Blog

Ceas TW Steel

TW Steel recunoaste ca ceasurile lor fac mai mult decat sa va ajute in oferirea orei excat. Ele sunt o declaratie a propiei persone a purtatorului. Multe modele din cadrul diferitelor colectii produse de TW Steel ofera modele mari si indraznete care va ajuta sa reflectati increderea pe care o aveti in propria persoana. Ca producator de ceasuri, ele sunt inovatoare, mereu in miscare si ofera sofisticare fara un pret abrupt.

Multe modele ofera un cronograf in mai multe dimensiuni, astfel incat sa puteti alege ce este potrivit pentru dvs. De aici, fiecare ocazie de revizuire a ceasurilor TW Steel va permite sa vedeti daca un anumit model este potrivit pentru nevoile dvs.

Top 5 modele ale unui ceas TW Steel barbati

Ceas TW Steel barbati - CB6

Ceas TW Steel barbati - CB6

Ceas TW Steel barbati - Y118 itjy118

Ceas TW Steel barbati - Y118 itjy118

Ceas TW Steel barbati - MB11

Ceas TW Steel barbati - MB11

Ceas TW Steel barbati - TW303

Ceas TW Steel barbati - TW303

Top 5 modele ale unui ceas TW Steel dama

Ceas TW Steel dama - TW308

Ceas TW Steel dama - TW308

Ceas TW Steel dama - Y7 itjy7

Ceas TW Steel dama - Y7 itjy7

Ceas TW Steel dama - TW303

Ceas TW Steel dama - TW303

Ceas TW Steel dama - CE4015

Ceas TW Steel dama - CE4015

Ceas TW Steel dama - Y5

Ceas TW Steel dama - Y5

Care este povestea din spatele unui ceas TW Steel?

TW Steel este un brand relativ nou in industria noastra. Fondat in 2005 in Olanda de un duo tata si fiu, Jordy si Ton Cobelens au colaborat cu Bernard Antoine Benson pentru a forma o companie care sa faca o declaratie agresiva in cadrul industriei ceasurilor.

Desi compania in sine este relativ noua, familia Cobelens a fost implicata in industria ceasului cel putin din 1980. Ton Cobelens a lucrat ca distribuitor pentru Raymond Weil si Maurice Lacroix, proiectand, de asemenea, ceasuri private pentru Martinair si KLM. De asemenea, au creat campanii de marketing pentru grupul Swatch inainte de a-si vinde compania pentru ca mai apoi sa infiinteze propriul brand TW Steel.

Ceasurile lor sunt acum disponibile in peste 50 de tari, cu peste 3.000 de magazine care poarta marca.

Cat de rentabil este un ceas TW Steeel?

In unele privinte, brandul TW Steel ar putea avea un impact important asupra industriei noastre in anii urmatori. Proiectele lor sunt indraznete si inovatoare. Ceasurile lor sunt corecte. Dispunand de otel inoxidabil de cea mai buna calitate, exista si o anumita rigiditate si o bataie de buzunare care vine atunci cand curatati unul dintre ceasurile lor.

In multe privinte, odata ce treceti de designul general al ceasului in sine, TW Steel ofera multe din aceleasi lucruri pe care le ofera industria ca intreg.

Din perspectiva miscarii cuartului, aceste ceasuri se afla la capatul scarii de pret. Un ceas cu cuart cu pret redus este la fel de exact ca un ceas de otel TW. Ce platiti este constructia de otel adaugata si designul mare, indraznet care este menit sa inspire incredere.

Din acest motiv, veti gasi ca recenziile despre ceasurile TW Steel sunt amestecate. Cei care definesc calitatea pe baza miscarilor de ceas tind sa revada acest producator in mod negativ. Cei care definesc calitatea pe baza de estetica si functionalitate tind sa revizuiasca acest producator in mod general pozitiv.

Cum este fabricat un ceas TW Steel?

Ceasurile din otel TW dispun de miscari automate elvetiene si miscari japoneze cu cuart de la Citizen Miyota. Fiecare design are, de asemenea, o utilizare intensa a otelului inoxidabil, conferindu-i acestei marci declaratia de viziune a „Ceasului in otel”. Ceasurile sunt realizate din otel de calitate superioara si pot include invelis PVD de tip A, placare cu aur galben sau cu aur roz. Ceasurile din otel TW STeel au, de asemenea, un cristal mineral in toate modelele lor.

Garantia unui ceas TW Steel

Intreaga colectie de ceasuri TW Steel este sustinuta de o garantie de 2 ani a producatorului. Exista termeni si conditii care se aplica fiecarui ceas, iar cerintele specifice vor fi incluse in documentatia produsului. La primirea acestei documentatii, daca aveti intrebari sau aveti nevoie de o cerere de garantie dintr-un motiv oarecare, puteti sa-l contactati direct pe TW Steel, trimitandu-i un e-mail la support@twsteel.com.

Exista unele circumstante specifice care vor anula garantia producatorului pentru toate ceasurile produse de TW Steel. Aceasta include orice expunere la apa sau lichid si deteriorarea cauzata de utilizarea incorecta a ceasului. TW Steel nu ofera nicio garantie pentru niciuna dintre curelele folosite in ceasurile lor.

Toate reparatiile trebuie manipulate de importatorul oficial TW Steel care se afla in zona sau regiunea locala a clientului.

Este ceasul TW Steel potrivit pentru tine?

TW Steel si-a construit o reputatie uluitoare intr-o perioada scurta. Dispunand de otel inoxidabil de inalta calitate in toate modelele, puteti sa combinati ceasul cu o curea din piele, o curea NATO sau alta optiune pentru a crea  un ceas unicat. Nu va trebui sa platiti nici un pret extravagant pentru acest lux.

Fiecare revizuire a ceasurilor de la TW Steel va va face sa stiti cat de bine functioneaza ceasul, astfel incat sa puteti alege optiunea de dimensionare care functioneaza cel mai bine pentru nevoile dvs. Nu multi producatori ofera aceasta flexibilitate. Daca va placeti aspectul nemaivazut si durabilitatea otelului inoxidabil, atunci acesta este brandul pe care veti dori sa il luati in considerare astazi.

Ne dorim sa iti citim parerea

Lasa un raspuns