Blog

Ceas Polar

Transformati obiectivele in realitate cu modelul de ceas Polar. Acest ceas a fost realizat pentru iubitorii de fitness, urmarind toti parametrii, de la altitudine la ritmul cardiac. Polar este lider in inovatiile tehnice si dispozitivele de monitorizare a ritmului cardiac inca din anul 1977. Au creat ceasuri care inteleg in profunzime fiecare antrenament, care ajuta la imbunatatirea performantei sportive a unui atlet si care ajuta oamenii sa se bucure de un stil de viata mai sanatos.

Top 10 modele ale unui ceas Polar

Ceas Polar Smartband M200 M-L GPS

Ceas Polar SMARTBAND - M200 M-L GPS

Ceas Polar Smartband A300 Negru

Ceas Polar SMARTBAND - A300 Negru

Ceas Polar FITNESS FT60F

Ceas Polar FITNESS - FT60F

Ceas Polar FITNESS FT80

Ceas Polar FITNESS - FT80

Ceas Polar CYCLING COMPUTERS RS400

Ceas Polar CYCLING COMPUTERS - RS400

Ceas Polar FITNESS FT40F

Ceas Polar FITNESS - FT40F

Ceas Polar SMARTWATCH M430

Ceas Polar SMARTWATCH - M430

Ceas Polar FITNESS A360

Ceas Polar FITNESS - A360

Ceas Polar SMARTWATCH M430

Ceas Polar SMARTWATCH - M430

Ceas Polar – antreneaza-te ca un profesionist

Ceasurile sportive inteligente au crescut constant in popularitate in ultimul deceniu. Subcultura de sanatate a lumii a crescut considerabil, iar ceasurile de sport au devenit instrumentele necesare pentru a trai un stil de viata sanatos. Una dintre cele mai populare marci de sport pentru ceasuri este Polar, compania finlandeza cunoscuta pentru dezvoltarea primului monitor mondial de frecventa cardiaca wireless.
Toate ceasurile inteligente de sport au inceput in cele din urma ca un dispozitiv de monitorizare a ritmului cardiac, dar vremurile moderne au deschis calea spre o tehnica mai buna si mai utilizabila. Polar ofera multe optiuni atunci cand vine vorba de instrumente sportive si atletice, iar ceasurile lor ofera unele dintre cele mai bune din industrie.

Ca urmare a primei idei pentru monitorizarea portabilitatii ritmului cardiac in 1975, POLAR a fost fondata in Finlanda peste un an mai tarziu, unde au dezvoltat primul concept. Pana in 1982, au lansat primul monitor wireless al frecventei cardiace, schimband modul in care sportivii s-au antrenat pentru totdeauna.

Polar continua sa fie lider in furnizarea celei mai cuprinzatoare game de produse din industrie. Acestea ofera o selectie impresionanta de monitoare pentru ritm cardiac, computere cu ciclism GPS si ceasuri sportive, care acopera o gama larga de activitati.
De la modelul de baza la cele mai avansate, un ceas Polar suporta toate nivelurile de fitness, ajutand oamenii sa se bucure de un stil de viata mai sanatos, precum si ajutand la reabilitare, gestionarea greutatii si maximizarea performantelor sportivilor.

Colectii de ceas Polar

Heart Rate Monitors si GPS Sports Watches pot fi folosite pentru antrenament in aer liber, pentru ciclism, de exemplu, precum si cu echipamente de fitness, cum ar fi treadmills, biciclete de antrenament si eliptice. Acestea ofera un feedback valoros, urmaresc activitatea si ritmul cardiac, iar multi dintre ei au beneficii inovatoare suplimentare, cum ar fi urmarirea performantelor online si coaching-ul inteligent.

Colectia de ceasuri Polar Pro dispune de date precise care te ajuta sa iti optimizezi performantele. Ceasurile dispun de GPS si sunt perfecte pentru iubitorii de sport si pentru sportivii profesionisti care doresc sa ajunga in top.

Colectia de ceasuri Polar Sport este dotata cu bratara pentru masurarea ritmului cardiac. Pentru acele persoane care adora sa mearga zilnic la sala, ceasurile din aceasta colectie sunt perfecte, datorita functiilor avansate de antrenament si urmaririi activitatii 24/7.

Colectia de ceasuri Polar Lifestyle este conceput pentru persoanele care stiu ca au nevoie de sport in viata lor, dar nu reusesc sa isi faca timp pentru asta. Ceasurile din aceasta colectie monitorizeaza activitatea zilnica, chiar si tiparele de somn si te indruma sa-ti imbunatatesti forma fizica.

In plus ceasurile sunt conectate la smarphone-uri, putant prelua apelurile si mesajele text direct de pe ecranul ceasului, fara a fi nevoit sa intrerupi antrenamentul. Ai mereu la indemana noutatile din retelele de socializare si un reminder pentru toate programarile din calendar.

Pregatirea intensa este cheia succesului. Seteaza-ti obiectivele si ceasul Polar te va ajuta sa iti personalizezi antrenamentul si sa ajungi acolo unde iti doresti. Transforma-ti visele in realitate.

Ne dorim sa iti citim parerea

Lasa un raspuns