Blog

Ceas Wenger

Nu sunt multe povesti despre armata elvetiana, astfel ca aceasta a fost considerata neutra din 1648. In ciuda acestui fapt, o armata este infiinantata in Elvetia de catre natiune. Prezenta lor militara trebuie sa aiba un instrument de inalta calitate furnizat fiecarui soldat, iar doar doua companii, Wenger si Victorinox, au furnizat cutite armatei elvetiene din secolul al XIX-lea.

Acum, aceste doua companii s-au unit pentru a crea o colectie fantastica de ceasuri. Cutitele armatei Elvetiene se afla la capatul ascutit al vietii in fiecare zi, ajutandu-i pe multi sa rezolve problemele uzuale cu usurinta. Aceasta perspectiva este pusa in fiecare ceas oferit astazi de Wenger.

Top 5 modele ale unui ceas Wenger barbatesc

Ceas Wenger barbatesc - 01.1441.119

Ceas Wenger barbatesc - 01.1441.119

Ceas Wenger barbatesc - dis01.1141.111

Ceas Wenger barbatesc - dis01.1141.111

Ceas Wenger barbatesc - dis01.1141.112

Ceas Wenger barbatesc - dis01.1141.112

Ceas Wenger barbatesc - 01.1741.115

Ceas Wenger barbatesc - 01.1741.115

Top 5 modele ale unui ceas Wenger dama

Ceas Wenger dama - 01.1421.107

Ceas Wenger dama - 01.1421.107

Ceas Wenger dama - 01.1121.106

Ceas Wenger dama - 01.1121.106

Ceas Wenger dama - DIS01.1121.104

Ceas Wenger dama - DIS01.1121.104

Ceas Wenger dama - dis01.1121.105

Ceas Wenger dama - dis01.1121.105

Ceas Wenger dama - DIS01.1121.107

Ceas Wenger dama - DIS01.1121.107

Povestea din spatele unui ceas Wenger

Theo Wenger este fondatorul companiei care produce aceste ceasuri din 1893 in Courteltelle, regiune in Jura, Elvetia. Compania a fost infiintata initial ca o fabrica de cutite, iar mai multe produse iconice, inclusiv cutitul elvetian, au fost dezvoltate de catre aceasta companie. Are mai mult de 120 de ani de istorie, sustinand calitatea produselor sale. Compania s-a axat pe fabricarea de ceasuri din 1997.

Intre anii 1997-2004, ceasurile Wenger nu aveau o identitate in aceasta industrie. Wenger a fabricat ceasuri de inalta calitate care functionau dupa filosofia organizatiei, dar cu toate acestea majoritatea celor care au vazut un ceas Wenger spuneau: „Nu este acea companie care fabrica cutitele elvetiene?”. Aceasta lipsa de identitatea a fost inlaturata dupa ce Wenger a preluat Victorinox in 2005, iar ceasurile Wenger au primit acel upgrade de care aveau nevoie.

Cat de bune sunt ceasurile Wenger?

Ceasul Wenger este in general considerat a fi un ceas de inalta calitate, care este inca accesibil pentru majoritatea oamenilor. Fiecare ceas ofera trei caracteristici specifice de calitate, care nu se gasesc intotdeauna in alte marci de ceasuri la preturi accesibile astazi.

  • Durabilitatea mecanismului – Despre ceasurile Wenger se zvoneste ca ar folosi cristale de cuart chinezesti pentru miscarea lor, dar in realitate folosesc rubine sintetice. Acest lucru impiedica ca „ceasuri armatei elvetiene” sa aiba o uzura prematura in cadrul mecanismului.
  • Precizia timpului – Wenger isi produce propriile sale miscari de proprietate, devenind un ceas elvetian de circulatie autentic. Majoritatea opiniilor publice observa ca majoritatea ceasurilor raman cu cateva secunde in urma de la momentul efectiv in decursul anilor de utilizare.
  • Rezistenta ridicata la zgarieturi – Ceasurile fabricate de Wenger sunt acoperite si intarite pentru a dubla standardele din industrie in majoritatea colectiilor. Cristalele minerale sau safirul sunt incalzite, astfel incat cele mai multe activitati uzuale nu vor zgaria ceasul deloc.

Pentru a testat durabilitatea unui ceas Wenger, au fost folosite peste 130 de teste diferite pentru a verifica calitatea ceasului cu marca Victorinox combinata.

Cum sunt fabricate ceasurile Wenger?

Ceasurile Wenger sunt printre putinele ceasuri care sunt inca realizate in Elvetia, cu facilitati situate in Biel. Sediul central al lui Wenger se afla inca in Delemont. Scopul fiecarui ceas este de a pastra si de a mentine ideile si conceptele din spatele cutitelor armatei elvetiene, permitand ceasurilor sa aiba o focalizare flexibila si functionala in aer liber.

Pentru a fi eligibil pentru eticheta „Swiss made”, un ceas trebuie sa aiba minimum 50% componente elvetiene si apoi sa fie asamblat in Elvetia. Pentru a mentine preturile joase, Wenger face anumite parti in China si in alte locatii din regiunea APAC, in timp ce pastreaza calitatea brandului prin mentinerea majoritatii componentelor din surse locale. Astfel, preturile acestei marci elvetiene pot fi mai mici decat alte marci. Ceasurile Wenger au miscari ETA, Ronda sau elvetiene si sunt create pentru fiecare ceas in diferite colectii.

Ce garantie practica ceasurile Wenger?

Ceasurile Wenger sunt sustinute printr- o garantie limitata de 3 ani, desi detaliile privind garantia si repararea pot fi actualizate anual. In privinta garantiei, Wenger nu isi asuma nicio raspundere privind mana de lucru si materialele.Garantia nu se refera la cristal, bratara, curea, carcasa sau baterie. Daune indirecte, consecvente sau speciale sunt, de asemenea, excluse din garantie. Daca un ceas este considerat defect, Wenger isi rezerva, de asemenea, dreptul de a inlocui ceasul defect cu un element diferit de valoare egala sau mai mare la discretia sa. Daca un ceasornic este separat, inclusiv atunci cand este nevoie sa inlocuiti bateria, atunci garantia enumerata mai sus este considerata nula.

In plus, Wenger mentioneaza, de asemenea, ca repara doar ceasurile autorizate in literatura de garantie. Ceasul trebuie sa aiba cuvintele Wenger, designul SAK, Militar elvetian, SAK autentic sau Genuine pe cadran sau pe spatele ceasului. Daca nu prezinta aceste inscriptii atunci garantia nu va fi onorata.

Este un ceas Wenger potrivit pentru tine?

Daca ati iubit intotdeauna fiabilitatea unui cutit elvetian, atunci va veti bucura de durabilitatea care a fost integrata intr-un ceas Wenger. Aceste ceasuri va ofera functiile pe care le doriti, confortul de care aveti nevoie si ele arata minunat pe incheietura mainii. Fiecare colectie ofera ceva unic si fiecare merita sa fie luata in considerare. Daca doriti un ceas elvetian care ofera ceasuri la un pret rezonabil, Wenger este una dintre singurele marci pe care puteti conta in industria de ceasuri astazi.

Ne dorim sa iti citim parerea

Lasa un raspuns