Blog

Ceas Lorus barbati

Un ceas Lorus se face remarcat prin designul unic ce imbina de exceptie stilul clasic cu cel modern. Lorus, este marca de ceasuri care a castigat inimile tuturor datorita calitatii si a tehnologiei la cele mai inalte standarde.

Top 10 modele ale unui ceas Lorus barbati

Ceas Lorus Sport - RT391BX-9

Ceas Lorus Sport - RT391BX-9

Ceas Lorus - RH881BX9

Ceas Lorus - RH881BX9

Ceas Lorus - RT319DX9

Ceas Lorus - RT319DX9

Ceas Lorus Classic - RT345BX9

Ceas Lorus Classic - RT345BX9

Ceas Lorus - RT341GX9

Ceas Lorus - RT341GX9

Ceas Lorus - RS973CX9

Ceas Lorus - RS973CX9

Ceas Lorus - RT335BX9

Ceas Lorus - RT335BX9

Ceas Lorus - RY401AX9

Ceas Lorus - RY401AX9

Ceas Lorus - RW609AX9

Ceas Lorus - RW609AX9

Istoria unui brand de succes

A avea istorie si notorietate, inseamna a fi un brand puternic, iar acest lucru se poate observa la modelele de ceasuri Lorus barbati. 1982 este anul de infiinteaza marca Lorus, a carui fondator este tocmai faimosul Seiko Watch Corporation. Fondatorul Seiko este cel care a stiut cum trebuie sa arate un ceas si ce tehologie trebuie sa aiba, deoarece compania Seiko este prima companie de ceasuri care a adus in fata publicul intreg primul ceas quartz in anul 1969.

Compania Seiko a vrut sa puna toate cunostintele acumulate si toata tehnologia intr-un ceas astfel ca a adus in fata publicul atat feminin cat si masculin adevarate orologii care sa combata trecerea timpului numite Lorus.

Lorus, un ceas pentru un public mare

Seiko a vrut sa se asigure ca toti oamenii se pot bucura de un orologiu la o calitate remarcabila cu un pret accesibil, astfel ca datorita acestui concept au aparut ceasurile Lorus. Un ceas Lorus pentru barbati se bucura de diverse functii precum duo-dispaly, alarme sau cornografele solare, digitale, iar pretul lor imbraca sumele de 100 lei pana la aproximativ 500 de lei, un lucru cu adevarat remarcabil.

Calitatea unui ceas Lorus este garantat de Seiko tocmai prin testele la care ceasurile sunt supuse. Din grija pentru oameni, Seiko are grija ca toate modele de ceasurile marca Lorus sa nu plece din fabrica daca nu trec fiecare test in parte.

Brandul Lorus se adreseaza unui public mare, unui public plin de viata, care iubeste un stil versatil, care are un spirit tanar, efervescent, plin de pasiune si iubire pentru frumos, astfel ca oamenii care compun clientela marcii Lorus este din oameni tineri.

Tehnologia ceasurilor barbatesti Lorus adusa la rang inalt 

Ceasurile Lorus pentru barbati completeaza orice tinuta, de la cea clasica pana la cea mai extravaganta, fiind piesa de rezistenta, avand o tehnologie care ii pune in evidenta valoarea incontestabila.

Ceasurile Lorus au carcase din otel inoxidabil si geam mineral care le ofera durabilitate si rezistenta impotriva timpului si a socurilor la care un ceas poate sa fie spus. De asemenea, bratarile ceasurilor Lorus se pliaza in functie de stil. Astfel, daca aveti o tinuta casul puteti sa va bucurati de bratari din piele sau otel, daca optati pentru o tinuta sport, atunci bratarile din silicon o sa va completeze perfect intreaga tinuta.

Mecansimele care stau in spatele cadranului impozant, sunt Seiko, quartz care le asigura o calitate de exceptie, iar din grija pentru barbati un ceas Lorus se poate bucura de o rezistenta la apa de pana la 100m.

Colectiile marca Lorus care completeaza orice tip de tinuta
Una dintre colectiile cu care Lorus s-a facut remarcat si iubita de catre barbati a fost colectia Sports. Un ceas Lorus Sports se bucura de carcasa din otel inoxidabil, geam mineral, curea din otel inoxidabil, silicon, piele de vitel si o rezistenta la apa de pana la 100 m. De asemenea cadranul clectie Lorus Sport este unul de dimensiuni mari, dezvaluind un caracter puternic si masculin al purtatorului.

Colectia Lorus Urban completeaza un stil rebel, iesit din tiparele clasicului. Astfel ca un ceas Lorus Urban prezinta capac si bratara din otel inoxidabil auriu sau argintiu, curea din otel inoxidabil, piele cu model de crocodil si o rezistenta la apa de pana la 50 m.

Classic este o alta colectia a marcii Lorus care aduce mai aproape de publicul masculin sarmul, distinctia si eleganta pe care secolul trecut o impunea. Lorus Classic prezinta ceasuri care au carcasa placata cu aur sau paladiu, curea din piele sau din otel inoxidabil si o rezistenta la apa de pana la 50 m.

Colectia Fashion este o alta colectie plina de modele de ceasuri cum un design unic, plin de accente moderne, capabil sa se faca usor remarcat. Otelul inoxidabil, piele din vitel 2 materiale care compun curelele din colectia Fashion, catarama din aliminui si o rezitenta la apa de pana la 30 m.

2 Comentarii
  1. Raspunde
    Horia 5 septembrie 2018 la 12:08

    Imi plac mult aceste ceasuri Lorus by Seiko. Nu am bugetul necesar incat sa imi permit sa imi iau un ceas la 3000 euro, dar aceste ceasuri par scumpe, par ceasuri de lux, dar pretul lor este foarte accesibil pentru publicul din Romania.Au un design foarte impunator si masculin care scot in evidenta purtatorul, iar calitatea lor este una foarte buna. Sunt moderne, dar si clasice si se potrivesc cu orice tinuta.

  2. Raspunde
    Marius 6 septembrie 2018 la 5:05

    Ceasurile Lorus pentru barbati au modele foarte atractive si fiabile. Imi place ca au cadrane mari si au fiecare detaliu pus la punct. Calitate- pret, este un raport destul de bun mai ales ca sunt facute de Seiko. Nu imi plac foarte mult cele din silicon, dar nu ma atrag de la nici o firma. Sunt ceasuri care rezista cel putin 10 ani si cred ca daca privim din aceasta perspectiva pretul este chiar destul de mic, dar asta este si scopul, sa fie accesibile pentru toti.

Lasa un raspuns