Blog

Ceas Goer

Orice model al unui ceas Goer desavarseste stilul clasic, elegant menit sa ofere linii clare de personalitate ale purtatorului. Avand un design masculin, gama de ceasuri Goer este prezenta in preturi extrem de accesibile.

Top 10 modele barbatesti ale unui ceas Goer

Ceas Goer - G2120BL

Ceas Goer - G2120BL

Ceas Goer - G2120M

Ceas Goer - G2120M

Ceas Goer - CMB9170

Ceas Goer - CMB9170

Ceas Goer - GO110

Ceas Goer - GO110

Ceas Goer - CMG302

Ceas Goer - CMG302

Ceas Goer - GO129

Ceas Goer - GO129

Ceas Goer - G2120A

Ceas Goer - G2120A

Ceas Goer - GO917N

Ceas Goer - GO917N

Ceas Goer - CMG617

Ceas Goer - CMG617

Caracterisicile unui ceas Goer

Gama de ceasuri Goer abunda in modele ce prezinta un mecanism automatic menit sa arate ora exacta. Mecanismul automatic este construit astfel incat sa ofere fiecarui ceas longevitate, rezultand astfel un raport calitate-pret extrem de fiabil.

Cadranul fiecarui ceas Goer este confectionat din otel inoxidabil menit sa ofere rezistenta impotriva socurilor si durabilitate. Geamul este confectionat din cristal mineral sau din sticla hardlex, astfel ca riscul de zagriere este redus substantial.

Fiecare ceas Goer este testat din punct de vedere al calitatii pentru a creste astfel rezistenta ceasului. Produse in China, ceasurile Goer au o calitate foarte buna, oferind astfel purtatorului un accesoriu care sa ii faca remarcat stilul si personalitatea.

Din grija pentru clienti, ceasurile Goer au o rezistena la apa de pana la 100 metri adancime, astfel ca acesta poate sa fie purtat indiferent de anotimp si de vreme.

Ceasurile Goer, adevarate accesorii pentru sil si eleganta

Fiecare ceas Goer desavarseste stilul clasic imbinat armonios cu elemente moderne. Mecansimul automatic al fiecarui ceas poate sa fie vazut excelent prin sticla rezistenta, fiind adevarate bijuterii atemporale.

Sunt ceasurile inchinate barbatilor puternici, afaceristi precum manageri, antreprenori, pentru care stilul elegant si rafinat este un MUST in fiecare zi. Curelele din piele ecologica sau cele din otel inoxidabil imbina armonios stilul elegant cu cel office si casual, fiind tratate chimic pentru a servi unui pH neutru.

Taieturile finele ale cadranului si precizia mecansimului automatic, vizibil prin cadranul sticla rezistenta, dovedesc ca fiecare detaliu este luat in vizor si ca nimic nu este intamplator.

Sunt ceasurile care ofera purtatorului o succinta caracterizare, avand preturi accesibile si un design unic si inovator care transcede limitele impuse de ceasurile comerciale.

Ne dorim sa iti citim parerea

Lasa un raspuns