Blog

Ceasuri dama Swatch

Ceasurile dama Swatch ti se vor potrivi daca esti o persoana dinamica, cu spirit tanar si aventuros . Cu un design energic, vesel, potrivit atat barbatilor cat si femeilor, ceasurile Swatch vin la pachet cu un mecanism mecanic – automatic sau quartz elvetian de inalta calitate.

Fie ca vrei un ceas Swatch elegant, cu curea din piele sau cu bratara din otel inoxidabila, sau unul sport, rezistent la apa, gasesti ceasuri dama Swatch potrivite pentru gusturile tale. De la ceasuri de plastic colorate la ceasuri metalice elegante, pentru fiecare stil exista un ceas Swatch.

Top 10 ceasuri dama Swatch

Ceas dama Swatch LK343EA

Ceas dama Swatch Originals - LK343EA

Ceas dama Swatch LK355

Ceas dama Swatch Flowers - LK355

Ceas dama Swatch SUOP109

Ceas dama Swatch Originals - SUOP109

Ceas dama Swatch YLS184

Ceas dama Swatch Irony - YLS184

Ceas dama Swatch LK258G

Ceas dama Swatch Originals - LK258G

Ceas dama Swatch YSG148G

Ceas dama Swatch Irony - YSG148G

Ceas dama Swatch GZ307S

Ceas dama Swatch Flowers - GZ307S

Ceas dama Swatch YCS582

Ceas dama Swatch Irony - YCS582

Ceas dama Swatch YSS304G

Ceas dama Swatch Irony- YSS304G

Swatch – de la un ceas obisnuit la un ceas de moda

Brandul Swatch a fost fondat in 1983 de Nicolas Hayek. Linia de produse Swatch a fost dezvoltata ca raspuns la „criza de cuart” din anii 1970 si 1980, in care ceasurile digitale asiatice au fost in competitie cu ceasurile mecanice traditionale europene.
In acea perioada cand ceasurile erau doar niste simple accesorii, Swatch a schimbat focalizarea de la tehnologie la o noua estetica de ceas. Intrucat tehnologia cuartului devenise comuna, ei au pus accent pe design si au creat un nou fenomen “ceasul de moda”, adica cumpararea de multiple ceasuri pentru diferie tinute si ocazii.

Revolutia de ceasuri de moda nu numai ca a redefinit moda ceasului, ci si functia de ceas: a distantat ceasul de functia de baza a temporizarii, ceva care a fost de neconceput pentru revolutionarii japonezi cu cuart. Ceasul a devenit in primul rand un „accesoriu de moda” care se intampla sa citeasca timpul. Aceasta schimbare a dus la o revolutie in marketingul si branding-ul de ceasuri si la o crestere de vanzari in industria modei din lumea ceasurilor.

Swatch a vizat in special tinerii la moda. Seturile Swatch au fost o revolta de desene colorate, vesele si plangacioase. Pentru Swatch, cadranul era o paleta goala pe care designerii puteau pune orice, fara nicio regula. Swatch a permis fotografii, imprimare, pictura, desene animate pentru a umple cadranul, iar designul a furat ochii clientilor.

Ceasuri dama Swatch – stil si inovatie

Swatch este o atitudine, o abordare a vietii, o modalitate de a comunica. Designul este suficient de versatil pentru a fi purtat cu aproape orice tinuta. Exista ceasuri Swatch pentru persoane de toate varstele si pentru fiecare ocazie.

Colectia Swatch Originals cuprinde ceasuri din plastic, disponibile in diferite dimensiuni, forme si modele.

Colectia Swatch Irony contine toate ceasurile fabricate de Swatch, cu structuri frumoase si o estetica puternica. Acestea includ atat ceasuri mecanice automate cu comanda cu cuart, cat si servomotoare.

Colectia Swatch Skin este ca o versiune mai subtire a ceasului original Swatch, inaltandu-se la 3,9 mm. Creativitatea si designul multicolor caracterizeaza aceasta colectie. Toate detaliile conteaza si cu siguranta veti impresiona in fiecare minut al zilei.

Colectia Swatch Digital Touch deriva din tehnologia touchscreen folosita. Spre deosebire de alte familii Swatch, un LCD digital arata timpul. Sunt disponibile diferite modele in diferite culori ale afisajului, care includ lumina de fundal pentru citirea in intuneric.

Colectia Worldhood cuprinde ceasuri din silicon in diferite culori. Este una dintre acele colectii care iti surprinde ochiul si ii da incheieturii dvs o stralucire speciala.

Colectia “Floral watches” este cea mai delicioasa. Cu bratari din silicon in culori vii, impodobite cu amprente multicolore de fructe de padure si flori si cu o catarama transparenta din plastic transparent, obtineti un design proaspat si fructuos pentruj sezonul de vara. Sexy, feminin si enigmatic, ceasurile din aceasta colectie emana dorinta si aluzie.

Creatii colorate sau ceasuri elegante, de trend? Imbratiseaza-ti partea jucatoare cu ceasuri de dama Swatch, concepute pentru a adauga stil tinutei tale de zi cu zi. De la culori stralucitoare si indraznete la modele capricioase, fiecare design devine creativ cu ceasornicarie, rezultand o gama larga de piese irezistibil de unice. Aratati-va personalitatea cu un ceas de dama Swatch care reflecta simtul umorului si al stilului.

1 Comentariu
  1. Raspunde
    vali 28 august 2018 la 16:44

    Multe dintre modelele de ceasuri dama Swatch mi se par ca aduc un stil mai hippi pentru doamne. Cele din colectia Swath Irony sunt mai interesante si au o alta prestanta, dau un aer mai sofisticat si mai rafinat. Calitatea lor este una destul de buna, mai slaba la ceasuri cu mecansimc quartz, dar acest lucru este destul de normal pentru acest tip de mecansim

Lasa un raspuns