Blog

Ceas Lacoste dama

Lacoste s-a dovedit de-a lungul timpului a fi un brand puternic, menit sa atraga precum un magnet oamenii care se ghideaza dupa calitate superioara, lux si eleganta. Desi ceasurile Lacoste si-au inceput istoria ca fiind ceasuri sportive, utilizate cu precadere in lumea tenisului, acestea au fost preluate rapid si in diverse stiluri precum office, casual, elegant.

Top 10 modele ale unui ceas Lacoste dama

Ceas Lacoste dama - 2000950

Ceas Lacoste dama - 2000950

Ceas Lacoste dama - 2010821

Ceas Lacoste dama - 2010821

Ceas Lacoste dama - 2000997

Ceas Lacoste dama - 2000997

Ceas Lacoste dama - 2001036

Ceas Lacoste dama - 2001036

Ceas Lacoste dama - 2000967

Ceas Lacoste dama - 2000967

Ceas Lacoste dama - 2000947

Ceas Lacoste dama - 2000947

Ceas Lacoste dama - 2001024

Ceas Lacoste dama - 2001024

Ceas Lacoste dama - 2000769

Ceas Lacoste dama - 2000769

Ceas Lacoste dama - 2000998

Ceas Lacoste dama - 2000998

Inca din 1993, ceasurile Lacoste sunt etalon pentru calitate si eleganta

Tenisul este un sport care necesita o anumita eleganta si este vazut ca fiind un sport dedicat cu precadere oamenilor cu venituri mari. Una dintre cele mai rezonante imagini din lumea tenisului este cea a lui Rene Lacoste, supranumit si „Aligatorul” sau „Crocodilul” datorita tacticii de abordare in acest joc. Rene Lacoste, o figura iconica pentru lumea tenisului, a fost campion mondial la tenis, avand o multime de trofee si premii castigate de-a lungul carierei sale de tenismen.

După ce acesta a hotarat ca este timpul sa puna racheta de tenis in husa, se asociaza cu Andre Giller pentru producerea unei linii vestimentare sportive care sa ii poarte numele in anul 1933. Si cum fiecare tinuta trebuie accesorizata cu atentie, in anul 1993 apare prima colectie de ceasuri Lacoste care a incantat publicul prin designul minimalist, elegant, clasic cu accente sportive si prin calitatea superioara ireprosabila.

Ceasurile Lacoste au aparut atat in design masculin cat si in design feminin, detaliile fiind cele care fac diferenta.

Ceas Lacoste dama, o bijuterie atemporala

Ce este de remarcat in cadrul modelelor de ceasuri Lacoste este atentia la detalii si linia clasica urmarita in design. Un ceas Lacoste dama se diferentiaza printr-o paleta de culori pale sau reci foarte eleganta si rafinata. Trecerea de la culoare cadranului la cea a bratarii se face lin, oferind astfel o eleganta notabila. In ceasurile Lacoste dedicate femeilor s-a mers in mare parte pe un joc dublu de nuante, putine fiind modelele care socheaza printr-o aparitie indrazneata si extrem de colorata.

Cadrul si carcasa acestor ceasuri sunt de obicei mici, astfel incat sa ofere lejeritate in purtare, dar si un aspect delicat. Exista cateva modele si pentru doamnele care doresc sa se indrepte catre un cadran mare, masculin, acestea avand cu precadere detalii minimaliste si delicate pentru a nu induce ideea de masculinitate. Cadranele si carcasa sunt compuse din otel inoxidabil ce asigura longevitatea acestuia si o rezistenta crescuta impotriva socurilor si a zgarieturilor.

Geamul mineral este protejat pentru a fi rezistent impotriva zgarieturilor, avand o durata crescuta. Adancimea maxima la apa suportata de catre un ceas Lacoste dama este de pana la 100 m adancime.

Logoul brandului Lacoste este recunoscut in intreaga lumea deoarece are forma de crocodil, iar fiecare model de ceas Lacoste a fost marcat prin logo-ul care a consacrat brandul, dar si pseudonimul faimosului tenismen.

Cui i se adreseaza un ceas Lacoste dama

Compania Lacoste a dorit sa se adreseze in special oamenilor din inalta societate deoarece aceste produse ating pragul cel mai inalt al calitatii si totodata reprezinta si un indice al modei. Preturile in ziua de astazi sunt accesibile unui public mai larg, existand oferte de ceasuri care pornesc de la 330 de lei.

Ne dorim sa iti citim parerea

Lasa un raspuns