Blog

Ceas Nixon

Ceasurile Nixon sunt oferite ca o modalitate de a va bucura de viata intr-un mod inteligent. Destinate celor care iubesc surful si zapada, aceste ceasuri tind sa aiba un element „sportiv”. Exista, de asemenea, o serie de ceasuri Nixon care ofera un aspect formal care este perfect pentru multe medii profesionale. In unele modele, aveti si posibilitatea de a va personaliza complet ceasul daca preferati. Rezultatul final este un ceas care are caracteristici moderne, cum ar fi cunoasterea inaltimii valurilor sau posibilitatea de a numara pasii. Aveti, de asemenea, un ceas confortabil care se potriveste cu simtul dvs. de moda.

Cu alte cuvinte, un ceas Nixon este un obiect artizanal doar pentru tine.

Top 5 modele ale unui ceas Nixon pentru femei

Ceas Nixon - A418-2183

Ceas Nixon - A418-2183

Ceas Nixon - A953-502

Ceas Nixon - A953-502

Ceas Nixon - A459-1890

Ceas Nixon - A459-1890

Ceas Nixon - A108-000

Ceas Nixon - A108-000

Top 5 modele ale unui ceas Nixon pentru barbati

Ceas Nixon - A940-2209

Ceas Nixon - A940-2209

Ceas Nixon - A386-1042

Ceas Nixon - A386-1042

Ceas Nixon - A315-562

Ceas Nixon - A315-562

Ceas Nixon - A386-632

Ceas Nixon - A386-632

Ceas Nixon - A465-1890

Ceas Nixon - A465-1890

Care este povestea ceasurilor Nixon?

Nixon a fost infiintat ca brand in 1997 de catre Andy Laats si Chad DiNenna. Scopul brandului initial a fost de a crea ceasuri care sa reflecte stilul de viata al tinerilor din anii 90 din California. Dupa ce au obtinut un capital de risc de 1 milion de dolari, cei doi fondatori au putut sa debuteze un catalog de ceasuri in acelasi an cu fondarea comapniei. 7 modele de ceasuri au fost apoi lansate prin intermediul a 200 de comercianti cu amanuntul.

In urmatorii 8 ani, marca Nixon creste cu 90 de modele si 60 de angajati, vanzarile crescand cu 55% pe an. O filiala este deschisa in Franta. Pana in 2006, Billabong International a luat in vizor aceasta marca si a oferit o plata initiala de 55 milioane USD, cu o plata amanata de 76 milioane USD.

In 2012, dupa ce a petrecut 6 ani ca marca Billabong, Nixon a devenit din nou o marca independenta, cu participatii egale de 48,5% in posesia partenerilor Billabong si Trilantic Capital Partners. Laats si DiNenna continua sa detina o parte de 3% din companie.

Astazi, valoarea estimata a marcii Nixon este de aproximativ 500 de milioane de dolari.

Cum sunt cesurile Nixon?

Ceasurile Nixon sunt in general considerate a fi ceasuri in ton cu moda de buna calitate. Daca sunteti familiarizati cu ceasurile din gama Fossil, atunci calitatea unui ceas Nixon este in conformitate cu aceste ceasuri.

Designul ceasuri Nixon este orientat catre tineri mai mult decat adultii in varsta. Veti gasi ca atat ceasurile analogice cat si cele digitale sunt disponibile astazi, unele dintre ele avand miscari japoneze in colectiile cu preturi mai mici.

Cum sunt fabricate ceasurile Nixon?

Informatiile oficiale privind procesul de fabricare al ceasurilor Nixon sunt limitate. Nixon promoveaza faptul ca miscarile prezente in ceasurile lor sunt cuart elvetian. In prezent, ceasurile se asambleaza in Elvetia.

Cum este garantia unui ceas Nixon?

Ceasurile Nixon sunt sustinute de o garantie limitata de 2 ani impotriva defectelor aparute in cadrul materialelor sau a mestesugului. Garantia incepe de la data achizitionarii si trebuie sa provina de la un distribuitor autorizat al Nixon pentru ca aceasta sa fie valabila.

Este necesara dovada achizitionarii pentru a putea solicita o garantie. Nixon poate decide sa anuleze o cerere de garantie, chiar daca aceasta se produce in perioada de garantie, daca ceasul are dovezi de uzura excesiva sau de utilizare incorecta.

Beneficiile unui ceas Nixon

# 1. Exista ceasuri pentru fiecare buzunar.

# 2. Multe modele sunt rezistente la apa. Deoarece aceste ceasuri au fost concepute sau inspirate de timpul petrecut de tineret pe plaja, majoritatea ceasurilor oferite de Nixon sunt rezistente la apa la un anumit nivel.

# 3. Multe dintre modele ofera fonturi amri si fundal contrastant. Ceasurile Nixon, in general, sunt destul de usor de citit. Chiar daca nu exista o functie de luminozitate oferita cu ceasul, fonturile sunt mari si indraznete, cu un fundal contrastant, astfel incat sa puteti verifica rapid timpul.

# 4. Cele mai multe ceasuri Nixon au un design greu. Acest lucru se datoreaza faptului ca otelul inoxidabil care este incorporat in ceas, impreuna cu carcasa din care mai multe modele au tendinta de a avea o greutate mai mare. Este un beneficiu clar pentru cei care iubesc sa poarte un ceas greu pe incheietura mainii.

Este ceasul Nixon potrivit pentru tine?

Ceasurile Nixon sunt confortabile, sunt accesibile si va ofera o modalitate eleganta de a imbratisa tendintele smartwatch-ului daca doriti cu colectia lor de Misiune sau daca preferati, puteti ramane la ceasurile analogice sau digitale pe care le-ati iubit intotdeauna.

Un lucru este sigur: veti putea gasi un ceas cu caracteristicile specifice dorite la Nixon. Rama din otel inoxidabil functioneaza bine in majoritatea conditiilor, iar inchiderea micro-reglabila pastreaza ceasul in siguranta la incheietura mainii.

Ne dorim sa iti citim parerea

Lasa un raspuns