Blog

Ceas Pulsar

Pulsar a izbucnit pe piata mondiala de ceasuri cu primul ceas cu LED-uri in 1972 si de atunci numele a fost sinonim cu designul aventuros si de varf. Astazi, Pulsar continua traditia cu noi colectii care sunt la fel de individuale, distinctive si dorite ca oricare din istoria marcii.

Top 5 modele ale unui ceas Pulsar Femei

Ceas Pulsar Femei - PH7187X1

Ceas Pulsar Femei - PH7187X1

Ceas Pulsar Femei - PH8235

Ceas Pulsar Femei - PH8235

Ceas Pulsar Femei - PH8168X1

Ceas Pulsar Femei - PH8168X1

Ceas Pulsar Femei - PH8208X1

Ceas Pulsar Femei - PH8208X1

Top 5 modele ale unui ceas Pulsar Barbati

Ceas Pulsar Barbati - PT3795X1

Ceas Pulsar Barbati - PT3795X1

Ceas Pulsar Barbati - PJ6061X1

Ceas Pulsar Barbati - PJ6061X1

Ceas Pulsar Barbati - PT3067X1

Ceas Pulsar Barbati - PT3067X1

Ceas Pulsar Barbati - PS9141X1

Ceas Pulsar Barbati - PS9141X1

Ceas Pulsar Barbati - PS9055X1

Ceas Pulsar Barbati - PS9055X1

Pulsar s-a nascut intr-o epoca de optimism. In anii 1970, totul parea realizabil prin crestere rapida a expertizei tehnologice in rangurile de varf ale lumii. Spatiul de zbor a fost transformat din vis in realitate, stiinta computerizata s-a dezvolta in timp ce viteza si electronica pareau sa duca la noi progrese in fiecare zi. Pulsar a simbolizat varsta. A fost nou si a fost indraznet. Era surprinzator si era diferit. Pulsar a creat primul ceas electronic digital din lume si a creat senzatie cand a fost dezvaluita in New York, schimband perceptia lumii asupra timpului.

Din momentul lansarii realizata de SEIKO Watch Corporation, Pulsar a descoperit calea ingusta spre succes, care uneste designul inovator cu atractia universala. Propozitia Pulsar „Spune-o in mod tau” se bazeaza pe intelegerea faptului ca fiecare cumparator de ceas este o persoana care cauta, in mod deschis sau subtil, sa-si exprime individualitatea printr-un ceas. Pulsar este un brand care intelege aceasta dinamica si continua sa ofere iubitorilor de ceasuri o invitatie de a gasi in marca Pulsar ceasul care se potriveste cu naratiunea vietii lor unice.

Istoria marcii de ceasuri Pulsar

In primavara anului 1972, primul ceas Pulsar a fost comercializat de Hamilton Watch (compania mama, nu divizia de ceasuri Hamilton). Cu un cadran de aur de 18 carate, primul ceas digital din toata lumea digitala a fost de asemenea primul care a folosit un afisaj digital – creat cu diode emitatoare de lumina (LED). Printr-o singura apasare de buton ora era afisata, acum pare ceva banal, dar la acea vreme era ceva senzational, nemaiintalnit. Primul Pulsar s-a vandut initial pentru suma de $ 2100, iar in anul 2018 pentru suma colosala de 13.000 $.

In octombrie 1972, segmentul Potpourri din emisiunea Playboy a realizat o mentiune despre primul Pulsar – si a atasat o fotografie. In acea vreme, revista Playboy era una dintre cele mai citite reviste ale timpului in foarte multe tari din lumea intreaga si astfel marca de ceasuri Pulsar avea un mare plus.

In 1975, a fost lansat un Pulsar digital cu un calculator incorporat (cu butoane mici)

In 1978, Seiko Corporation a achizitionat marca Pulsar, servind ca oferte de clasa medie a lui Seiko.

Ceasul Pulsar contemporane cu preturi irezistibile

In aceste zile, Pulsar se concentreaza puternic pe ceasurile din gama medie. In ziua de astazi este greu sa gasiti un ceas Pulsar care sa coste peste 2000 de lei deoarece multe dintre ele sunt valabile pentru consumatorul cu venit mediu.

Acest lucru inseamna ca acestea bijuterii vin cu o multime de optiuni si disponibilitate pentru un Pulsar, si inca au multe caracteristici remarcabile. Multe dintre ele vor oferi miscari japoneze cu cuart, cronografe si curele frumoase. Aceste ceasuri arata excelent pentru pretul comercializat si se diversifica in aproape orice stil pe care il puteti dori.

Ceasurile Pulsar se regasesc atat pentru femei cat si pentru barbati si sunt reprezentate printr-o calitate inalta. Acestea detin fie curele din piele naturala rezistente, fie cele din otel inoxidabil sau silicon. Curelele si cadranele se regasesc in culori si forme diferite pentru a putea acoperi astfel orice plaja de gusturi si de dorinte. Pretul pentru un ceas Pulsar pleaca de la suma de 300 de lei, lucru ce il face accesibil pentru orice buzunar.

Ne dorim sa iti citim parerea

Lasa un raspuns