Blog

Ceasuri Emporio Armani barbati

Ceasuri Emporio Armani barbati, ceasuri care se definesc prin rafinament, clasa si calitate, adevarat orologii ale bunul gust si stil. Pentru rezistenta modelelor de ceasuri Emporio Armani timpul sta in loc si este comprimat in cadrane ale luxului.

Casa Armani a aparut pe piata vestimentara in 1975 si s-a diferentiat prin modul de reinterpretare al modei costumelor business traditinoale care au ajuns cu succes la inimile barbatilor, detasandu-se prin calitate superioara si rafinament. Deorece moda isi da tonul in Italia, casa Armani a luat naster in Italia, avand adevarate orologii care dau timpul exact in toata lumea.

Top 10 ceasuri Emporio Armani barbati

Ceas Emporio Armani - AR2462

Ceas Emporio Armani - AR2462

Ceas Emporio Armani - AR1865

Ceas Emporio Armani - AR1865

Ceas Emporio Armani - AR5905

Ceas Emporio Armani - AR5905

Ceas Emporio Armani - AR1808

Ceas Emporio Armani - AR1808

Ceas Emporio Armani - AR0398

Ceas Emporio Armani - AR0398

Ceas Emporio Armani - AR1737

Ceas Emporio Armani - AR1737

Ceas Emporio Armani - AR0350

Ceas Emporio Armani - AR0350

Ceas Emporio Armani - AR11119

Ceas Emporio Armani - AR11119

Ceas Emporio Armani - AR5878

Ceas Emporio Armani - AR5878

Cand spui ceasuri Armani spui calitate inalta

Modelel de ceasuri Emporio Armani barbati se diferentiaza pe piata prin calitate inalta cu care casa Armani a obisnuit publicul masculin de la infintare si pana in momentul actual. Ceasurile barbatesti Armani au mecansime quartz de tipul Ronda, Miyota si TMI care au dovedit de-a lungul anilor ca timpul nu trece asa usor peste ele, mecansime automatice de tipul ETA si Seagull care si- au dovedit durabilitate si rezistenta impotriva timpului.

Mecanismele quartz sunt mecanismele care impun schimbarea bateriei la o anumita perioada fiind un mecansim indragit de multi iubitori de ceasuri deoarece este mult mai practic, iar mecanismele quartz ale ceasurilor Armani sunt mecanisme japoneze care se pot gresai in colectiile Sport, Classic si Donna.

Mecanismemle automatice sunt mecansime care functioneaza pe baza miscarii mainii care da putere intregului sistem sa functioneze. Aceste mecanisme sunt destul de pretentioase, dar sunt cele mai preferate mecanisme ale coletionarilor de ceasuri datorita acestui sistem impresionant. Modelele automaice de ceasuri Emporio Armani sunt prezente numai la colectia Meccanico, dovedind o adevarat maiestrie in producerea lor.

Calitatea casei Armani se regaseste la ceasuri si prin rezistenta pe care ceasurile o prezinta atunci cand intra in contact cu apa, astfel ca ceasurile Emporio Armani barbatesti au o rezistenta si o durabilitate in contact cu apa de pana la 10 atm/bar, oferind abarbatilor acel sentiment de incredere si siguranta indiferent de mediul in care se afla.

Modelele de ceasuri Emporio Armani barbatesti dau tonul modei

Din grija pentru clienti, ceasurile Emporio Armani barbati si-au extins foarte mult colectiile pentru a putea acoperii cat se poate orice gust, orice, stil, dar pastreaza mereu acea nota a casei Armani.

Ceasuri Emporio Armani Classic barbati sunt ceasuri care imbina armonios stilul clasic cu cel modern, oferind barbatului din spatele ceasului un plus de rafinament si eleganta clasica intr-un timp modern. Functiile acestei colectii sunt cele de calendar si cele de sencundar mic, pastrand astfel stilul clasic, prezentand bratari din otel inoxidabil cu durabilitate si rezistenta crescuta si geam mineral care ii ofera rezistenta la scocuri si zgarieturi. Sunt ceasuri potrivite pentru barbatii eleganti, pentru care moda clasica este etalon, dar care nu pierd niciodata din vedere ultimele trenduri.

Ceasuri Empori Armani Sport barbati sunt ceasurile perfecte pentru barbatii care sunt adepti ai stilului si al confortului. Pentru iubitorii acestui stil casa Armani a scos diverse modele cu bratari din piele veritabile, cauciuc sau otel inoxidabil pentru a se plia pe fiecare personalitate, pe fiecare eveniment si tinuta. Aceste colectii prezinta ceasuri digitale si analogice de o calitate si o tehnologie ireprosabila.

Ceasuri Emporio Armani Donna barbati sunt ceasurile perfecte pentru barbatii adepti ai stilului si al modei. Sunt ceasuri ale caror design defineste ultimele trenduri ale modei. Aceasta colectie este accesoriul final al vestimentatiei ready-to-wear, avand numeroase forme si culori.

Ceasuri Emporio Meccanico barbati reprezinta singura colectie de ceasuri cu mecanisme automatice si mecanice din gama de ceasuri Armani, fiind ceasuri pozitionate in segmentul high-end. Aceste ceasuri sunt potrivite pentru barbatii stilati, si impunatori deoarce sunt ceasuri care se diferentiaza prin rafinamentul tehnologic si al stilului.

3 Comentarii
 1. Raspunde
  CristiB 16 august 2018 la 10:57

  Cand spui ceasuri Emporio Armani barbatesti spui calitate, clasa, rafinament pentru ca au marca Armani si cred ca orice sta sub brandul Armani este de calitate. Eu am un ceas Emporio Armani AR1732 de cativa ani si arata inca impecabil. Modelul meu este mai simplu, dar este modelul care se potriveste la orice ocazie si orice tinuta din punctul meu de vedere. Eu sunt adept al mecanismului quartz si pentru mine acest lucru este destul de important atunci cand imi aleg un ceas. Ce e drept am fost putin sceptic la bratara din piele pentru ca stiu ca se deterioreaza foarte usor mai ales daca porti ceasul zilnic, in cazul meu chiar inca am parte de o curea intacta, nu s-a rupt deloc pana acum si chiar il port zilnic.

 2. Raspunde
  Marius 23 august 2018 la 21:18

  Ce ceas de la Armani credeti ca s ar potrivi pentru un barbat de 50 de ani?

  • Raspunde
   InfoCeas 27 august 2018 la 16:38

   Multe modele de ceasuri Armani au acel clasic in ele care se potrivesc de exceptie pentru orice varsta. Un ceas Armani clasic este AR2462, cureaua de piele ii da acel stil vintage, iar negrul prezent pe cadran ii da un aer modern foarte elegant si rafinat, air pretul este destul de avantajos.

Lasa un raspuns