Blog

Ceasuri Atlantic barbatesti

Modelele de ceasuri Atlanic barbatesti sunt modele care emana libertate, putere, sunt modele vibrante care au reusit sa strapunga barierele impuse de timp prin adevarate orologii care se diferentiaza prin calitate, durabilitate si rezistenta.

1888, cifrul care ne duce la infiintarea colosului Atlantic in Elevetia care a reusit sa se pozitioneze ca un brand de lux in marile magzine ale lumii. EKB, numele vechi al brandului Atlantic, a luat fiinta cu ajutorul lui Eduard Kummer care scotea pe piata pise ale vechilor ceasuri de bunuzar pentru companii precum Certina sau Longine. Eduard Kummer este un nume cu rasunet in lumea, care de la invatacel a devenit maestru in arta ceasurilor, aducand creatiile lui in ochii lumii intregi.

Top 10 ceasuri Atlantic barbatesti

Ceas Atlantic - 80477.41.61

Ceas Atlantic - 80477.41.61

Ceas Atlantic - 1888 52755.41.95S

Ceas Atlantic - 1888 52755.41.95S

Ceas Atlantic - 52951.41.61R

Ceas Atlantic - 52951.41.61R

Ceas Atlantic - 55375.47.55S

Ceas Atlantic - 55375.47.55S

Ceas Atlantic - 64451.44.81

Ceas Atlantic - 64451.44.81

Ceas Atlantic - 83465.47.61

Ceas Atlantic - 83465.47.61

Ceas Atlantic - 66355.43.41R

Ceas Atlantic - 66355.43.41R

Ceas Atlantic - 60342.45.11

Ceas Atlantic - 60342.45.11

Ceas Atlantic - 71360.43.81R

Ceas Atlantic - 71360.43.81R

Ceasuri Atlantic barbatesti adevarate embleme pentru inovatie, calitate si durabilitate

1923 este un an cu rezonanta pentru intreaga lume iubitoare de ceasuri deoarece este anul in care compania Atlantic a adus in fata lumnii primul ceas cronograf rezistent la apa. Acest ceas a fost indragit imediat de catre toti iubitorii de ceasuri nu mai pentru aceasta functie cat si pentru designul unic.

Anii ‘50 sunt anii care marcheaza o noua fila in bibliografia companiei Atlantic deoarece acestia au adus adus pe piata functia de schimbare a datei printr-un mecansim automat. Pana in acel moment data era schimbata manual de catre fiecare purtator, dar din grija pentru clienti compania Atlanic a adus pe piata aceasta functie a ceasurilor care a devenit punct de inspiratie si pentru alte branduri.

Durabilitate, rezistenta, tehnologie inalta sunt atribute ale companiei Atlantic care a reusit sa faca adevarate orologii care sa ofere ora exact indiferent de mediul in care sunt folosite. Atlantic a reusit sa surprinda lumea prin confectionarea celui mai rezistent ceas din titan numit Nautilus. Nautilus au fost ceasurile rezistente pana la o adancimea a apei de 100 m avand un design foarte masculin si elegant.

Daca vorbim de gradul de durabilitate si rezistenta putem, de asemenea, sa aduce in prim-plan si colectia de ceasuri Atlantic barbatesti Midas. Colectia Midas este colectia cu cele mai rezistente ceasuri la socuri si la zagrieturi, iar acest lucru venea la pachet cu un design frumos pus intr-o carcasa foarte rezistenta.

Colectii care cuceresc lumea

Colectia care are un succes rasunator este Atlantic Worldmaster care a zguduit din temelii piata ceasurilor uimid publicul plin eleganta si rafinamentul fiecarui ceas, ceasuri pe care compania inca le mai produce. Aceasta colectie include in cadrane mici file de istorie care reusesc inca sa aduca admiratie in ochii purtatorilor. Colectia Worldmaster 1888 aducea in atentia publicului adevarate orologii cu bratari din piele sau metalice intr-un design minimalist, dar foarte elgant, avand cadrane de dimensiune mare capabile sa arate eleganta si distinctia unui barbat. Rezistenta ceasurilor Atlantic se cunoaste tocmai prin aceasta colectie, deoarece aceste ceasuri inca se regasesc in stare perfect functionala, fiind ceasuri din gama Premium.

Colectia Atlantic Gold pentru barbati este o adevarata imbinare a luxului cu clasicul. De multe ori aurul este vazut ca un material opulent, numai ca pus frumos in ceasurile Atlantic Glod devine etalon pentru eleganta. Atunci cand privin ceasurile Atlantic Gold putem sa vedem file din istorie, cadranele galbene suflate cu aur par scoase din cele mai frumoase pagini din istorie, confectionate in linii simple, minimaliste, dar foarte delicate si masculine in acelasi timp prin bratarile din piele.

Colectia Atlantic Speedway Royal este precum o masina a timpului aducand in atentia iubitorilor istoria anilor ‘50 care se diferentia prin siplitate, eleganta si multa masculinitate. Colectia de ceasuri Atlantic Speedway Royal prezinta carcase de 42 mm avand 6 linii de ceas cu bratari din piele de vitel, sau piele din Milano.
Colectia de ceasuri Atlantic Elegance dovedeste ca eleganta se naste in acelasi timp cu simplitatea, In linii minimaliste, ceasurile Atlantic Elegance barbatesti sunt dovada clara a elegantei masculine definita prin rafinament si stil minimalist.

Coletiile sunt concepute astfel incat sa poata acoperii cat mai bine orice stil si orice nevoie astfel colectiile sunt fie sport, clasice, elegante, de lux, casual, office etc. pentru ca orice iubitor de cornografuri sa isi poata accentua cat mai bine tinuta si personalitatea intr-un mod stilat si elegant.

Ceasuri Atlantic barbatesti timp nelimitat

Modelele de ceasuri Atlantic barbatesti sunt cele care acopera gustul fiecarui barbat, garantandu-i calitate si duranilitate. Astfel ca, pentru a acorpeii cat mai bine orice gust, casa Atlantic a adus in atentia barbatilor mecanisme quartz de tip Ronda, mecansie automatice si mecanice de tip ETA sau Stelitta. Iar pentru a fi cat mai aproape de toti iubitorii de ceasuri Atlantic au adus preturi accesibile pentru acestia la o calitate ireprosabila.

1 Comentariu
  1. Raspunde
    stefan 23 august 2018 la 17:57

    Sunt ceasuri care pastreaza o linie clasica cu acente si detalii moderne. Sunt ceasuri pentru orice gust si orice stil. Cel mai mult imi plac cele care au bratari din piele pentru ca au acel miros specific animalic. Ce e drept cele cu bratari metalice au un stil mai impunator si par mai masculine.

Lasa un raspuns