Blog

Ceas Jacques Lemans

Un ceas Jacques Lemans te face sa pretuiesti fiecare moment important din viata ta. Impulsioneaza emotii si te incanta cu fiecare bucurie atunci cand il porti. Stilul de viata sportiv, combinat cu o atingere eleganta din punct de vedere natural este amestecul care a modelat ceasurile Jacques Lemans de zeci de ani.

Top 5 modele barbatesti ale unui ceas Jacques Lemans

Ceas Jacques Lemans SYDNEY 1-1540H Classic

Ceas Jacques Lemans Classic SYDNEY - 1-1540H

Ceas barbatesc Jacques Lemans Liverpool 1-1847C

Ceas Jacques Lemans Liverpool - 1-1847C

Ceas barbatesc Jacques Lemans Retro Clasic N-213G

Ceas Jacques Lemans Retro Clasic - N-213G

Ceas Jacques Lemans LONDON 1-1845D

Ceas Jacques Lemans LONDON - 1-1845D

Top 5 modele dama ale unui ceas Jacques Lemans

Ceas pentru femei Jacques Lemans Rome 1-1841ZF

Ceas pentru femei Jacques Lemans Rome - 1-1841ZF

Ceas de dama Jacques Lemans Liverpool 1-1863D 1-1863d

Ceas de dama Jacques Lemans Liverpool - 1-1863D

Ceas Jacques Lemans FASHION 1-1798F Porto

Ceas Jacques Lemans FASHION - 1-1798F Porto

Ceas Jacques Lemans MANCHESTER 1-1930C

Ceas Jacques Lemans MANCHESTER - 1-1930C

Ceas de dama Jacques Lemans Rome 1-1796I 1-1796i

Ceas de dama Jacques Lemans Rome - 1-1796I

Succesul brandului Jacques Lemans se datoraza ceasurilor de cea mai buna calitate, la preturi accesibile. Ceasurile de mana Jacques Lemans se diferentiaza de alte ceasuri printr-o fiabilitate absoluta si prin fabricare premium si inovativa.

Jacques Lemans – un brand austriac cu o reputatie mondiala

Marca de ceas Jacques Lemans este o poveste de succes austriaca. Ceea ec a inceput in Carintia la inceputul anilor 1970 este astazi o companie internationala care vinde ceasuri in peste 120 de tari din intreaga lume. Motivele acestui succes constau, pe de o parte, in varietatea modelelor de ceasuri si, pe de alta parte, in stabilirea preturilor accesibile. In plus se bazeaza pe o productiei premium, fiabilitate absoluta si tehnici inovatoare si elegante.

De la idee la primele schite pana la designul final si in cele din urma la productie, marketing si vanzari, Jacques Lemans creeaza totul dintr-o singura sursa. Cuvantul „in-house” este in cultura Jacques Lemans si reprezinta o parte importanta a povestii de succes. Compania de ceas este 100% detinuta de familie, independenta si administrata de proprietar. Managementul este responsabilitatea actionarilor Alfred si Norbert Riedl.

Colectiile Jacques Lemans – potrivite pentru orice stil

Cu mai mult de 600 de modele este intr-adevar un ceas potrivit pentru aproape orice gust. Colectii precum „Classic”, „Sport”, „La Passion”, High Tech Ceramic „,” Retro „sau” Ceramica „se bucura de o mare popularitate datorita pretului lor accesibil.

Cronografele si ceasurile multifunctionale, ceasurile clasice elegante si ceasurile de moda trendy incurajeaza si arata simbioza perfecta a calitatii superioare, a celei mai noi tehnologii si a designului la moda.

Colectia “Sport” reprezinta sportivitatea ocazionala, materiale robuste intr-un amestec rece si functii suplimentare, care dau senzatia de libertate si aventura.

Modelele nobile din colectia “Classic” combina traditia si modernitatea si ofera modele elegante din materiale pretioase pentru fiecare ocazie.

Colectia de moda “La Passion” atrage stralucirea pe incheietura mainii si mereu surprinde cu modele extravagante.

Colectiile lui Jacques Lemans au stabilit, de asemenea, noi standarde in domeniul calitatii. Majoritatea cazurilor si curele metalice sunt fabricate din otel inoxidabil de calitate medicala, in timp ce curelele din silicon sau cauciuc folosesc numai materiale de inalta calitate, cu aspect de piele. Ceramica de inalta tehnologie, sticla crystex si cea mai buna piele italiana fac parte integranta din toate colectiile si stabilesc noi standarde in productia de ceasuri. Rezistenta la apa a tuturor modelelor este cuprinsa intre 3 si 20 ATM (30 m pana la 200 m).

Jacques Lemans utilizeaza numai cele mai fine cristale Swarovski, care sunt atent lucrate in modele. Combinatia de componente de inalta calitate in combinatie cu o verificare atenta a calitatii garanteaza calitatea uzuala ridicata a lui Jacques Lemans.

Timp de peste 35 de ani, producatorul de ceasuri austriece Jacques Lemans este reprezentat de cea mai inalta calitate, designul cel mai modern si noile tehnologii la preturi echitabile .

Brandul ofera atat ceasuri barbatesti, cat si de dama, in functie de stilul fiecaruia. Indiferent daca esti in cautarea unui ceas elegant sau sport, cu curea din piele sau din otel inoxidabil, cu siguranta vei gasi in colectiile Jacques Lemans un ceas potrivit pentru tine.

Compania Jacques Lemans se asigura ca ofera clientului ceasuri de cea mai buna calitate, stabile, cu o tehnologie inovatoare, cu un design exceptional si cu o siguranta garantata, atat pentru femei, cat si pentru barbati.

Ne dorim sa iti citim parerea

Lasa un raspuns