Blog

Ceasuri Police barbatesti

Modele de ceasuri Police barbatesti sunt adevarate bijuterii inedite la mana unui barbat care atrag atentia prin dimensiuni mari, oferind barbatilor un aspect impunator si masculin. Ceasurile Police barbatesti sunt ceasuri care se fac remarcate usor la mana oricarui barbat, fiind nota finala a unei tinute de succes.

Ceasurile Police au un design astfel incat sa poata sa fie mereu adaptat la ultimele tranduri in moda deoarece compania a aparut in 1983 langa Venetia, Italia, intitulata drept capitala modei.

Top 10 ceasuri Police barbatesti

Ceasuri Police - PL-15040XCYR-01

Ceasuri Police - PL-15040XCYR-01

Ceasuri Police - PL-14536JSU-13A

Ceasuri Police - PL-14536JSU-13A

Ceasuri Police - PL-15132JSU-61

Ceasuri Police - PL-15132JSU-61

Ceasuri Police - PL-14141JS-04MA

Ceasuri Police - PL-14141JS-04MA

Ceas Police - PL-14763JS-13

Ceasuri Police - PL-14763JS-13

Ceas Police - PL-13648MSTB-02M

Ceasuri Police - PL-13648MSTB-02M

Ceas Police - PL-14638XSUBL-03

Ceasuri Police - PL-14638XSUBL-03

Ceas Police - PL-13077MPB-02B

Ceasuri Police - PL-13077MPB-02B

Ceasuri Police - PL-14831JSU-02

Ceasuri Police - PL-14831JSU-02

Ceasurile Police barbatesti apar de fiecare data mereu in pas cu moda, surprinzand prin forme inovatoare si design unic. Ceasurile Police definesc un stil cosmopolitan fiind adresate barbati moderni, mereu in pas cu moda pentru care bunul gust este primordial in orice tinuta. Multe celebritati din aria sportiva sau actoriceasca au ramas placut impresionate de designul unic si diversificat a marcii italiene, acest lucru demonstrand ca modelele ceasurilor Police sunt caracterizate prin bun gust, stil si lux.

Stilul si unicitatea modelelor de  ceasuri Police barbatesti

Modelele de ceasuri Police barbatesti surprind prin dimensiuni mari si izbitoare avand foarte multe modele care uimesc prin extravaganta combinata cu mult bun gust si stil. Cadranele sunt sustinute armonios de curele ale caror calitate defineste grija brandului pentru purtator, Curea din piele de vitel, otel inoxidabil, silicon definesc si contureaza stilul puternic si masculin a unui barbat.

Pielea este cea care tine conectat barbatul mai apropae de salbatici si naturalete. Curele din piele vin in diverse culori precum maro, albastru inchis ca sa poata sa fie asortate si purtate cu grija atat la un stil casual cat si la un stil elegant. Piele ofera putere, masculintate si ferocitate purtatorului, aducand-i stil la fiecare tinuta.

Metalul facut din otel inoxidabil este semn al invicibilitatii si al puterii masculine, iar acest lucru este transmis si de catre ceasurile Police barbatesti care au cureaua din zale metalice. Cureaua metalica imbraca frumos mana, iar impreuna cu cadranul voluminos da acea nota office sau elganta a barbatului neinfricat care poate sa treaca peste orice, scotand in evidenta un caracter impenetrabil, statoric.

Siliconul transmite maleabilitate, astfel ca ceasurile Police care au curele din silicon sunt specifice pentru barbatul versatil, flexibil care se poate adapta la orice situatie. Curele din silicon au diverse culori precum galben aprins, abastru inchis pentru a se putea adapta usor pe orice tip de personalitate.

Cand spui ceasuri Police barbatesti spui calitate si tehnologie inalta

Marca italiana de ceasuri, Police a reusit sa surprinda publicul larg prin numeroasele functii prezente in diverse modele, astfel ca unele orologii au indicator retrograd, ora duala, tahimetru, alarma, dovedind ca tehnologi si caliatatea ceasurilor este pe masura designului lor.

Calitatea sta sub semnul mecanismelor de tip guartz si automatic fiind carcaterizate de Miyota, Ronda si Seiko care au uimit oamenii prin durabilitate si performanta. Ceasurile Police sunt ceasuri in care trecerea timpului nu lasa semne adanci avand preturi extrem de avantajoase si structurate astfel incat fiecare iubitor de ceasuri de calitate sa il poata avea.

3 Comentarii
 1. Raspunde
  vali 9 august 2018 la 8:37

  Ceasurile Police mi se par ceasuri foarte rezistente si la preturi foarte bune. Chiar sunt opulente datorita cadranul foarte mare, dar sunt inedite, au un design foarte interesant si avangardist. Ce e drept, cele pentru femei nu se potrivesc chiar pentru orice tip de femeie deoarece si ceasurile Police de dama au cadrane foarte mari si nu arata intotdeauna bine pe mana unei doamne mai ales daca aceasta este mai firava.

 2. Raspunde
  mirceaaaa 30 august 2018 la 8:51

  Modelel de ceasuri Police barbatesti sunt foarte frumoase, dar din cate am observat in Romania nu sunt asa de multe. Eu am vazut ceasuri Police barbatesti superbe in alta tara si pe piata romaneasca nu, bine si preturile erau destul de piperate, dar chiar mi ar fi placut sa vad. Sunt ceasuri masculine, dar ce nu imi place este ca unele par putin ridicole, au un stil extravagant care sincer sa fiu nu este deloc pe gustul meu.

 3. Raspunde
  Adam 11 septembrie 2018 la 23:34

  Modelele de ceasuri Police barbatesti mi se par geniale. Au un design atat de savuros si de neaspteptat, sunt adevarate opere de arta si pe langa acest lucru sunt ceasuri extrem de rezistente. Mecansimele japoneze sunt foarte rezistente si astfel ai si o calitate inalta a acestora. Au modele infricosatoare care par secvente dintr-un film de groaza, chiar sunt ceasuri uau.

Lasa un raspuns