Blog

Ceas Lee Cooper

Un ceas Lee Cooper este modern, urban, prietenos si adaptat fiecarui stil in parte. Are o expresie ideala a notiunii de “chic” si este disponibil intr-o varietate deosebita de modele si culori. Curea din piele, silicon sau din otel inoxidabil, cadran din cristal mineral, culorii vii sau clasice, este imposibil sa nu iti gasesti un model ideal, pe gustul tau, cu care sa iti accentuezi tinuta. Modele de ceasuri barbatesti si de dama, potrivite pentru un stil sport, casual sau elegant si realizate din materiale de inalta calitate, sunt diponibile la cele mai mici preturi.

Top 5 modele ale unui ceas dama Lee Cooper

Ceas Dama Lee Cooper LC-1311H

Ceas Dama Lee Cooper LC-1311H

Ceas Dama Lee Cooper LC-36L-B

Ceas Dama Lee Cooper LC-36L-B

Ceas Dama Lee Cooper LC-1306L-D

Ceas Dama Lee Cooper LC-1306L-D

Ceas Dama Lee Cooper LC-1405-F

Ceas Dama Lee Cooper LC-1405-F

Top 5 modele ale unui ceas barbatesc Lee Cooper

Ceas barbatesc Lee Cooper LC-1444G-H

Ceas barbatesc Lee Cooper LC-1444G-H

Ceas barbatesc Lee Cooper LC-32G-E

Ceas barbatesc Lee Cooper LC-32G-E

Ceas barbatesc Lee Cooper LC-090710-C1

Ceas barbatesc Lee Cooper LC-090710-C1

Ceas barbatesc Lee Cooper LC-090710-R1-SSL

Ceas barbatesc Lee Cooper LC-090710-R1-SSL

Ceas Barbatesc Lee Cooper LC-090714C

Ceas Barbatesc Lee Cooper LC-090714C

Lee Cooper – un brand devotat denim-ului

Brandul Lee Cooper s-a facut remarcat prin producerea de jeansi cu o durabilitate ridicata si cu un pret accesibil. A fost fondat in 1908 de catre Morris Cooper, care a produs mai intai haine rezistente pentru muncitori, apoi imbracaminte pentru armata britanica din al doilea razboi mondial. Ulterior s-a axat pe producerea hainelor din denim, jeans si jachete, adaptate timpurilor moderne, iar mai apoi si-a extins colectia cu dezvoltarea modelelor de haine si accesorii.

Lee Cooper combina tehnicile artizanale revizuite cu designul modern, colectia fiind compusa din trei modele de design denim, moderne si clasice, pentru barbati si femei: slim fit, drepti si conici.
Cu detalii despre includerea unei tesaturi de epoca si o extindere naturala in modelele selectate, colectia Cooper este un amestec atat de practici traditionale, cat si de tehnologie avansata de imbracaminte.

De-a lungul istoriei sale de peste 100 de ani, Lee Cooper a devenit un brand revolutionar, un stil de viata si o eticheta pentru iubitorii de moda. Clientul Lee Cooper este abordabil, relaxat si adora imbracamintea rezistenta, de la un brand de incredere in continua dezvoltare. Individualitatea este parte integranta a stilulului personal.

Un ceas Lee Cooper este dedicat stilului

Iubitorii de moda, care pun accent pe design si unicitate, aleg un ceas Lee Cooper, datorita colectiilor inovatoare si atemporale, accesibile la pret.
Un ceas Lee Cooper este adaptat necesitatilor clientilor, exprimand un spirit liber prin imbinarea elementelor moderne cu cele clasice, atemporale. Astfel, purtatorii colectiilor Cooper nu se limiteaza la culturi, la stil si la timp, putand prin design atractiv si atentie la detaliile de fabricare sa se bucura de libertate stilistica.
Realizate din otel inoxidabil, cu o tehnologie avansata si de lunga durata, calitatea si prestigiul colectiei de ceasuri Lee Cooper este incontestabila. Majoritatea modelelor sunt rezistente la apa la 10 ATM si prezinta miscari japoneze de prima clasa.

Un ceas Lee Cooper se diferentiaza de celelalte marci prin sistemul PVD avansat, nepoluant si de lunga durata. Este un invelis de finisare extrem de durabil, aplicat deasupra carcasei realizata din metal sau otel inoxidabil, pentru o protectie indelungata impotriva socurilor.
Mecanismul folosit in realizarea ceasurilor este cel Quartz, care prevede o durabilitate de peste 10 ani. Ceasurile cu un altfel de mecanism confera o autonomie de functionare ridicata si usureaza viata aglomerata a purtatorilor.

Ne dorim sa iti citim parerea

Lasa un raspuns