Blog

Ceas Lancaster

Un ceas Lancaster vorbeste despre o istorie revolutionare in zona de lux. Cu taieturi fine, stilat si cu un mecanism logeviv, un ceas Lancaster devine emblematic pentru lumea rafinata cu gusturi fine.

Top 5 modele ale unui ceas Lancaster barbati

Ceas Lancaster - OLA0636L -RG-BN-MR

Ceas Lancaster - OLA0636L/RG/BN/MR

Ceas Lancaster - OLA0482S-BK

Ceas Lancaster - OLA0482S/BK

Ceas Lancaster - OLA0636MB-SS-NR

Ceas Lancaster - OLA0636MB/SS/NR

Ceas Lancaster - OLA0637MB-SS-NR

Ceas Lancaster - OLA0637MB/SS/NR

Top 5 modele ale unui ceas Lancaster dama

Ceas Lancaster - OLA0644MB-SS-BL

Ceas Lancaster - OLA0644MB/SS/BL

Ceas Lancaster - OLA0678MB-SS-NR

Ceas Lancaster - OLA0678MB/SS/NR

Ceas Lancaster - OLA0633MB-Z-BK-NR-NR

Ceas Lancaster - OLA0633MB/Z/BK/NR/NR

http://www.infoceas.ro/wp-content/uploads/2019/03/Ceas-Lancaster-OLA0682MB-CL-CL-CL-1.jpg

Ceas Lancaster - OLA0682MB/CL/CL/CL

Ceas Lancaster - OLA0635MB-Z-RG-NR-RS

Ceas Lancaster - OLA0635MB/Z/RG/NR/RS

Istoria nepretuita a unui ceas Lancaster

Anul 1992 aduce pe piata ceasorinicariei o noua companie menita sa se adreseze clasei elitiste intitulata expresiv Lancaser. Companaia a fost materializatat de un grup de patru „Maisons d’Horologorie” de sorginte elvetiana din domeniul “private label” al ceasurilor manufacturate. Cei 4 ceasornicari au dorit sa revolutioneze domeniul orologiilor, astfel au adus o noua fata ceasurilor clasice.

In 1995 Lancaster si-a schimbat complet productia si strategia de afaceri. Pana in acel moment, brandul a fost considerat un brand exclusiv, cu doar cateva piese fabricate si vandute pe piata italiana, dar producatorii hotarasc sa duca ceasurile la o productie uriasa incepand cu o distributie industriala.

Ceasurile mecanice Lancaster au devenit analogice si, in numai un an, datorita unei campanii publicitare puternice, au acaparat piata italiana cu peste 1.000 de magazine cu amanuntul.

In 1997, Lancaster isi sarbatoreste primele 100.000 de ceasuri vandute pietelor italiene care au participat la primul targ international din Basel (Elvetia) si cu scopul de a deschide si de a explora noi piete. Targul de la Basel a fost un mare succes. Lancaster semneaza cateva contracte de distributie in Liban, Kuweit, Arabia Saudita, Egipt, Franta, Columbia, Spania si Grecia, prezentand unele colectii de ceasuri sport cu un raport pret / calitate foarte bun.

2000 a fost un an crucial pentru Lancaster

Tendintele se schimba rapid in domeniul productiei de ceasornicarie, dar Lancaster anticipeaza multi concurenti si decide sa produca noi colectii „Fashion” complet diferite de cele mai mari propuneri de masa din acea perioada.

Primele colectii de aluminiu „Intrigo” cu cadrane colorate si curele apar, dominand mai presus de toti concurentii si fiind chiar obiect de imitatii.

Colectia de ceasuri Ceramik a fost conceputa pentru a fi cronografe de lux, cu o miscare elvetiana ETA si cu cadre incrustate cu diamante, iar aceasta gama include tehnologia ceramica moderna pentru carcasa si bratara si atingeri de calitate de baza, cum ar fi un cristal de safir si o coroana cu cilindri in finisaje perlate sau negre. Pretul destinat ceramicii a fost de 1.950 de euro.

In prezent, ceasurile Lancaster sunt una dintre cele mai populare marci in panorama brandurilor de ceasuri si, datorita succesului obtinut in 2000, au inceput sa mareasca activitatile de dezvoltare a marcii.

Ne dorim sa iti citim parerea

Lasa un raspuns