Blog

Ceas Geneva barbati

Un ceas Geneva barbati se caracterizeaza prin fiabilitate si pret extrem de accesibil, fiind produs de catre marele grup Geneva Watch Group. De asemenea, ceasurile Geneva pentru barbati au un design unic menit sa se plieze dupa caracterul purtatorului.

Top 10 modele ale unui ceas Geneva barbati

Ceas Geneva barbati - RC75

Ceas Geneva barbati - RC75

Ceas geneva barbati - CS800

Ceas Geneva barbati - CS800

Ceas Geneva barbati - CS743

Ceas Geneva barbati - CS743

Ceas Geneva barbati - CS693

Ceas Geneva barbati - CS693

Ceas Geneva barbati - CS744

Ceas Geneva barbati - CS744

Ceas Geneva barbati - 049

Ceas Geneva barbati - 049

Ceas Geneva barbati - 049_galben

Ceas Geneva barbati - 049_galben

Ceas Geneva barbati - RC74

Ceas Geneva barbati - RC74

Ceas Geneva barbati - 688

Ceas Geneva barbati - 688

Cand spunem ceas Geneva spunem istorie incontestabila

Oamenii au observat ca timpul nu poate sa fie controlat, ca trece nemilos peste ei, asa ca neputand sa il controleze au incercat sa il masoare, astfel ceasurile au luat fiinta. Ceasurile Geneva sunt adevarate orlogii care masoara timpul intr-un mod exact prin mecanisme stocate ermetic in carcase rezistente.

Ceasurile Geneva au un producator cunoscut international numit Geneva Watch Group. Infiintare companiei dateaza din anul 1974 si s-a remarcat pe aceasta piata prin aducerea la viata a unor ceasuri rezistente, fiabile si la preturi accesibile. Pentru a spori calitatea, un ceas Geneva este realizat fie intr-un design digital cu cristale lichide fie intr-un design analogic de quartz.

Ceasurile Geneva au in spate o echipa de designeri

Din grija pentru clienti, compania Geneva a reunit cei mai buni designeri de calibru mondial din cele mai mari capitale ale modei: Franta, Italia, SUA, pentru a reda ceasurilor Geneva un design modern, de impact si vibrant. Astfel, cei care aleg orice model de ceas Geneva barbati se vor bucura de o piesa de arta contemporana capabila sa distruga barierele impuse de timp intr-un mod stilat si unic.

Curelele din piele, otel inoxidabil sau silicon vin ca un accent final asupra unei tinute barbatesti deoarece o pun in valoare si au puterea de a caracteriza purtatorul.

Calitatea unui ceas Geneva barbati

Ceasurile Geneva dedicate barbatilor se prezinta in carcase rezistente la socuri, apa, avand o durabilitate crescuta. Pentru a spori increderea consumatorilor, modelele de ceasuri Geneva vin si cu garantie pentru orice deteriorare poate surveni asupra curelei, carcasei, bateriei, cristalului. Un ceas Geneva barbati are o rezistenta crescuta la apa pentru ca orice barbat sa se poate bucura de acest ceas in orice conditie.

Pretul unui ceas geneva barbati

Pentru ca orice barbat sa se poata bucura de un ceas fiabil, preturile acestor ceasuri pornesc de la 30 de lei pana la 400 lei avand un raport calitate- pret greu de egalat.

1 Comentariu
  1. Raspunde
    bibi 24 octombrie 2018 la 16:52

    Geneva este un brand destul de rezonant peste hotare, la noi de multe ori oamenii nu il vad ca pe un brand calitativ datorita multimii de colectii si oreturi variate pe care le are. Personal am cumparat un ceas Geneva sa vad cum este, daca merita sau nu sa il cumperi si va spun ca sunt ceasuri care chiar ar trebui sa fie cumparate. Se bucura de un design foarte atractiv si care se potriveste unui stil versatil, ca si calitate sunt ceasuri care au ceva rezistenta in timp, spre exmplu ceasul il am de 3 ani si nu are absolut nimic.

Lasa un raspuns