Blog

Ceasuri Jaragar

Modelele de ceasuri Jaragar fac parte din Guangzhou Ruixue Watch Company Limited (cunoscut si sub numele de Forsining Watch Company Limited). Fabrica de ceasuri este situata in Guangzhou, China. Forsining Watch Company Limited produce ceasuri ce sunt comercializate sub numeroase nume de marca, inclusiv Forsining, Winner si Jaragar.

Top 5 ceasuri Jaragar

Ceasuri Jaragar barbatesti - JAG4669

Ceasuri Jaragar barbatesti - JAG4669

Ceasuri Jaragar barbatesti - JR803-2

Ceasuri Jaragar barbatesti - JR803-2

Ceasuri Jaragar barbatesti - JR803

Ceasuri Jaragar barbatesti - JR803

Ceasuri Jaragar barbatesti - JR807

Ceasuri Jaragar barbatesti - JR807

Marca Jaragar a crescut de-a lungul anilor si are in prezent o multime de consumatori pe tot globul

Exista putine marci care raman fidele filosofiei de fabricare a ceasurilor bine construite, care reprezinta, de asemenea, un punct de pret excelent pentru valoare ca acest brand. Aceasta calitate face ca marca Jaragar sa fie cea mai buna alegere pentru iubitorii de ceasuri care nu au cu adevarat mii de dolari pentru a ii da pe ceasuri cu preturi ridicate.

Ceasurile Jaragar utilizeaza miscari mecanice la preturi moderate

Aceste miscari sunt miscari chinezesti standard, adesea denumite miscari „Tongji”. Acest tip de miscare particulara a fost dezvoltat in Republica Populara Chineza in timpul celei de-a patra serii a planului natiunii in anii 1970. Dezvoltarea miscarii a mers impreuna cu consolidarea totala a industriei de ceasuri. Aceasta a insemnat ca aproape toate fabricile de ceasuri prezente in China la acel moment erau obligate sa produca aceasta miscare masiv in locul utilizarii propriilor calibre. Miscarea de vizionare standard sau unificata a fost creata de o echipa  compusa din ingineri de la unele fabrici de ceasuri din China, inclusiv fabrica Jaragar.

Proiectul a inceput in 1969 cu productia de miscare SZ-1.

Planul pentru aceasta miscare de ceas a fost finalizat la sfarsitul anului 1971. Filozofia din spatele miscarii Tongji, folosita de ceasurile Jaragar, a fost aceea de a crea ceasuri mecanice decente, care sa fie disponibile fiecarui lucrator din China in acel moment. Scopul inginerilor care au lucrat la crearea noii miscari a fost de a ajuta la disponibilitatea ceasurilor pentru toata lumea, mentinand in acelasi timp un nivel adecvat de precizie si fiabilitate. Prin urmare, specificatiile de baza ale miscarilor utilizate in ceasurile Jaragar ca urmare a acestei decizii vitale au fost cel putin 17 bijuterii, o evacuare de 21.600 bph, o precizie in plus sau minus treizeci de secunde pe zi si un minim de baza de putere de 40 de ore rezerva. Pe masura ce aceste miscari erau folosite, marca Jaragar a inceput sa integreze aceste miscari in alte modele de ceasuri. Rezultatul a fost crearea unei varietati de ceasuri Jaragar care aveau calitati si caracteristici diferite.

La inceput, calitatea miscarilor Tongji folosite in ceasurile Jaragar a fost ridicata si au avut un scor de precizie care s-a bucurat de incredere. Miscarea a fost ulterior produsa in cantitati mai mari de alte fabrici. Aceste miscari Tongji au dominat piata chineza de ceas pana in anii 1980, inainte ca criza din Quartz sa inceapa sa afecteze productia de ceasuri mecanice din China. In general, rata productiei de ceasuri a crescut drastic pana in 1982, chiar si cu peste 80% din ceasurile produse la acel moment folosind miscarea Tangji.

Ceasurile Jaragar si moda

Ceasurile Jaragar sunt ceasuri foarte frumoase, avand o carcasa foarte puternica, realizata din otel inoxidabil de 316 L, pentru a prezenta o durabilitate crescut. Ele servesc ca accesorii de moda atractive pentru stilul elegant si casual. Ceasurile lor sunt foarte confortabile pe masura ce stau perfect pe incheietura mainii, compensand dimensiunea. Aceste ceasuri creeaza un efect de atragere a atentiei oamenilor oriunde le-ati purta si se potrivesc perfect cu orice tinuta. Daca doriti sa adoptati o tinuta clasica si eleganta, ceasurile Jaragar sunt ceasurile perfecte pentru a face acest lucru. Sunt potrivite pentru diferite ocazii, fie ele formale sau casual. In general, in toata gama larga de ceasuri, Jaragar a demonstrat ca se angajeaza sa produca ceasuri de seama care combina aspectul sportiv cu un aspect elegant.

Acest brand este demn de lauda. Marca Jaragar reflecta un simbol al statutului si personalitatii excelente. Compania a adunat o multime de fani, precum si iubitori si mass-media prin gama sa larga de colectie de ceasuri. Prin combinarea cu atentie a stilurilor clasice cu atractivitate subtila, aceasta companie a produs ceasuri care vor prezenta afluenta fiecarui individ si o frumusete personala.

Ne dorim sa iti citim parerea

Lasa un raspuns