potriveste la imbracamintea de zi cu zi, la munca de birou sau la plimbarile din weekend.
Ceasurile French Connection combina designul traditional cu materialele moderne, care asigura un finisaj perfect pentru un accesoriu.

Ne dorim sa iti citim parerea

Lasa un raspuns