Blog

Ceas Nautica

Un Ceas Nautica este o declaratie a unui stil de viata activ si plin de aventura. Dupa cum si numele sugereaza, branduri detine modele speciale pentru scufundari sau diverse activitati sportive, avand astfel integrata functia de rezistenta la apa adanca.

Top 5 modele ale unui ceas Accurist Femei

Ceas Nautica Femei - NAD15517L

Ceas Nautica Femei - NAD15517L

Ceas Nautica Femei - NAI11010M

Ceas Nautica Femei - NAI11010M

Ceas Nautica Femei - NAPCHG005

Ceas Nautica Femei - NAPCHG005

Ceas Nautica Femei - NAPCHG003

Ceas Nautica Femei - NAPCHG003

Top 5 modele ale unui ceas Accurist Barbati

Ceas Nautica Barbati - NAPHST002

Ceas Nautica Barbati - NAPHST002

Ceas Nautica Barbati - NAD16502G

Ceas Nautica Barbati - NAD16502G

Ceas Nautica Barbati - NAPFRB007

Ceas Nautica Barbati - NAPFRB007

Ceas Nautica Barbati - NAD09517G

Ceas Nautica Barbati - NAD09517G

Ceas Nautica Barbati - NAPSTL003

Ceas Nautica Barbati - NAPSTL003

Ceas Nautica – vanzarea Spinnaker ca simbol al realizarii

In 1994, compania de imbracaminte Nautica a adaugat ceasuri la catalogul deja impresionant. Strategia esentiala a fost construirea unor ceasuri remarcabil , asociate cu numele companiei („Nauticus” este un cuvant latin pentru o nava).

Nautica este inspirata de explorarea lumii de catre omenire, rezultata din cucerirea marilor. Acest lucru este subliniat cu sigla companiei, o vanzare spinnaker, care poate fi asociata cu actiunea, aventura si clasicismul.

Nautica a fost infiintata in 1983 in New York, ca producator de imbracaminte, care producea exclusiv jachete de navigatie pentru barbati Nautica. Cu toate acestea, deoarece compania si fondatorul ei, designerul David Chu au avut un mare succes, Nautica a inceput sa se diversifice. In ciuda inceputurilor modeste, popularitatea companiei a crescut rapid, iar Nautica a inceput sa introduca tot mai multe articole.

Aceasta strategie a dus la introducerea ceasurilor sportive pentru barbati. Deoarece aceste ceasuri au fost initial destinate aventurilor nautice, acestea au fost echipate cu cadrane mari si usor de citit, completate cu subdialii care ofera informatii suplimentare. In ciuda constructiei lor rezistente, ar putea fi considerate de asemenea suficient moderne si in trend cu linii drastice ale modei pentru a fi purtate in lumea corporatiilor.

Pentru a rezista conditiilor dure la aventurile maritime, ceasurile Nautica trebuie sa fie functionale si sa includa functii precum rezistenta la apa. Compania a reusit in misiunea sa de creare de ceasuri de incredere care includ si elemente clasice, sa le combinate cu functii moderne suplimentare.

In 2003, VF Corporation din Carolina de Nord a cumparat Nautica, dar aceasta nu a schimbat ideea initiala de a construi ceasuri cu o maiestrie extraordinara. Compania americana a continuat sa introduca ceasuri in diferite modele si materiale de caz diferite. Astazi exista o colectie impresionanta de ceasuri Nautica intr-o gama larga de modele si forme, care sunt asociate cu diferite stiluri de viata si gusturi.

Ceasuri Nautica pentru barbati si femei, simbol al aventurii

Ceasurile Nautica pentru barbati si femei combina stiluri distinctive, culorile indraznete si design unic. Inspirat de apa, marca Nautica reflecta un stil de viata energic, care se adreseaza consumatorilor din intreaga lume. Ceasurile Nautica fuzioneaza cele mai bune din stilul american clasic cu cea mai recenta inovatie tehnologica. Acest brand are toate tipurile de ceasuri de mana, de la cele mai simple la cele care au ansambluri extrem de luxoase. Cel mai bun lucru cu ceasurile produse de Nautica este ca acestea sunt foarte accesibile, avand in vedere ca toate ceasurile sunt realizate cu o calitate remarcabila.

Nautica a reusit sa faca un ceas optim pentru barbati care sa reflecte stilul si perfectiunea barbatilor.Ceasurile Nautica pentru barbati sunt sortate in trei categorii, in functie de materialul curelei. Toti entuziastii nautici pot alege dintre cele trei serii: Metal, Piele si Sport (care contin ceasuri care au curele de silicon si panza).

Desi exista mai multe modele de ceasuri pentru barbati, Nautica are si o linie de ceasuri pentru femei, elegante, pe langa faptul ca sunt fiabile si functionale. Acestea se regasesc, de asemenea, in 3 moduri: Metal, Piele si Sport (curele de silicon sau panza).

Toate aceste ceasuri Nautica sunt rezistente la apa; variaza de la rezistenta la apa de 30 m la rezistenta la apa de 200 m. Acest ceas nautic are o rezistenta la apa de 200 metri.

Toate ceasurile au fost fabricate cu modele unice. Cel mai bun lucru la un ceas Nautica este fiabilitatea, iar pe langa acest lucru ca vin in preturi foarte rezonabile si accesibile. Toate ceasurile sunt energice si atrag in special fetele si baietii de generatie tanara.

Caracteristicile comune ale ceasurilor Nautica includ functia de rezistenta la apa, functiile de zi si de data, precum si mainile si marcatorii luminoasi care permit functionarea chiar si in intuneric sau in timpul noptii. Toate modelele Nautica au caracteristici all inclusive care ofera performante si clasa de top.

Ne dorim sa iti citim parerea

Lasa un raspuns