Blog

Ceas Tommy Hilfiger barbati

Tommy Hilfiger este unul dintre cele mai importante branduri de design din lume si este recunoscut la nivel international pentru esenta stilului american preppy-cool cu design premium. Este vorba mai exact despre acel stil clasic american intr-o editie moderna.

Un ceas barbati Tommy Hilfiger este o piesa de rezistenta pentru o tinuta barbateasca. Stilul unic, designul elegant si unicitatea modelelor sunt cateva din punctele tari ale brandului Tommy Hifiger. In plus este alegerea perfecta, indiferent daca iti doresti un ceas barbatesc elegant si clasic sau un ceas modern si sport.

Top 10 ceasuri barbati Tommy Hilfiger

Ceas barbati Tommy Hilfiger 1791514

Ceas barbati Tommy Hilfiger - 1791514

Ceas barbati Tommy Hilfiger 1791270

Ceas barbati Tommy Hilfiger - 1791270

Ceas barbati Tommy Hilfiger 1791254

Ceas barbati Tommy Hilfiger - 1791254

Ceas barbati Tommy Hilfiger 1791373

Ceas barbati Tommy Hilfiger - 1791373

Ceas barbati Tommy Hilfiger 1791261

Ceas barbati Tommy Hilfiger - 1791261

Ceas Tommy Hilfiger - 1791337

Ceas barbati Tommy Hilfiger - 1791337

Ceas barbati Tommy Hilfiger 1791308

Ceas barbati Tommy Hilfiger - 1791308

Ceas barbati Tommy Hilfiger 1791422

Ceas barbati Tommy Hilfiger - 1791422

Ceas barbati Tommy Hilfiger 1791185

Ceas barbati Tommy Hilfiger - 1791185

Tommy Hilfiger – un brand cu istorie

Fondata in 1985, Tommy Hilfiger ofera clientilor din intreaga lume un design premium, calitate si valoare sub marcile Tommy Hilfiger si Tommy Jeans, cu o gama larga de colectii pentru barbati, femei si copii, incaltaminte, ceasuri dama si barbatesti. Fondatorul Tommy Hilfiger ramane designerul principal al companiei si ofera conducere si directie pentru procesul de proiectare.

Marca Tommy Hilfiger isi are radacinile cand fondatorul a deschis primul sau lant mic de magazine de imbracaminte, din perioada liceului. Misiunea sa din prima zi a fost sa aduca stiluri unice ale orasului New York la un public mai larg, incepand cu prietenii si mai apoi extinderea pentru a deveni un brand clasic american recunoscut pe plan international.
Recunoscandu-si copilaria timpurie si anii de formare, el exploreaza obstacolele, triumfurile si determinarea absoluta care l-au determinat sa isi indeplineasca visul si sa construiasca o marca globala.

Ceas barbati Tommy Hilfiger – stil si rafinament

De la lansarea propriei colectii de ceasuri din anul 2001, Tommy Hilfiger a devenit renumit la nivel mondial ca pionier al stilului american clasic. Inspirat de cultura pop iconica si de patrimoniul americanilor, designerul si brandul sau sunt conduse de o viziune tot mai optimista de a rupe conventiile si de a celebra individualitatea.

Astazi, sub indrumarea, viziunea si conducerea Hilfiger ca designer principal, Tommy Hilfiger este una dintre cele mai recunoscute branduri de stil de viata din lume care impartaseste spiritul sau tineresc cu consumatorii din intreaga lume. Inca de la fondarea brandului ofera clientilor stil, calitate si valoare premium.
Un ceas barbati Tommy Hilfiger dispune de mecanism pe Quartz si a fost dezvoltat cu o atentie meticuloasa asupra calitatii, functiei si detaliilor.
Toate ceasurile sunt rezistente la soc si rezistente la apa la cel putin 30m, astfel incat sa nu fie afectate de ploaie sau folosirea robinetului. Unele modele de ceasuri barbati Tommy Hilfiger sunt rezistente la o adancime mai mare.

Pentru purtarea de zi cu zi alegeti un ceas barbati Tommy Hilfiger. Ceasurile lor pentru barbati sunt admirate pentru combinatia de design clasic cu functii inovatoare.
Ceasurile din piele expun sofisticare, in timp ce gama de ceasuri sport sunt gata pentru orice.
Indiferent de ce cautati, ceasurile Tommy Hilfiger sunt cele mai inteligente ceasuri si sunt potrivite atat pentru iubitorii de stil elegant, cat si pentru cei iubitori de sport.

Logo-ul distinctiv rosu,alb si albastru cu care ne-a obisnuit designerul se regaseste si in ceasurile lui de colectie, simbolizand eleganta si calitatea superioara a produselor sale.
Indiferent daca este piele clasica sau otel inoxidabil elegant, descoperiti stiluri de durata pe care sa le purtati o viata. Sunt ceasuri inteligente, cu un aspect placut care nu se demodeaza niciodata.

2 Comentarii
  1. Raspunde
    Ioana 28 august 2018 la 12:41

    Iubesc aceste ceasuri! Sunt foarte elegante si au o distinctie aparte. Calitatea lor este una exceptionala, iar designul este masculin si foarte impunator. UN ceas Tommy Hilfiger barbati face diferenta dintre o tinuta plictisitoare si una rafinata. Sunt ceasuri moderne cu multe note clasice, care le ofera barbatilor un stil aparte. Ceasurile cu mecansim quartz sunt foarte rezistente si cred ca sunt mult mai usor de purtat deoarece nu iti mai faci griji ca trebuie sa misti mereu mana, desi cele mai bine vazute ceasuri sunt cele cu mecansim mecanic.

  2. Raspunde
    alin 7 septembrie 2018 la 9:22

    Imi plac foarte mult ceasurile marca Tommy Hilfiger pentru ca sunt elegante si rafinate. Te uiti la un ceas Tommy Hilfiger si ai impresia ca este un ceas de peste 2000 de euro datorita atentiei la foecare detaliu si modul in care toate sunt puse frumos si armonios. Snnt masculine si impunatoare, te simti important atunci cand le porti.

Lasa un raspuns