Blog

Ceas Tevise

Orice model de ceas Tevise desavarseste stilul clasic imbinat intr-un mod elegant cu cel modern. Atat femeile cat si barbatii se pot bucura de orologii fine, durabile care servesc tehnologiei inalte inca din anul 1952.

Top 10 modele ale unui ceas Tevise

Ceas Tevise dama - mb411

Ceas Tevise dama - mb411

Ceas Tevise barbati - T-001-N

Ceas Tevise barbati - T-001-N

Ceas tevise barbati - 795A-6

Ceas Tevise barbati - 795A-6

Ceas Tevise barbati - 9006G-2

Ceas Tevise barbati - 9006G-2

Ceas Tevise - T820-6

Ceas Tevise barbati - T820-6

Ceas Tevise barbati - 795A-4

Ceas Tevise barbati - 795A-4

Ceas Tevise barbati - automatic

Ceas Tevise barbati - automatic

Ceas Tevise barbati - T808B-4

Ceas Tevise barbati - T808B-4

Ceas Tevise femei - mb411

Ceas Tevise dama - mb411

Compania Tevise isi serveste clientii inca din anul 1952 prin orologii durabile

Compania Tevise a luat fiinta din dorinta de a aduce mai aproape de oameni ceasuri durabile, rezistente, atemporale. Cativa ceasorinicari priceputi, au pus bazele brandului Tevise in anul 1952, aducand in fata oamenilor cadrane sculptate cu grija din materiale superioare.

Desi ceasurile Tevise sunt confectionate din materiale calitative, pretul acestora este competitiv pentru ca oamenii din intreaga lume sa se poata bucura de un ceas modern, executat cu precizie si meticulozitate.

Ceasurile Tevise desavarsesc calitatea inalta

Ceasornicarii Tevise au grija ca fiecare ceas care trece din fabrica spre public sa fie testat amanuntit in prealabil pentru a corespunde standardelor de calitate inalta. Materialele din care sunt compuse ceasurile Tevise pentru femei si barbati sunt testate chimic pentru a nu dauna pielii purtatorului atunci cand ceasul este purtat. De asemenea, testele servesc si pentru durabilitate, astfel materialele pot suport socurile provenite din cazaturi sau zgarieturi.

Compania Tevise urmeaza premisele calitatii superioare inca de la infiintare. Astfel, aceasta rezoneaza prin producerea de ceasuri cu ajutorul unei tehnologii inalte, angajandu-se in cercetare si dezvoltare continua. Evolutia continua este un obiectiv principal al companiei pe care are grija sa il atinga in fiecare luna. Astfel, noi modele sunt proiectate intr-un stil inovativ si creativ.

Pentru a acoperi o gama cat mai larga de consumatori, compania Tevise si-a extins foarte mult orizontul, astfel gasim in miile de modele, ceasuri mecanice, ceasuri automatice, ceasuri mecanice de volan, ceasuri de cuplu, etc.

Designul inovativ al unui ceas Tevise

Pentru a rezona cat mai mult cu publicul, o echipa de designeri au proiectat ceasurile Tevise astfel incat sa combine clasicul si modernul, prin eleganta si opulenta. Cu foite din aur, sau cu otel inoxidabil, ceasurile Tevise devin adevarate bijuterii atemporale atat pe mana barbatilor cat si pe cea a femeilor.

In modele si forme diferite, curelele sunt confectionate atat din piele cat si din otel inoxidabil, promitand durabilitate si rezistenta impotriva uzurii.

Ne dorim sa iti citim parerea

Lasa un raspuns