Blog

Ceas Suunto barbati

Un brand de profesionisti, Suunto produce ceasuri de renume mondial, computerele de scufundari si instrumente de precizie pentru cele mai dificile conditii.

Un ceas Suunto este proiectat si fabricat manual in fabrica lor emblematica din Finlanda si ofera calitate, precizie si caracteristici de inalta tehnologie. Nu este facut doar pentru a citi timpul, ci si pentru a masura tendintele de altitudine, meteorologie si pentru a imbunatati capacitatea de navigare.

Top 10 modele ale unui ceas Suunto barbati

ceas suunto score all back

Ceas Suunto - Score All Back

Ceas Suunto Spartan Trainer

Ceas Suunto Spartan Trainer

Ceas Suunto - Spartan Ultra Gold

Ceas Suunto - Spartan Ultra Gold

Ceas Suunto - Elementum Terra

Ceas Suunto - Elementum Terra

Ceas Suunto - Ambit Vertical White

Ceas Suunto - Ambit Vertical White

Ceas Suunto - Traverse Amber

Ceas Suunto - Traverse Amber

Ceas Suunto - Spartan Sport Wrist

Ceas Suunto - Spartan Sport Wrist

Ceas Suunto - traverse Alpha

Ceas Suunto - Traverse Alpha

Ceas Suunto - Spartan Baro

Ceas Suunto - Spartan Baro

Suunto – un brand in continua dezvoltare

Suunto a luat nastere in 1936, cand inginerul Tuomas Vohlonen a inventat metoda de productie in masa pentru busola plina cu lichid. De atunci, brandul Suunto s-a aflat in fruntea designului si inovatiei pentru ceasurile sportive fabricate manual, computerele de scufundari si insturmente sportive folosite de aventurieri pe tot globul. De la cei mai inalti munti, pana la cele mai profunde oceane, Suunto echipeaza fizic si mental aventurierii pentru a cuceri un nou teritoriu.

Ceasurile Suunto prezinta un ecran tactil extrem de durabil si stralucitor, materiale robuste in exterior, precum si expertiza sportiva.
Este brandul care ofera ceasuri cu un design modern combinat cu functionalitati de inalta tehnologie. Inca din 1936 au grija sa aduca cele mai inovatoare tehnologii si sa isi imbunatateasca colectiile. Pentru a isi mentine pozitia in fata concurentei, Suunto a introdus cea mai mare duritate si inteligenta in produsele sale.

Obiectivul lor este acela de a oferi aventurierilor cele mai bune instrumente de explorare si de cucerire a unui teritoriu nou, de la cei mai inalti munti pana la cele mai adanci oceane.

Colectiile de ceas Suunto

Un ceas Suunto din colectia sport este conceput pentru atleti, alergatori si iubitori de aventura. Este dotat cu GPS, monitorizarea ritmului cardiac si bateria care poate fi incarcata. In aceasta colectie exista de asemenea si ceasuri fara GPS și cu baterii care pot fi inlocuite.
Combinand un altimetru, barometru și o busola cu informatii meteorologice, va scoate in evidenta exploratorul din tine.

Un ceas Suunto din colectia premium este realizat din materiale de inalta calitate si are un design elegant, care il face sa fie purtat zi de zi. Aceste ceasuri sunt proiectate pentru a fi partenerul tau de incredere oriunde te duci.
Aceasta colectie combina designul modern cu functiile esentiale ale unui ceas de exceptie. Alegeti un ceas Suunto din otel inoxidabil cu sticla de safir pentru o durabilitate sporita, sau unul cu carcase din aluminiu elegante, pentru o greutate mai mica pe incheietura mainii.

Un ceas Suunto din colectia clasica imbina elementele cheie de exterior in constructii robuste cu o curea elastomera confortabila. Combinand un altimetru, barometru și busola cu informatii despre vreme, Suunto Core Classic este instrumentul esential pentru aventurile tale.

Un ceas Suunto din colectia crush este dinamic prin design si alimentat de adrenalina. Alege o culoare care reflecta stilul tau si infasoara un altimetru, barometru si o busola in jurul incheieturii mainii cu cureaua moale din silicon. Este un ceas plin de spirit de aventura.

Analizeaza caracteristicile oferite, intelege importanta pentru care a fost conceputa fiecare caracteristica si alege un ceas Suunto care se potriveste stilului tau.
Daca iubesti aventura si cauti un ceas mai dur, mai inteligent, mai versatil, care nu doar evidentiaza ziua si ora, atunci un ceas Suuto este ceea ce ai nevoie.

1 Comentariu
  1. Raspunde
    silviu 26 septembrie 2018 la 17:31

    Design frumos si pretul chiar surprinzator. Cred ca pentru astfel de ceasuri pretul este foarte accesibil. Imi plac foarte mult modelele clasice de la ceasurile Suunto deoarece pot sa fie purtate atat cu tinute casual cat si office si cred ca acest lucru este un mare plus.

Lasa un raspuns