Blog

Ceas Luminox

Timp de aproape o generatie completa, ceasurile Luminox au incheiat un parteneriat cu marina americana pentru a furniza ceasuri robuste pentru echipele armatei Sea, Air si Land (SEAL). Fiecare ceas din fiecare colectie este astfel produs la cea mai inalta calitate posibila. Ele sunt, de asemenea, create pentru a rezista mai multor situatii pe care ceasul mediu nu ar indrazni niciodata sa le incerce.

Top 5 modele ale unui ceas Luminox pentru barbati

Ceas Luminox - DIS1949

Ceas Luminox - DIS1949

Ceas Luminox - SEA A.3082

Ceas Luminox - SEA A.3082

Ceas Luminox - AIR A.6402 Nighthawk

Ceas Luminox - AIR A.6402 Nighthawk

Ceas Luminox - Atacama Field 1944M

Ceas Luminox - Atacama Field 1944M

Care este povestea din spatele unui ceas Luminox?

Cel mai bun ceas Luminox este adesea considerat a fi ceasul Navy SEAL care a fost creat prima data la inceputul anilor 1990. Fondata in 1989 de Richard Timbo si Barry Cohen, marca a inceput atunci cand Cohen a dat peste un sistem de iluminare auto-alimentat care a fost creat in Elvetia, care prevedea insertii de tritiu. In primii ani, Luminox s-a straduit sa-si gaseasca drumul.

Apoi, un ofiter pentru marina, Nick North, avea sarcina de a gasi un ceas de incredere care sa poata fi folosit in timpul misiunilor de noapte. El a intalnit Luminox la o expozitie comerciala si a inceput sa colaboreze cu compania pentru a crea un ceasornic pe care nava le-ar putea folosi in mod special pentru echipele SEAL.

Luminox ofera, de asemenea, ceasuri de inspiratie din turismul spatial si gigantii aviatiei, fiind unul dintre putinele producatori de ceasornicarie care creeaza produse militare.

Unde sunt fabricate ceasurile Luminox?

Multe dintre ceasurile Luminox care se afla pe piata in prezent prezinta miscari de cuart realizate de elvetieni. Mai mult de jumatate din componentele unui ceas Luminox provin din Elvetia si sunt asamblate si in fabrici elvetiene.

Procesul implica utilizarea unei lungimi de tuburi din sticla borosilicata, care este apoi acoperita cu un compus fosforic. Apoi, tubul este umplut cu tritiu astfel incat ceasul sa contina intotdeauna tehnologii vizibile. Patru dintre colectiile de ceasuri sunt rezistente la apa.

Ce cuprinde garantia unui ceas Luminox?

Luminox ofera clientilor o garantie limitata de 2 ani de la data achizitionarii, daca ceasul a fost achizitionat de la un comerciant autorizat. Garantia vizeaza toate defectele producatorului. Anumite articole nu sunt acoperite de garantie, inclusiv stem, cristal si coroana.

Tuburile de iluminare cuprinse intr-un ceas Luminox sunt calculate pentru a straluci pana la 25 de ani, desi exista o garantie de 10 ani ca va straluci de la data achizitionarii. Singura exceptie de la aceasta garantie este daca ceasul ar trebui sa se deterioreze din anumite motive.

Ceasurile Luminox, cand sunt marcate ca rezistent la apa, pot rezista la adancimi de 100-500 de metri si vor fi indicate pe spate. Rezistenta la apa oferita de Luminox nu tine cont de factorii de imbatranire.

Este un ceas Luminox potrivit pentru mine?

Ceasurile de mers cu cuart din Luminox au variatii mai mici de 1 secunda pe zi. Ceasurile mecanice au tolerante de precizie de -10 / + 40 secunde pe zi, in functie de obiceiurile utilizatorului. Aceasta este in conformitate cu standardele din industrie, astfel incat cel mai bun ceas Luminox trebuie privit din punct de vedere al confortului si durabilitatii.

Avand in vedere ca acest brand este unul dintre putinele care indeplineste sau depaseste standardele militare ale SUA, este dificil sa gasim un ceas mai durabil in industria noastra. Asta ne conduce spre confort, ceea ce tinde sa se plieze mai multe spre preferintele personale. Daca gasiti o curea pe care o doriti cu un design pe care vi-l puteti permite, atunci exista o sansa buna ca cel mai bun ceas Luminox sa va ofere ani de bucurie.

Ne dorim sa iti citim parerea

Lasa un raspuns