Blog

Ceas Seiko dama

Seiko este brandul preferat de publicul feminin atunci cand vine vorba despre ceasuri cu stil, de actualitate si usor de integrat in tinutele zilnice. Segmentul de ceasuri Seiko dama este populat de o gama extinsa de modele, cromatici si mecanisme usor de intretinut, care asigura o durata prelungita de viata a ceasurilor de brand care incanta femeile cu gusturi pretentioase.

In 2004, Seiko a primit premiul „IEEE Milestone Award” pentru dezvoltarea primului ceas de mana quartz din lume, Seiko Quartz Astron. Acest ceas, prezentat cu ocazia Craciunului din 1969, a fost la acel moment la fel de scump ca o masina de clasa mijlocie si au fost produse doar 100 de exemplare.

Astazi, Seiko Watch Corporation apartine corporatiei Seiko, fiind o filiala a gigantului electronic Seiko Epson. In plus fata de marca Seiko, marcile Pulsar si Lorus, precum si marca Grand Seiko apartin gigantului Seiko Watch Corporation.

Top 10 ceasuri Seiko dama

Ceas Seiko Premier Sndv66p1

Ceas Seiko Premier SNDV66P1

Ceas de dama Seiko CLASSIC SUR797P1

Ceas Seiko Classic SUR797P1

Seiko Premier Collection SXDE42P2

Ceas Seiko Premier Collection SXDE42P2

Ceas Seiko Classic SRZ391P1

Ceas Seiko Classic Analog SRZ391P1

Ceas Seiko DRESS SRZ444P1 de Dama

Ceas Seiko Dress SRZ444P1

Ceas Seiko Ceramic SRZ395P1 De Dama

Ceas Seiko Ceramic SRZ395P1

CEAS SNXS75K SEIKO 5 AUTOMATIC

Ceas Seiko 5 SNXS75K

CEAS SEIKO CLASSIC SUR703P1

Ceas Seiko Classic SUR703P1

CEAS SEIKO MODERNE SFQ807P1

Ceas Seiko Moderne SFQ807P1

CEAS SEIKO CLASSIC SRZ427P1

Ceas Seiko Classic SRZ427P1

Istoria productiei de ceasuri Seiko dama

Brandul Seiko este strans legat de definitia preciziei si a elegantei. Seiko a introdus in 1955 primul sau ceas desteptator automat pe piata, incepand ca din anul 1958 sa produca ceasurile quartz. În 1962 au fost vandute primele ceasuri quartz, iar în 1963, in colaborare cu Timex si Elgin, a fost produs un cronometru quartz portabil (Seiko 951). Performantele companiei se inregistreaza in segmentul de ceasuri Seiko dama, care acopera un public pretentios si ahtiat dupa accesorii fine.

Nasterea marcii de ceasuri Seiko nu ar fi fost posibila daca nu ar fi avut loc evenimentul care a marcat o tara. In 1923, cutremurul Kanto a lovit Japonia si a distrus fabrica Seikosha, arzand-o din temelii. In ciuda dezastrului, Kintaro a inceput sa reconstruiasca compania aproape de la zero, prin productia de ceasuri de perete care au intrat in schema odata cu luna martie, ceea ce a fost incredibil, avand in vedere ca intreaga unitate de productie a fost distrusa.

Pana la sfarsitul anilor 1950, Seiko a început sa comercializeze ceasuri in Statele Unite, precum si in alte tari. Treptat, exportul a inceput sa aduca venituri colosale companiei, statisticile sugerand volume de pana la 3 milioane de ceasuri pe an. Cele mai recente evolutii din gama Seiko sunt ceasurile GPS Solar, care au fost integrate in gama „Seiko Astron”, asa cum o numeste vocea oficiala a brandului.

Se spune adesea ca trecutul se repeta, iar istoria brandului Seiko face apel la inovatie. Seiko este vazut astazi mai inovator decat in trecut, deci un lucru este sigur pentru prezentul si viitorul lui Seiko prin faptul ca indiferent de ce se va intampla, compania va continua sa evolueze.

Un ceas de dama Seiko reda stralucirea tinutelor classy

Segmentul de ceasuri Seiko dama se extinde simtitor odata cu lansarea noilor modele care urmeaza cu strictete curbaturile incheieturilor celor mai rafinate femei, de altfel, publicul preferat al brandului Seiko. Acestora, Seiko le dedica colectii mirifice de ceasuri care respecta pe deplin gusturile pretentioase ale doamnelor si domnisoarele de orice varsta, carora un ceas de dama Seiko li s-ar potrivi manusa.

Colectiile sunt bogate in modele casual, clasice si elegante, dar si modele unisex, investite cu elemente care sa potenteze anumite trasaturi adiacente legate de tinutele femeilor. In randul celor mai populare colectii de ceasuri de dama Seiko se remarca cu preponderenta colectiile Chronograph, Classic – Modern si Contemporary, mai ales in randul femeilor cu varste de peste 20 de ani, care manifesta o maturitate in ceea ce priveste stilul personal.

Colectiile Coutura, Dress, Kinetic sau Premier mizeaza pe integrarea de elemente inovatoare, care aduc un suflu vibrant si actual tinutelor, in timp ce Presage. Prospex, Seiko 5 mizeaza pe un aer mistic si usor elegant. Nu in ultimul rand, colectile Solar, Sports, Sportura, Velatura si Women sunt axate pe un public feminin, dinamic si ritmic in privinta tendintelor, care prefera un accesoriu pretios, dar confortabil, care sa nu le incarce tinutele.

Dincolo de prestigiul de brand castigat de-a lungul timpului, Seiko se poate lauda cu un parcurs tumultos, dar progresiv si constructiv, care l-au determinat sa devina ce este la momentul actual, adica brandul preferat de femei la capitolul ceasuri de calitate superioara. Segmentul de ceasuri Seiko dama este compus din modele stilizate in termeni de modernism si actualitate, care dau un suflu inspirat tinutelor de zi cu zi, a celor business sau casual si sport, fiind un accesoriu versatil si extrem de placut din punct de vedere vizual.

1 Comentariu
  1. Raspunde
    ana 2 august 2018 la 15:56

    I-am oferit mamei mele un ceas Seiko de ziua ei acum 3 ani. Este foarte incantat de el si il poarta zilnic la munca, a spus ca “ Imi accentueaa foarte bine tinutele si se potriveste la orice”. Este un ceas argintiu de metal si se prezinta inca foarte bine, nu are nici o zgarietura si e foarte rezistent la apa. Mama uita de multe ori sa-l dea jos de la mana si spala vase cu el si inca nu are nici o problema. Recomand aceasta gama de ceasuri.

Lasa un raspuns