Blog

Ceas WeWood

Daca sunteti in cautarea unui ceas unic, colectiile de ceasuri WeWood din lemn se califica cu siguranta. Aceste ceasuri au un exterior care este 100% facut din lemn, dar totusi va ofera detaliile de precizie, uzura confortabila si miscarile high-end pe care le-ati astepta de la un brand de ceas de lux. Fiecare ceas este unic in prezentarea sa de la acest producator, deoarece bobul de lemn si tonurile subtile ofera eleganta artizanala – ceva ce alte ceasuri nu pot oferi.

Si daca esti ingrijorat de mediu, WeWood te-a acoperit si acolo. In fiecare revizuire a ceasului WeWood, veti gasi eforturi de sustenabilitate in spatele crearii oricarui ceas. Cand achizitionati un ceas de la acest brand, WeWood planteaza si un nou copac. Acest lucru va ajuta sa eliminati daunele provocate mediului inconjurator si veti obtine un ceas nou pe care il puteti purta in fiecare zi.

Top 5 modele ale unui ceas WeWood barbati

Ceas WeWood - ww5420

Ceas WeWood - ww5420

Ceas WeWood - ww5425

Ceas WeWood - ww5425

Ceas WeWood - ww5423

Ceas WeWood - ww5423

Ceas WeWood - ww5402

Ceas WeWood - ww5402

Top 5 modele ale unui ceas WeeWood dama

Ceas WeWood - ww5418

Ceas WeWood - ww5418

Ceas WeWood - ww5405

Ceas WeWood - ww5405

Ceas WeWood - ww5412

Ceas WeWood - ww5412

Ceas WeWood - ww5432

Ceas WeWood - ww5432

Ceas WeWood - ww5406

Ceas WeWood - ww5406

Povestea din spatele unui ceas lemn WeWood

Ceasurile WeWood au aparut in Florenta, Italia. Primul ceas de lemn proiectat sub acest brand a fost creat in 2009, cu prima deschidere a sucursalelor din Los Angeles in 2010. De la inceput, WeWood a plantat copaci pentru fiecare ceas vandut. De asemenea, a colaborat cu organizatii nonprofit de plantare a copacilor, cum ar fi Trees For The Future and American Forests, pentru a-si spori eforturile.

Desi compania nu isi listeaza fondatorii pe site-ul lor, o revizuire a inregistrarii marcii comerciale arata ca marca a fost dezvoltata de Alessandro Rosano, Daniele Guidi si Emma Bogren. Compania initiala a fost numita FratelliDiversi.

Scopul lor general este de a putea planta 1 milion de copaci. In 2010, WeWood a reusit sa planteze 7.000 de copaci cu eforturile lor de sustenabilitate. Din 2011, WeWood a plantat peste 420.000 de copaci si intentioneaza sa-si atinga obiectivul global pana in 2020.

Acest producator de ceasuri doreste sa va tina la fel de fericiti si sanatosi ca padurile la care lucreaza pentru a le pastra intregi si pentru a le mari. Cand purtati un ceas WeWood, va reamintim ca ajutati in acest proces.

Cum este un ceas WeWood?

Ceasurile WeWood au reputatia de a fi ceasuri de inalta calitate. In mai multe discutii pe forumuri, au existat consumatori care au sesizat o problema sau doua cu aceste ceasuri, dar WeWood a fost foarte proactiv in ceea ce priveste rezolvarea problemei cu ceasul si retrimiterea acestuia perfect functional catre consumator intr-o perioada scurta. Clientii au lasat recenzii online spunand ca le place ceasul WeWood si, desi unul dintre cadre au incetat sa mai functioneze, suportul fata de clienti a fost fantastic si fara probleme in rezolvarea problemei.

Cum este fabricat un ceas din lemn WeWood?

Ceasurile WeWood au miscari Miyota in fiecare ceas. Tehnologia pentru aceste miscari este importata din Japonia. Componentele de ceasuri sunt apoi fabricate in Indonezia si China. Apoi, toate componentele fiecarei ceasuri sunt asamblate manual in companie. Pentru ceasurile WeWood care sunt asamblate in California, este important de mentionat ca statul ofera multe reglementari stricte care guverneaza utilizarea produselor din lemn, inclusiv Proposition 65, iar WeWood indeplineste sau depaseste aceste reglementari in orice moment.

Fiecare componenta a ceasului este fabricata din lemn, cu exceptia bolturilor, clapetei, bateriei, sticlei si miscarii. Diferite specii de copaci sunt folosite pentru a crea diferite culori pentru ceasuri – nu se folosesc coloranti pentru a modifica culoarea lemnului. Fiecare ceas de lemn este, de asemenea, hipoalergenic si nu este tratat cu substante chimice, ceea ce inseamna ca aceste ceasuri nu sunt rezistente la apa.

Este un ceas WeWood potrivit pentru mine?

Un ceas lemn WeeWood este alegerea ideala pentru iubitorii de natura. Sunt ceasuri rezistente si garantia oferita de companie ajuta la mentinerea unei durate de viata indelungate. Designul lor inovator va va scoate in evidenta si va va oferi o tinuta noua si inedita.

Ne dorim sa iti citim parerea

Lasa un raspuns