Blog

Ceasuri Bulova

Un ceas Bulova reda expresia tinutelor elegante, investind rafinament si precizie in stilul masculin si feminin, deopotriva. Ceasurile Bulova urmeaza o traiectorie stilistica inedita, atingand luxul si somptuozitatea printr-un design de exceptie, unic, ce aduce un plus de originalitate impatimitilor de fashion si piese costisitoare.

Valorea ceasurilor Bulova se masoara intr-o precizie taioasa, de altfel acestea fiind dedicate unei niste classy, cu alte cuvinte unui public cizelat si slefuit care se rasfata in extravaganta poftelor materiale. Dedicate deopotriva barbatilor cu stil si femeilor ahtiate dupa tinute elegante, preocupate de propria imagine si care ingheata timpul printr-un accesoriu luxos si atragator, Bulova se pozitioneaza in topul producatorilor de ceasuri luxoase si prestigioase, vanate in mod deosebit datorita mecanismelor sofisticate si aspectului minimalist pe care il imbraca, dincolo de calitatea superioara a componentelor care le constituie.

Top 10 ceasuri Bulova pentru femei si barbati

Ceas Bulova 96L116 Crystal

Ceas Bulova 96L116

Ceas Bulova 96L169 Diamond Rosedale

Ceas Bulova 96L169

Ceas Bulova 96M123 Precisionist Winter Park

Ceas Bulova 96M123

Ceas Bulova 96P124 Precisionist Brightwater

Ceas Bulova 96P124

Ceas pentru dama Bulova Self Winding Mechanicals Collection 96P119

Ceas Bulova 96P119

Ceas barbatesc Bulova 96B231

Ceas Bulova 96B231

Ceas Bulova barbatesc Accutron II 97B132

Ceas Bulova 97B132

Ceas barbatesc Bulova Accutron II 96B204

Ceas Bulova 96B204

Ceas Bulova barbatesc Precisionist 98B225

Ceas Bulova 98B225

Ceas Bulova Marine Star 98B104

Ceas Bulova 98B104

Istoria ceasurilor Bulova incepe in anul 1875, atunci cand Joseph Bulova, un imigrant din Boemia, decide sa isi materializeze pasiunea si sa cuantifice timpul alocat acesteia prin intemeierea unui atelier care satisface, astazi, pofta pentru extravaganta a unui public pretentios. Anul 1912 a reprezentat un pas important pentru compania Bulova, in sensul in care Joseph Bulova decide sa isi lanseze prima fabrica dedicata exclusiv productiei de ceasuri. Continua sa fabrice ceasuri Bulova la fabrica din Biel (Elvetia), unde incepe o productie de serie standardizata, cu totul nou, pentru segmentul de ceasornicarie, oferind experienta purtarii unui Ceas Bulova manufacturat la standarde inalte.

Joseph Bulova a cunoscut cu adevarat gustul succesului nu mai devreme de 1919, an in care ofera prima gama completa de ceasuri destinate publicului masculin, care s-a declarat satisfacut pe deplin de stilul vizual iconic al primelor ceasuri, ceea ce a determinat un val extins de popularitate peste eticheta brandului Bulova. Cu pasi repezi si increzatori, Bulova devine rapid un nume important in aria internationala, extinzandu-si operatiunile in Woodside, New York si Flushing, acolo unde Joseph Bulova se dedica studiului ceasornicariei, dezvoltand o serie de instrumente conexe acestui segment.

Intre anii 1930 – 1940, marca a dobandit o notorietate formidabila odata cu lansarea colectiei de ceasuri dreptunghiulare placate, care in ciuda aparentei reticente la curbare pe forma incheieturii, au devenit un accesoriu nelipsit din tinuta fashionistilor, furnizand confort si o precizie elvetiana. In onoarea celui lui Joseph Bulova si pentru a pastra vie pasiunea pentru lux si precizie, Arde Bulova, presedintele consiliului de administreaza infiinteaza in anul 1945 „Scoala de ceasornicarie Joseph Bulova” (The Joseph Bulova School of Watchmaking), totodata in scopul de a oferi instruiri pentru veteranii cu handicap din al Doilea Razboi Mondial, insa a fost inchisa, din motive necunoscute, in anul 1993.

Un ceas Bulova de colectie iti poate completa tinuta

Spiritul Bulova s-a perpetuat prin intermediul colectiilor proiectate in lumina actualitatii, oferind experienta unor ceasuri versatile si luxoase. Referitor la acestea, cele mai renumite colectii din portofoliul Bulova, populare in randul publicurilor sofisticate, sunt Precisionist, Diamond, Adventurer, Speciality, Mechanical, Star, Bangle, Marine si Dress, ultima cuprinzand o gama variata de ceasuri adresate in egala masura barbatilor si femeilor cu stil.

Dincolo de gamele lansate in parametrii precisi, Bulova mai produce si ceasuri de mana sub numele Harley – Davidson Accutron (Swiss made), care sunt la randul lor distribuite in seriile Kirkwood, Curacao, Stratford Masella, Ameringo, Corvara, Gemini, Exeter, Saleya si Eagle Point, in timp ce colectia entry – level Caravelle este compusa din editii ca Diamond, Crystal, Strap, Basic, Sport, Bracelet si Expasion.

In cazul ceasurilor Bulova nu se poate vorbi de pret, ci de valoarea pe care acestea o au, in sensul in care ceasurile Bulova nu se vand, ci sunt destinate publicului ahtiat dupa lux si extravaganta. Valorea ceasurilor Bulova este suficient de mare incat sa ridice pretentia unei investitii pe termen lung, pornind de la suma minima de 600 Ron si putand atinge un prag maxim de pana la 3.000 Ron, unele exemplare reusind sa depaseasca detasat aceasta valoare.

Ceasurile Bulova se adreseaza unui public fin, cunoscator al valorii inestimabile pe care un ceas o poate avea dincolo de componenta fizica de calitate superioara si celor care isi doresc sa investeasca in piese care nu vor trada valoarea peste ani. Este vorba, asadar, de un public rafinat, dispus sa aloce sume considerabile pentru a-si concretiza tinuta perfecta printr-un ceas de efect si valoros, care are capacitatea de a reflecta stilul de viata care ii caracterizeaza. Totusi, valoarea unui ceas Bulova este accesibila si pentru cei care vor sa isi satisfaca un capriciu din cand in cand, tinand cont de faptul ca aceasta poate fluctua.

2 Comentarii
  1. Raspunde
    Maia 1 august 2018 la 15:38

    Eu am un ceas Bulova 96L169 de cativa ani si vreau sa spun ca e foarte rezistent. Are mecansim de tip quarts si este tot din metal. Cureau se prezinta foarte bine, are mici zgarieturi, dar chiar nu am avut asa multa grija de el. Are geam din cristial mineral si este foarte rezistent la socuri. El imi completeaa orice tinuta si cred ca imbina excelent eleganta cu masculinitatea. Eu il iau de obicei cand sunt la munca pentru ca e un ceas impunator si imi da o alta atitudine cand il port, mai sobra, mai masculina.

  2. Raspunde
    iris 4 septembrie 2018 la 8:28

    Eu am un ceas Bulova dama care are bratara din piele. Da, sunt ceasuri rezistente, foarte frumoase ca si design, asta cred ca imi place cel mai mult ca designul lor este facut astfel incat sa iti placa mereu. Cred ca detalii clasice sunt cele care fac dintr-un ceas Bulova un ceas nemuritor. Mi se par ceasuri de efect care spun multe despre o femeie.

Lasa un raspuns