Blog

Ceas Invicta

Un ceas Invicta se face remarcat atat prin design-ul unic cat si prin calitatea net superioara pe care o prezinta. Sunt ceasuri opulente care imbina luxul cu eleganta intr-un mod armonios, lasand la iveala latura impozanta a purtatorului. Rafinamentul ceasurilor poate sa fie observat prin liniile fine si curate prin care sunt taiate cadranele si prin atentia la fiecare detaliu care compune ceasul.

Top 5 modele ale unui ceas Invicta pentru barbati

Ceas Invicta - 8926

Ceas Invicta - 8926

Ceas Invicta - 22634

Ceas Invicta - 22634

Ceas Invicta - 11964

Ceas Invicta - 11964

Ceas Invicta - 24858

Ceas Invicta - 24858

Top 5 modele ale unui ceas Invicta pentru femei

Ceas Invicta - 23567

Ceas Invicta - 23567

Ceas Invicta - 27027

Ceas Invicta - 27027

Ceas Invicta - 14374

Ceas Invicta - 14374

Ceas Invicta - 22877

Ceas Invicta - 22877

Ceas Invicta - 22706

Ceas Invicta - 22706

Istoria cunui ceas Invicta

Istoria tumultuoasa a ceasurilor Invicta porneste din anul 1837 cand Raphael Picard a pus bazele brandului Invicta chiar in inima marilor orologii si anume in localitatea Le Chaux-de Fond, Elvetia. Elivetia este casa ceasurilor, ea pulseaza printr-o inima a timpului orologii care sfideaza limitele impuse de timp si da viata unor mari si emblematice orlogii care dau timpul exact in lume.

Raphael Picard a fost un mare iubitor de ceasuri, astfel ca a dorit sa le ofere tuturor oamenilor posibilitatea achizitionarii unui adevarat orologiu la cele mai inalte standarde elvetiene la preturi cu mult sub cele ale pietele. Ceasuri create si gandite de Picard au fost cele care au insufletit multe tinute, fiind un accent final al acestora, atat pentru femei cat si pentru barbati, ceasuri care s-au remarcat prin fiabilitate si noblete.

Din cauza pietei acide aflata in anii ‘90 in Elvetia, familia Picard se simte nevoita sa vand afacerea, astfel ca o companie americana de investitori o cumparat-o, ducand afacerea pe taramul tuturor posibilitatilor, America. Compania americana a stiut sa pastreze traditia si regulile cu care ceasurile Invicta erau obisnuite, dar au adaugat un plus de valoare, facand din calitatea lor una ireprosabila si incercand sa le dea note fine de modernism, iar pentru acest lucru a fost nevoie de o investitie colosala, a carui succes a venit imediat.

Un nume cu notorietate

De 181 de ani, o cifra impresionanta care a adus companiei notorietate in lume, recunostinta si admiratia colectionarilor de ceasuri. Numele Invicta provine din limba latina care se traduce prin “Invincil” lucru afirmat de-a lungul anilor. Ceasurile Invincibile au dovedit maiestrie, talent si infrangere a uzurii necrutatoare a timpului.

O colectie impresionanta

De 181 de ani ceasurile Invicta aduna in portofoliu sau modele de ceasuri impresionante cu un design si o calitate ireporsabila, confectionate cu materiale din cele mai ales. Portofoliul companiei Invicta este unul gros, astfel ca de-a lungul celor 181 de ani a resuit sa adune peste 20 de colectii de ceasuri formidabile precum Specialty, Vintage, Pro Driver, Excursion, Russian Driver, etc. Aceste colectii sunt gandite si modelate astfel inca sa poata acoperi orice gust, orice stil si orice preferinta. Culorile indraznete prezente in carcase si cadrane sunt cele care insufletesc fiecare ceas si ii ofera o aprenta puternica.

Un ceas Invicta, o bijuterie desavarsita

Ceasurile Invicta au mecanisme de tip mecanic, automatic sau quartz. Mecansimul mecanic si cel automatic sunt cele care pastreaza calitatea si traditia brandului Invicta, iar cel de tip quartz este cel care a ajutat bradul Invicta sa prinda iar aripi si sa fie printre cele mai bune ceasuri de pe piata.

Pentru a acoperii orice gust, ceasurile Invicta atat cele pentru dama cat si cele pentru barbati au bratari din otel inoxidabil, piele sau silicon. Siliconul este cel care ii da ceasului o greutate redusa facandu-l usor de purtat.

Ceasurile Invicta sunt rezistente la socuri si zgarieturi si prezinta o rezistenta la apa de pana la 30 ATM, avand preturi pentru toate buzunarele, la un raport calitate-pret ireprosabil.

1 Comentariu
  1. Raspunde
    ion 29 august 2018 la 19:30

    Un ceas Invicta este destul de impunator, dar oamenii sunt destul de sceptici in privinta lor deoarece preturile nu sunt asa mari. Cu toate acestea, au o calitate imecabila si faptul ca sunt accesibile pentru mai multe clase sociale mi se pare un plus la intreaga gama de ceasuri Invicta. Cu siguranta ca daca americanii nu cumpara firma astazi nu mai era in picioare.

Lasa un raspuns