Blog

Ceasuri Q&Q barbatesti

Cand spui ceasuri Q&Q barbatesti spui masculinitate si putere, grija si atentie. Aceste ceasuri sunt create astfel incat sa poata acoperi orice gust si orice stil, oferind versalitate si clasa fiecarui purtator.

Productia de ceasuri Q&Q a inceput in 1976, cand a luat fiinta compania, aceasta din urma specializandu-se in exportul ceasurilor mecanice. Ceasurile Q&Q sunt o marca japoneza detinuta de grupul Citizen, fiind unul dintre cei mai mari producatori de ceasuri din lume.

Top 10 Ceasuri Q&Q barbatesti

Ceas Q&Q - Q974J121

Ceas Q&Q - Q974J121

Ceas Q&Q - QA52J505Y

Ceas Q&Q - QA52J505Y

Ceas Q&Q - DA70J002Y

Ceas Q&Q - DA70J002Y

Ceas Q&Q - A430J012

Ceas Q&Q - A430J012

Ceas Q&Q - DA68J505Y

Ceas Q&Q - DA68J505Y

Ceas Q&Q - C152J202Y

Ceas Q&Q - C152J202Y

Ceas Q&Q - M158J001Y

Ceas Q&Q - M158J001Y

Ceas Q&Q - A148J304Y

Ceas Q&Q - A148J304Y

Ceas Q&Q - M132J005Y

Ceas Q&Q - M132J005Y

Prestigiul unor ceasuri Q&Q, echivalentul pentru inovatie si tehnologie inalta 
Compania Q&Q urmeaza filosofia “de a fi iubit de cetateni si de a fi mereu in slujba cetatenilor”,avand la baza doua valori care au dus la amprentarea numelui de Q&Q: calitate si cantitate, astfel ceasurile Q&Q sunt o oda inchinata oamenilor, avand grija mereu sa indeplineasca dorintele si necesitatile tuturor iubitorilor de ceasuri.

Pentru compania Q&Q tehnologia si inovatia reprezinta cuvinte definitorii astfel ca in 1980-1981, compania Q&Q aduce in atentia oamenilor ceasuri digitale cu mecansim quartz care devin reprede dorite de toti iubitorii de ceasuri, in special de barbati deoarece ceasurile Q&Q barbatesti au un design foarte masculin, aducand virilitatea si puterea mai proeminente in fiecare tinuta . Dupa cativa ani lanseze pe piata ceasurile solare. Ceasurile Q&Q solare au avut un adevarat ecou pe piata si au ajuns usor la inimile tuturor avand un mecanism de alimentare cu ajutorul celulelor fotovoltaice, nemaifiind astfel nevoie de baterie pentru ele.

Seria inovatiilor nu se opreste aici, astfel ca ceasurile Q&Q barbatesti au baterii care rezista 10 ani, pentru ca domnii sa scape de grija schimbarii bateriei si sa se poata bucura in continuare de un orolog exact care sa le ofere stil si rafinament.

In 2013 compania Q&Q lanseaza pe piata ceasurile SmileSolar care sunt realizate din materiale reciclate si ale caror mecanisme fuctioneaza cu ajutorul celulelor fotovoltaice. Acest lucru simbolizeaza latura sociala a companiei de ceasuri Q&Q care reuseste tot timpul sa aduca noul pe piata si sa ofere purtatorilor calitate si tehnologie inalta.

Din grija pentru barbati, in 2002-2004 ceasurile Q&Q sunt realizate din otel inoxidabil, titan si aluminiu, sporind astfel durabilitatea si rezistenta acestora, oferindu-le barbatilor un adevarat stil versatil si unic.

Un ceas Q&Q barbatesc atribuie un finish pretios fiecarei tinute 

Atunci cand vine vorba de stil, ceasurile Q&Q barbatesti devin nota finala care completeaza orice tinuta avand puterea de a caracteriza cat mai bine barbatul alfa prin modele surprinzatoarea si inedite. Ceasurile Q&Q barbatesti pot completa orice tinuta: sport, urbana, clasica, eleganta, office, casual vand curele din piele, metal, silicon, nilon, plastic, textil.

Curelele din piele prezinta o piele rezistenta, astfel ca rezistenta ceasurilor sfideaza trecerea timpului si barbatii se pot bucura de un ceas care sa le ofere stilul si rafinamentul secolului trecut intr-un cadran simplu, taiat cu linii fine si prcise.

Pentru stilul sportiv curelele din silicon sunt alegerea potrivita. Avand un cadran mare si impunator, bratara de silicon il completeaza perfect devenind un ceas impunator si opulent care descrie bunul gust.

Pentru un accent office care sa iti accentueze tinuta, curele din metal, cu zale sunt alegerea perfecta , scotand in evidenta barbatul puternic, conducator. Cureaua din metal a ceasurilor barbatesti Q&Q este punctul final al unei tinute reusite. La fel ca si cureaua, cadranul este facut tot din metal din materiale precum otel inoxidabil sau titan care ofera rezistenta si durabilitate ceasurilor.

Stilul urban, avangardist si versatil este scos in relief prin curelele din nailon, textil sau plastic fiind acea nota menita sa faca diferenta dintre o tinuta obisnuita si una iesita din tipare.

2 Comentarii
  1. Raspunde
    Meda Andreea 14 august 2018 la 13:48

    Buna! Am si eu nevoie va rog de o propunere de ceas pentru prietenul meu. Vine ziua lui la sfarsitul lunii si as avea nevoie de un ceas care sa se potriveasca unei tinute office, preferabil din otel. Nu as vrea sa fie foarte scump, pentru ca am un buget de 300 lei. Tocmai de aceea ma gandeam la aceasta marca de ceasuri, ca au preturi foarte accesibile si am citit ca au si o calitate excelenta.

  2. Raspunde
    geroges 30 august 2018 la 22:54

    Modelele de ceasuri QQ barbatesti sunt foarte elegante si versatile. Cred ca poti sa porti un ceas din piele si pentru o tinuta casual, dar si pentru o tinuta eleganta sau office, clar pentru una sport nu, dar chiar se muleaza bine pe multe tinute si cred ca asta este un plus destul de mare. Imi plac mult cele clasice pentru ca nu sunt opulente, sunt asa discrete si scot in evidenta mai bine carcaterul unei persoane. Preturile chiar sunt acceptabile pentru multi.

Lasa un raspuns