Blog

Ceasuri Seiko barbati

Colectia de ceasuri Seiko pentru barbati este recunoscuta pentru stilul si tehnologia sa. Ceasurile lor sunt realizate pentru a se incadra in viata de zi cu zi a oamenilor, pentru a le completa tinuta si pentru a le oferi barbatilor un aer modern si increzator.

Marca Seiko a fost sinonima cu ingineria de ceasuri de precizie de peste un secol, cu o serie care include primul ceas cu cuart de productie, cronograf cu cuart si ceas cinetic. Seiko produce astazi o gama de ceasuri precise si elegante pentru fiecare ocazie, mentinand reputatia originala pentru excelenta si fiabilitate pentru barbati si femei.

Top 10 ceasuri Seiko barbatesti

Ceas Barbatesc Seiko SUR195P1

Ceas Seiko - SUR195P1

Ceas seiko barbatesc SNKD97K1

Ceas Seiko - SNKD97K1

Ceas Seiko Barbatesc SSB249P1

Ceas Seiko - SSB249P1

Ceas Seiko barbatesc SKS557P1

Ceas Seiko - SKS557P1

Ceas Seiko barbatesc SNE373P1

Ceas Seiko - SNE373P1

Ceas Seiko barbatesc SPC235P1

Ceas Seiko - SPC235P1

Ceas Seiko - SNKK94K1

Ceas Seiko - SNKK94K1

Ceas Seiko barbatesc SRPA07K1

Ceas Seiko - SRPA07K1

Ceas Seiko - SNKK13K1

Ceas Seiko - SNKK13K1

Seiko, unul dintre cele mai populare marci globale de ceasuri, a fost fondat de ceasornicarul japonez Kintaro Hattori in 1881. Hattori a inceput sa produca ceasuri sub numele de Seikosha, care se traduce in „Casa de Manopera Excelenta”, mai tarziu redusa la sensul Seiko ” minute „sau” succes „. De atunci, compania Seiko a sarbatorit o serie de repere importante in istoria tehnologiei, inclusiv primul ceas de buzunar, primul ceas digital cu mai multe functii, primul cronograf de alarma, primul ceas de inregistrare a sunetului, primul ceas computerizat si cel mai mult recent, primul ceas vreodata proiectat pentru o plimbare spatiala.Din momentul in care Seiko a deschis prima fabrica de ceasuri, dedicarea lor pentru calitatea si satisfactia clientilor a devenit o mostenire durabila.

Astazi, aceeasi pasiune pentru excelenta ramane evidenta in fiecare ceas Seiko. Seiko este recunoscuta pe plan international pentru cronologia si inovatia de precizie. Numele Seiko pe un cadran de ceas garanteaza meticulos maiestrie si stil de inspiratie. Acest patrimoniu distinctiv, impreuna cu preturile accesibile, confera ceasurilor Seiko o valoare inconfundabila.

Colectiile de ceasuri Seiko barbatesti

De-a lungul istoriei sale de peste 131 de ani, compania a incercat sa depaseasca toate provocarile care pareau imposibile, in ceea ce priveste tehnologia. Prin cele patru colectii Astron, Prospex, Presage si Seiko Premier compania a revolutionat lumea ceasurilor si au aratat ca nu exista nicio limita pentru dezvoltarea lor tehnologica.

Colectia Astron a fost lansata in septembrie 2012 prin primul ceas GPS solar din lume. Are o baterie care se reincarca folosind orice sursa de lumina si care este capabil sa detecteze automat meridianul pe care se afla, ora locala, data si ziua , direct de la sateliti. Aceasta colectie de legenda reprezinta precizia si stilul inovator al culturii japoneze si este un simbol al excelentei incontestabile a Seiko.

Experienta lui Seiko in ceasurile scafandrilor este sarbatorita prin colectia Prospex. Provoaca fiecare limita, cu o colectie de ceasuri pentru iubitorii de sport si cautatori de aventura, fie in apa, in cer sau pe uscat. De la lansarea primului ceas al scafandrului japonez in 1965, tehnologia inovatoare a lui Seiko a schimbat standardele globale. Se straduie constant sa aduca o mai mare fiabilitate si siguranta atat pentru scafandrii profesionisti, cat si pentru cei de agrement.

Colectia Presage combina un sens estetic japonez cu mestesugul traditional si abilitatile mecanice de ceasornic ale lui Seiko intr-o colectie originala care ofera frumusete japoneza, calitate si performanta de lunga durata.

Colectia Seiko Premier ofera eleganta rafinata in ceasurile de imbracaminte pentru barbati. Temele de design clasice si moderne se imbina in armonie cu tehnologia inovatoare a lui Seiko pentru a crea o serie de ceasuri care sunt la fel de uimitoare, pe cat sunt subtile.

Ceasuri Seiko – potrivite in stilul de viata al fiecaruia

Ceasurile Seiko barbatesti vin in numeroase modele clasice si noi si se pot potrivi cu usurinta in stilul de viata al fiecaruia, indiferent daca sunteti un sportiv, om de afaceri sau lucrati intr-un birou.

Seiko a sponzorizat numeroase editii ale Jocurilor Olimpice, a fost fondator al clubului de sponsori FIFA in cadrul Cupei Mondiale si a sponzorizat o clasa olimpica de navigatie. Aceste lucruri subliniaza facptul ca ceasurile lui sunt concepute pentru o lume a campionilor, pentru oamenii puternici si increzatori in fortele proprii.

Seiko este lider in tehnologia de ultima generatie cuart si are popularitate la nivel mondial pentru stil, inovatie si preturi accesibile. Seiko este unul dintre putinele producatori de ceasuri de mana care isi produc toate ceasurile si miscarile in intregime, in casa. Chiar si obiectele foarte mici, cum ar fi uleiul de lubrifiere utilizat in ceasuri sau compusii luminici utilizati pe mainile ceasurilor, sunt produse in fabricile Seiko. Astfel, calitatea produsului este garantata.

1 Comentariu
  1. Raspunde
    Cosmin 31 iulie 2018 la 13:41

    Am achizitionat un ceas Seiko 5 Automatic si imi place foarte mult ca are ecranul din sticla Hardlex, ceea ce il face super rezistent si potrivit oricarui anotimp. L-am supus la cateva teste nedorite si inca se tine pe pozitie. De asemenea ador ca este rezistent la apa si nu trebuie sa il dau jos de cate ori utilizez apa. Sunt stilist si ar fi fost obositor sa il indepartez la fiecare clienta. Designul este destul de atent realizat si elegant si se potriveste perfect cu tinuta mea casual.

Lasa un raspuns