Blog

Ceas Timberland barbati

Cu o istorie de peste 40 de ani, un ceas Timberland barbati face diferenta intre bun gust si clasa. Timberland sunt ceasurile cofectionate pentru o categorie elitista in care eleganta, rafinamentul, stilul la cele mai inalte standarde sunt atribute.

Top 10 modele ale unui ceas Timberland barbati

Ceas Timberland - TBL-13330XS-07M

Ceas Timberland - TBL-13330XS-07M

Ceas Timberland - TBL14109JSB-02

Ceas Timberland - TBL14109JSB -02

Ceas Timberland - TBL.14566JSBN-12

Ceas Timberland - TBL.14566JSBN-12

Ceas Timberland - TBL-14478JSU-07P

Ceas Timberland - TBL-14478JSU-07P

Ceas Timberland - TBL.13332JS-02

Ceas Timberland - TBL.13332JS-02

Ceas Timberland - TBL-15361JSB-02

Ceas Timberland - TBL-15361JSB-02

Ceas Timberland- TBL.14477JSB-02

Ceas Timberland- TBL.14477JSB-02

Ceas Timberland - TBL14400JSB-02

Ceas Timberland - TBL14400JSB-02

Ceas Timberland - TBL.14518JS-02

Ceas Timberland - TBL.14518JS-02

Istoria unui brand de succes

In anul 1918 in Boston, Massachusetts, ia fiinta compania Timberland, al carui fondator este Timberland Nathan Swartz. La inceput compania era axata pe confectionarea si vanzarea de incaltaminte cu o calitate net superioara, care cu timpul s-a extins si in confectionare diverselor articole vestimentare necesare pentru petrecerea timpului liber.

Anul 1973 este un an de temelie pentru brandul Timberland deoarece este anul in care compania aduce in fata publicului primele ghete rezistente la apa. Acest a fost crucial in existenta companiei Timberland pentru ca datrita acelor ghete intreaga firma s-a bucurat de o explozie de atentie si recunoastere, devenind o companie de incredere, caracterizata prin produse de calitate la cele mai inalte standarde.

Cu timpul gama s-a extins si a devenit recunoscuta pe plan international. In anul 1990 apare si primele ceasuri Timberland.

Filosofia din spatele unui ceas Timberland barbati

Istoria de peste 40 de ani ce a consacrat firma Timberland o carcaterizeaza prin tehnologie si calitate inalta a produselor, dar atunci cand vorbim de ceasurile Timberland pentru barbati maiestria cu care fiecare ceas este materializat si stilul autentic inconfundabil, le propulseaza in unele dintre cele mai dorite ceasuri din lume. Pasiunea cu care fiecare ceas este confectionat, atentia sporita pana si la cele mai mici detalii si devotamentul , fac din ceasurile Timberland adevarate bijuterii nepretuite.

Filosofia acestor ceasuri este in concordanta cu cea a intregii compani, si anume ca toata lumea sa se poata bucura de natura si de timpul liber intr-un mod cat mai confortabil si sigur.

Calitate si durabilitate prin carcateristici ireprosabile

Un ceas Timberland barbati este un ceas care mereu tine pasul cu ultimele noutati in materie de moda concretizat prin design unic si revolutionar. Sunt ceasurile care devin partenerii ideali atunci cand vine vorba de activitatile desfasurate in aer liber datorita fiabilitatii si rezistentei care le consacreaza in aceasta piata.

Supradimensionate si functionale, ceasurile Timberland prezinta o rezistenta la apa de pana la 20 ATM  ceea ce le ofera un plus in fata oricarui iubitor de ceasuri. Ceasurile Timberland sfideaza timpul, astfel ca mecanisul quartz prezent la fiecare ceas poate sa fie sub marca ISA, Myota si TMI, marci cu notorietate, indragite pe piata datorita confectionarii mecanismelor quartz cu o durata de peste 10 ani.

Pentru a imbratisa cat mai bine stiluri diverse, bratarile vin confectionate din materiale precum piele, silicon, cauciuc, poliuretan, plastic sau otel inoxidabil. Geamul din cristal mineral ii asigura rezistenta la diverse socuri pe care un ceas le-ar putea avea. Functiile precum ora duala, alarma, tahimetru, cronograf, temporizator sunt cele care le fac ceasuri fiabile si functionale, impingand brandul in cele mai inalte topuri.

 

1 Comentariu
  1. Raspunde
    vio 26 septembrie 2018 la 17:38

    Sunt ceasuri bune, dar nu pot sa spun ca exceleaza in functii, dar au design chiar frumos si interesant. Curelele din biele sunt de buna calitate si sunt foarte rezistente. Cred ca este un ceas ce reprezinta un cadou frumos pentru o persoana draga.

Lasa un raspuns