Blog

Ceas Lacoste barbati

Atunci cand vorbim despre un ceas Lacoste barbati facem referire la calitate superioara, eleganta si stil frantuzesc greu de egalat. Modelele de ceasuri Lacoste pentru barbati sunt proiectate in stiluri diversificate pentru a acoperi o gama cat mai larga de preferite si stiluri.

Top 10 modele ale unui ceas Lacoste barbati

Ceas Lacoste barbati - 2010897

Ceas Lacoste barbati - 2010897

Ceas Lacoste barbati - 2010911

Ceas Lacoste barbati - 2010911

Ceas Lacoste barbati -2010837

Ceas Lacoste barbati -2010837

Ceas Lacoste barbati -2010717

Ceas Lacoste barbati -2010717

Ceas Lacoste barbati - 2010871

Ceas Lacoste barbati - 2010871

Ceas Lacoste barbati - 2010877

Ceas Lacoste barbati - 2010877

Ceas Lacoste barbati - 2010605

Ceas Lacoste barbati - 2010605

Ceas Lacoste barbati - 2010715

Ceas Lacoste barbati - 2010715

Ceas Lacoste barbati - 2010900

Ceas Lacoste barbati - 2010900

Istoria brandului care a cucerit lumea

Lacoste este un brand care a cucerit clasa elitista prin eleganta, finete si calitate superioara. Istoria acestei marci  incepe sa prinda radacini in anul 1933 cand Rene Lacoste pune bazele companiei Lacoste impreuna cu Andre Giller – directorul si proprietarul celei mai mari fabrici de manufactura din Franta anilor ‘30.

Rene Lacoste, cunoscut si ca „aligatorul” sau „crocodilul”, a fost unul dintre cei mai cunoscuti jucatori de tenis din lume. Castigand multe titluri , trofee si turnee, campionul mondial la tenis, Rene Lacoste, a cucerit publicul si audienta prin strategia folosita in timpul jocului, fiind poreclit “crocodilul” sau “aligatorul”.

In anul 1929, Rene Lacoste iese din lumea tenisului ca urmare a parteneriatului cu Andre Giller. Astfel, acesta se indreapta catre producerea unei linii vestimentare dedicate sportului, care pe cat de eleganta arata, pe atat de confortabila si calitativa din punct de vedere al materialului era si este. Drept logo pentru casa sa de moda, Rene Lacoste a ales prima data crocodilul ca apoi sa se indrepte catre aligator, care a ramas emblematic pentru casa Lacoste pana in ziua de astazi.

Intreaga gama de produse puse la dispozitie de catre casa Lacoste, a fost apreciata de catre publicul din intreaga lume, fiind dedicata cu precadere oamenilor cu venituri superioare, mai exact pentru cei care sunt ghidati dupa lux, rafinament si calitate superioara.

1993, anul aparitiei primelor orologii de colectie ale casei Lacoste

Anul 1993 atesta aparitia primei colectii de orologii marca Lacoste care a cerit publicul elitist inca din primul minut. Imbinand intr-un mod armonios eleganta si stilul sportiv, aceste ceasuri au devenit emblematice pentru lumea rafinata a sportului, evidentiindu-se prin calitate superioara, greutate redusa si confort sporit.

Ceasurile Lacoste barbati se evidentiaza prin simplitate, finete si versalitate. In linii minialiste si fine, ceasurile au putut sa cucereasca o gama variata de stiluri, putand sa fie purtate atat pentru un stil casual, office sau sport.

Ceasurile Lacoste barbati care se muleaza pentru un stil office prezinta anumite caracteristici masculine impunatoare, precum: curea din otel inoxidabil, cadran mare, carcasa din otel inoxidabil, simplitate in culori, taieturi fine.

De cele mai multe ori, ceasurile Lacoste pentru barbati casual sunt proiectate cu piele naturala pentru curea, oferind masculinitate si eleganta purtatorului. Cele specifice stilului sport au curele din silicon, cadrane mari, si culori diverse precum: portocaliu, verde, galben.

Cum se evidentiaza un ceas Lacoste barbati?

Ceasurile Lacoste se evidentiaza prin calitatea superioara a materialului. Astfel, materialul geamului este compus din cristal mineral menit sa ofere ceasurilor rezistenta impotriva zgarieturilor si socurilor survenite. Cele mai multe modele de ceasuri se bucura de un mecansim cuart ce le ajuta sa ofere ora exacta si totodata le ofera longevitate.

Indiferent ca vorbim de curele din silicon, otel inoxidabil sau pielarile, ceasurile se bucura de o tehnologie superioara menita sa le ofere rezistenta impotriva socurilor, dar si atunci cand acestea intra in contact cu un mediu umed. Toate curelele sunt tratate astfel incat sa se plieze pe orice tip de pH si sa nu elimine substante care in contact cu pielea pot provoca iritatii.

In functie de model, fiecare ceas prezinta o rezistenta la apa de pana la 100 m ceea ce ofera purtatorului incredere si lipsa grijilor privind mediul in care se afla.

Ceasurile Lacoste pentru barbati sunt dedicate barbatului modern

Stilul pe care il insufla un ceas Lacoste pentru barbati este menit sa puna in evidenta barbatul modern, atent la delatii. Stilul versatil al ceasurilor caracterizeaza barbatul modern pentru care eleganta si luxul sunt atribute.

Ne dorim sa iti citim parerea

Lasa un raspuns