Blog

Ceas Junkers

Junkers (pronuntat mai mult ca „Yonkers”), sunt unele dintre putinele ceasurile cu proprietati independente care sunt lasate in industria noastra de azi. Desi au fost incluse diverse parteneriate cu acest brand de ceasuri de-a lungul anilor, fiecare recenzie de la Junkers demonstreaza ca aceste ceasuri reprezinta inca tehnici traditionale de artizanat, materiale prelucrate manual si o durata lunga de viata.

Junkers este, de asemenea, unic in faptul ca fiecare ceas creat este fabricat astfel incat sa onoreze traditia familiei. Exista o anumita responsabilitate asumata de acest producator de ceasuri in conformitate cu „spiritul de calitate si de pionierat” al familiei Junkers.

Top 5 modele ale unui ceas Junkers pentru barbati

Ceas Junkers barbati - 6170-5

Ceas Junkers barbati - 6170-5

Ceas Junkers barbati - 6060-2

Ceas Junkers barbati - 6060-2

Ceas Junkers barbati - 6180-5

Ceas Junkers barbati - 6180-5

Ceas Junkers barbati - 6586-1

Ceas Junkers barbati - 6586-1

Top 5 modele ale unui ceas Junkers pentru femei

Ceas Junkers femei - 6735M-4

Ceas Junkers femei - 6735M-4

Ceas Junkers femei - 6581-5

Ceas Junkers femei - 6581-5

Ceas Junkers femei - 6073-5

Ceas Junkers femei - 6073-5

Ceas Junkers femei - 6733-2

Ceas Junkers femei - 6733-2

Ceas Junkers femei - 6583-2

Ceas Junkers femei - 6583-2

Care este povestea ceasurilor Junkers?

Aviatia a fost intotdeauna in sangele familiei Junkers. Bernd Junkers, care a fondat aceasta marca de ceasuri, a fost nepotul pionierului de aviatie Hugo Junkers. Scopul a fost de a crea ceasuri care sa ateste o buna bucata a istoriei familiei prin modele care reflecta desenele, imaginile si notele personale create de familia Junkers in primele zile ale aviatiei civile.

Acesta este modul in care au urmarit primele vizionari ale Junkers. Primul magazin online cu aceste modele de ceasuri unice a fost deschis de Bernd Junkers in 2003. Aceste ceasuri au fost vandute alaturi de anumite obiecte memorabile, carti si haine care erau legate de bunicul sau.

Din 2013, fiica lui Bernd, Charlotte Huck, si trei parteneri de afaceri conduc magazinul online. Puteti gasi, de asemenea, ceasuri Junkers vandute prin alte puncte de vanzare online si prin intermediul unor comercianti cu amanuntul autorizati. Ele cresc marca, dar raman fidele valorilor de baza ale familiei.

Cat de bune sunt modelele de ceasuri Junkers?

Orice ceas Junkers este bine construit, prezinta o calitate superioara celorlalte marci si este usor de intretinut. Nu pare ieftin atunci cand este purtat, dar nu este nici prea extravagant, chiar daca are in vedere miscarile Miyota si pastreaza timpul relativ bine.

Fiecare ceas Junkers poarta stampila „Made in Germany”. Acest lucru inseamna ca toate componentele pentru ceasuri sunt asamblate in Germania. Acest producator de ceasornice face miscari de import din Elvetia si Japonia, in functie de designul ceasului. Apoi, dupa ce au fost primite toate componentele, se va realiza asamblarea finala, in conformitate cu regulile traditionale ale standardelor germane de ceasornicarie.

Procesul de fabricatie este supravegheat de Point Tec, fondat de Wilhelm Birk in 1987. Aceasta unitate produce aproximativ 150.000 de ceasuri in fiecare an, din care doua treimi dintre ele sunt de marca Junkers.

„Toate ceasurile noastre sunt realizate de catre ceasornicari cu experienta in Germania si sunt un produs autentic de calitate, care este MADE IN GERMANIA”. Sunteti de asemenea bineveniti sa contactati compania Junkers cu orice intrebari ati putea avea cu privire la procesul de fabricatie. Aceasta este situata in Munchen, astfel incat forma lor de contact online este cea mai buna optiune pentru clientii din afara Europei.

Ceasurile Junkers potrivite pentru eleganta si putere

Daca sunteti in cautarea unui ceas confortabil care sa poarte si sa iubeasca ideea unui design minimalist, inspirat din aviatie, atunci un ceas Junkers ar putea fi alegerea perfecta. Fiecare colectie are o anumita atitudine vintage, ceea ce o face atractiva din punct de vedere estetic. Are, de asemenea, pret competitiv pentru un ceas german, desi acest lucru poate duce la scaderea pretului pentru unele parti interesate.

Concluzia este urmatoarea: fiecare revizuire a ceasului Junkers arata ca acesta este un producator solid care produce un ceas excelent care este pe deplin sustinut de creatorii sai. Atat timp cat achizitionati noul ceas de la un comerciant autorizat, investitia in aceasta colectie de ceasuri va fi una care va plateste dividende de fiecare data cand va decideti sa purtati ceasul.

Ne dorim sa iti citim parerea

Lasa un raspuns