Blog

Ceas Gucci dama

Modelele unui ceas Gucci dama definesc cu desavarsire rafinamentul si luxuriantul pe care purtatorul il prefera. Ceasuri cu o calitate exemplara, diveristatea modelelor face ravagii in clasa elitista, devenind unele dintre cele mai preferate ceasuri de catre doamne.

Top 10 modele ale unui ceas Gucci dama

Ceas Gucci dama - YA127506

Ceas Gucci dama - YA127506

Ceas Gucci dama - YA142509

Ceas Gucci dama - YA142509

Ceas Gucci dama - YA125408

Ceas Gucci dama - YA125408

Ceas Gucci dama - YA125506

Ceas Gucci dama - YA125506

Ceas Gucci dama - YA141501

Ceas Gucci dama - YA141501

Ceas Gucci dama - YA121309

Ceas Gucci dama - YA121309

Ceas Gucci dama - YA128527

Ceas Gucci dama - YA128527

Ceas Gucci dama - YA133309

Ceas Gucci dama - YA133309

Ceas Gucci dama - YA120521

Ceas Gucci dama - YA120521

Notorietate si istorie incontestabila

Blazonul Gucci sta pe hainele, ceasurile, gentile multor femei pentru care luxul si opulenta au devenit atribute. Istoria acestui colos porneste din anul 1906 cand Guccio Gucci si-a deschis propria casa de moda in Florenta. Inca de la inceputul infiintari, casa Gucci s-a dedicat vanzarii bunurilor de lux. Dupa moarte fondatorului, fii sai au preluat afacere, iar colosul a cunoscut o perioada cu multe suisuri si coborasuri, ca in anii 80” sa fie adus definitiv in pragul falimentului.

Pentru a capata gloria pierduta, casa Gucci doreste ca in anii 90’ sa intre pe piata ceasurilor de lux. Astfel, ceasurile Gucci intra cu avant pe aceasta piata in anul 1997, avand o calitatea propulsata la rang de cinste, precizie in confectionare si o atentie sporita la fiecare detaliu. Cu o precizie de neegalat, casa Gucci aduce in fata publicului cadrane care infatiseaza pe deplin mestesugul si maiestria elvetiana, cucerind astfel inimile oamenilor.

Anul 1997 nu aduce doar lansarea ceasurilor Gucci, ci si cumpararea de active ale brandului Severin Montres, principalul producator si distribuitor de ceasuri din lume, ducand astfel ceasurile Gucci in intreaga lumea.

Recapatand gloria cu pasi mari, in anul 1999 casa Gucci cumpara Yves Saint Laurent Couture, Sanofi Beaute, 70% din Sergi Rossi, iar in anul 2000 Gucci cumpara grupul Boucheron International si isi asigura drepturile de licenta pentru a rula ceasuri Yves Saint Laurent Couture. Terenul pregatit, armele si asii detinuti cu bine, casa Gucci este gata sa isi recapete faima si gloria. Astfel, numele Gucci apare pe buzele tuturor iubitorilor de lux.

Calitatea unui ceas Gucci dama adus pe culmile succesului

Cand spui ceas Gucci dama te raportezi la o calitate ireprosabila care da tonul modei. Astfel, fiecare ceas Gucci dama este confectionat din materiale care au trecut cu brio standardele calitatii pentru ca iubitoarele Gucci sa se poata bucura de adevarate bijuterii.

Materialele din care ceasurile sunt confectionate variaza de la otel inoxidabil, cristal de safir si argint moale. Argintul moale este folosit pentru a modela o parte din cadran si pentru a creste rezistenta ceasului. De asemenea, cristalul de safir prezinta durabilitate si rezistenta impotriva socurilor.

Un ceas Gucci dama prezinta o rezistenta crescuta la contactul cu apa, iar mecanismul elvetian il ajuta sa pastreze o bariera dura impotriva timpului, oferindu-i logevitate.

Designul unic care urca ceasul Gucci in top

Designul ceasului se pliaza dupa miscarea elvetiana ducand la fiabilitatea ceasului. Orice model de ceas Gucci urmeaza trendurile modei si se face remarcat prin stilul distinctiv ce intruchipeaza flama urbana.

1 Comentariu
  1. Raspunde
    Mara Iovescu 12 octombrie 2018 la 9:17

    Casa Gucci s-a inpregnat in minte consumatorilor prin opulenta si lux, astfel ca au atins cu usurinta varful. Ceasurile Gucci dama sunt impresionante, nu toate ce e drept, dar unele sunt absolut fabuloase. Cel mai mult apreciez la ele calitatea pe care o au, sunt ceasuri rezistente si durabile, astfel stii ca daca dai 3000 de lei pe un ceas Gucci o sa il ai toata viata.

Lasa un raspuns