Blog

Ceas Ingersoll

Atunci cand vorbim de un ceas Ingersoll spun calitate, istorie, notroietate, perfectiune. Un ceas Ingersoll este un ceas care sfideaza legile timpului si vine sa defineasca o personalitate puternica atat a barbatilor cat si a femeilor.

Robert H Ingersoll si Charles Ingersoll, doi frati care au devenit in istoria lumii pionieri ai industriei si inventi ai ceasornicariei. Sunt doua nume cu rasunet care au scris istroie prin adevarate ceasuri atat de mana cat si de buzunar care au dovedit de-a lungul anilor ca luxul si prestigul sunt cuvinte pentru principalele atuuri.

Top 10 modele ale unui ceas Ingersoll pentru barbati

Ceas Ingersoll - IN1319RBK

Ceas Ingersoll - IN1319RBK

Ceas Ingersoll - IN1408BKMB

Ceas Ingersoll - IN1408BKMB

Ceas Ingersoll - IN1404RBK

Ceas Ingersoll - IN1404RBK

Ceas Ingersoll - IN1224SBK

Ceas Ingersoll - IN1224SBK

Top 10 modele ale unui ceas Ingersoll pentru femei

Ceas Ingersoll - IN1318RBR

Ceas Ingersoll - IN1318RBR

Ceas Ingersoll - I00404

Ceas Ingersoll - I00404

Ceas Ingersoll - IN1413BKWH

Ceas Ingersoll - IN1413BKWH

Ceas Ingersoll - IN1712GRMB

Ceas Ingersoll - IN1712GRMB

Ceas Ingersoll - IN1320SL

Ceas Ingersoll - IN1320SL

Istoria parfumatat si suculenta a ceasului Ingersoll

Ceasurile Ingersoll isi au originea in pamantul american, punandu-si radacinile adanci in frumos New York in anul 1892. Primele ceasuri Ingersoll au creat o adevarata valva printre toti locuitorii Americii prin ceasurile de buzunar confectionate cu o precize ireprosabila si la o calitate exceptionala, avand pretul de doar 1$, adica salariul primit de locuitorii Americii pe o zi de lucru asa ca au fost repede numite “Dollar Watch”, fiind vandute aproximativ 40 de milioane de exemplare.

1896, compania Ingersoll a inceput sa isi creasca semnificativ productia printr-un parteneriat facut cu Henry Ford care a ajutat-o sa creeze o linie automata de productie a ceasurilor, ca 14 ani mai tarziu, presedintele Theodore Rossevelt sa aduca renumele ceasurilor Ingersoll pe plan mondial deoarece acesta a fost numit “Omul din tara in care ceasurile Ingersoll sunt create”, lucru care a adus venituri colosale companiei, castigand putere pe piata. Dar maretia ceasurilor Ingersoll nu a fost recunoscuta numai de cel de-al 24-lea presedinte al Americii, ci si de Sir Alan Cobham care a zubrat pe continentul Africii in 7 luni si a declarat ca ceasul adevarat si de incredere din bord a fost Ingersoll.

Deoarece numele ceasurilor Ingersoll era renumit, in 1933 Disney ofera companiei licenta pentru a produce un ceas Mickey Mouse sub semnatura Ingersoll, ca in 1957 Walt Dinsey sa primeasca ceasul cu numarul de productie 25 000.000 ca semn de celebrare a unui succes rasunator.

Inovatia si productia de calitate inalta sunt cele care definesc un ceas Ingersoll

Ceasurile Ingersoll au dovedit de-a lungul anilor ca nici inovatia nu este straina lor, ba din contra ele sunt cel care a adus publicul fata in fata cu aceasta, astfel ca ceasurile Ingersoll sarbatoresc 126 de ani de inovatie si realizari de pionierat pe piata ceasurilor, relansand in 2016 o noua marca de ceasuri Ingersoll care mentine inca flacara vie lansata de cei doi frati in istoria ceasornicariilor, bucurandu-se de calitatea si de precizia cu care a obisnuit publicul timp de 126 de ani.

Compania Ingersoll a fost cea care a adus in fata publicului cel mai mic ceas de buzunar care avea circa 3 cm lungime si putin peste 1 cm grosime, fiind pus in cutiute de ceasuri alaturi de pandantive, coroane.

Tot aceasta companiei a inventat primul ceas care lumina in intuneric si anume ceasul Ingersoll Radiolite care a creat o imensa galagie in toata lumea. De asemenea, au creat si primul ceas militar cu ajutorul fortelor armate, reusind astfel sa faca primul ceas de mana, si, sa nu uitam, primul ceas cu caractere (cel de la Disney).

Un ceas Ingersoll, un ceas cu renume.

Ceasurile Ingersoll se diferentiaza pe piata ceasurilor prin 3 atuuri pe care acestea le au si anume garantie pe viata (orice ceas Ingersoll iti ofera grantie pe viata), aspect vintage (atat ceasurile pentru barbati Ingersoll cat si cele pentru dama au un aspect vintage care ofera eleganta si distinctia acelor ani in care costumul la barbati si rochia la femei erau elemente vestimentare de zi cu zi) si nu in ultimul rand piele de manufactura.

In ziua de astazi, un ceas Ingersoll atat pentru femei cat si pentru barbaiti prezinta curele din piele, textil sau otel inoxidabil, avand cadrane din cristal cu carcasa din otel inoxidabil, avand modele realizate in stil clasic, open-heart, skeleton si vintage.

2 Comentarii
 1. Raspunde
  ono 17 august 2018 la 17:53

  Aceste modele de ceasuri Ingersoll sunt destul de scumpe pentru populatia din Romanaia daca ne gandim ca salariul minim pe economie este de 1140 lei. Sunt ceasuri foarte frumoase si au pastra linia clasica si eleganta. Si cele de dama sunt masculine, dar se vad foarte frumos pe mana unei doamne. Sunt ceasuri superbe si au o calitate jos palaria.

 2. Raspunde
  valio 24 august 2018 la 15:29

  Ceasuri superbe, doar ca destul de greu accesibile ca si pret. Sunt superbe, nu ai ce sa le reprosezi, au o calitate impecabila,ceasurile de 1 dolar si ceasurile mini se pot inca gasi pe piata, ce e drept la preturi mari, dar se gasesc si sunt inca functionale.
  Cei doi frati pionieri au fost cei care le au arata oamenilor ceasurile de mana.Ce e drept lumea a fost foarte reticienta si, a fost un trend adopatat initial de soldatii veniti din razboi. Au fost ceasurile gandite pentru si cu ajutorul armatei. Aceste ceasuri erau de fapt ceasuri de buzunar cusute intr o curea de piele si s au schimbat pana au ajuns sa fie cum le vedem azi.

Lasa un raspuns