Blog

Ceas Weide

Fondatorul WEIDE este un om mai tanar, numit Jack Tang, care in anul 2007 a hotarat sa dea nastere ceasurilor WEIDE dedicate tinerilor iubitori de sport si moda.

Top 10 modele ale unui ceas WEIDE barbati

Ceas Weide - WH3401B-7C

Ceas Weide - WH3401B-7C

Ceas Weide - WH1104-7C

Ceas Weide - WH1104-7C

Ceas Weide - WH3401B-4C

Ceas Weide - WH3401B-4C

Ceas Weide - WD004B-2C

Ceas Weide - WD004B-2C

Ceas Weide - WH-1105-3

Ceas Weide - WH-1105-3

Ceas Weide - WH-2310-4

Ceas Weide - WH-2310-4

Ceas Weide - WH-3410-1

Ceas Weide - WH-3410-1

Ceas Weide - WH-1105-2

Ceas Weide - WH-1105-2

Ceas Weide - WH-3410-2

Ceas Weide - WH-3410-2

WEIDE Watch este o companie internationala ce poarta numele de Sport Watch, inregistrata deja in Germania, Italia, Marea Britanie, Statele Unite, Coreea, Turcia, HongKong, Thailanda etc. In ultimii 10 ani, marca WEIDE s-a extins deja in mai mult de 80 de tari, in Asia, America de Sud, Africa, Europa de Vest si de Est.Pana acum, WEIDE a fost dezvoltat de mii de distribuitori.
Chiar si inainte de 2012, WEIDE a inceput sa se concentreze asupra modelelor de marca in detaliu, cum ar fi: Pachetul, Materialele, Culorile etc., astfel au putut crea cu usurinta ceas WEIDE Sport pentru barbati cu un aspect de marca si a inregistrat multe brevete de design unice.

In 2012 si 2013, ceasul WEIDE a fost desemnat campion de vanzari pentru categoria sa de ceasuri si a obtinut certificarea celui mai popular si favorit ceas dedicat barbatilor pentru ceasuri sportive de pe Aliexpress.

In 2015 si 2016, compania WEIDE de ceasuri a participat la HongKong Watch si Clock Fair – Salonul de TE, care ajuta foarte mult in procesul de promovarea a marcii.

In cele din urma, WEIDE urmareste sa „lasam timpul sa fie mai bine” si sa continue sa ofere un design perfect si ceas de calitate pentru piata internationala.

Povestea unui ceas WEIDE

WEIDE este unul dintre celebrele brand-uri de ceasuri dedicate oamenilor cu venituri medii. Baza de productie a companiei este situata in districtul Baiyun, orasul Guangzhou, provincia Guangdong.
Compania are multi ani de experienta de productie si gestionare a produselor comercializate, iar recent s-a dedicat unui proiect de cercetare, in principal pe partea de inovatie, de productie si vanzari.
Compania detine un grup de designeri si o echipa eficienta de operare, de design de produs nou, de management productiei, planificare marketing, imaginea magazinului, managementul terminalului etc. pentru a oferi o forta de ansamblu perfecta! Astfel, compania WEIDE detine toate armele pentru a face fata provocarilor ivite pe piata atat in materie de calitate cat si de design.

Designul unic, tehnologia de productie excelenta si materialul de inalta calitate fac produsele WEIDE sa castige loialitatea persoanei cu gust de viata.

Weide a castigat inspiratia de proiectare a logo-ului de la ideea targului elvetian de ceasuri. Expozitia elvetiana de ceasuri care se tine in fiecare an in Elvetia aduna maestrii de design de top din lumea intreaga care sunt mereu in fruntea tendintelor internationale de moda si aceasta a fost o inspiratie pentru a crea brandul WEIDE.

Ambitios, neinhibat si vis, pasiune, stil, cu imagine de om la moda, toate sunt prezentate intr-un ceas WEIDE, menit sa creeze brandul de moda perfect!

Logo WEIDE

Logo-ul WEIDE are o semnificatie extraordinara: culoarea verde simbolizeaza vitalitatea, natura, pacea; Scutul simbolizeaza perseverenta puternica. WEIDE este format din trei parti. „WE” pentru „noi”, „I” este o inima rosie, in numele entuziasmului, dorintei si iubirii, „DE”, in numele cuvintelor modificate. Logo-ul WEIDE inseamna: Un grup de tineri entuziasti care iubesc sportul si moda cu expresia lor unica, pentru a cauta libertatea si respectul pentru individualitate, conducand moda si incercand intotdeauna idei noi.

Caracteristicile unui ceas WEIDE

Ceasurile WEIDE au demonstrat ca raportul calitate- pret este inegal deoarece calitatea este net superioara pretului.
Carcasa unui ceas WEIDE este confectionata din otel inoxidabil , oferind o longevitate crescuta si rezistenta impotriva socurilor. Geamul este confectionat din cristal mineral care prezinta o durabilitate impotriva zgarieturilor si a socurilor.

Modelele unui ceas WEIDE sunt diversificate si depind foarte mult de colectia din care fac parte. Colectiile sunt vaste si se adreseaza unei game largi de gusturi si preferinte, dar un lucru il au un comun: sunt modele moderne chiar daca vorbim de cele in linii clasice sau minimaliste sau de cele in linii excentrice, extravagante.

Ne dorim sa iti citim parerea

Lasa un raspuns